*

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση 24μηνου+ΑΣΕΠ από διορισμούς και μεταβατική - συντονισμός αντίδρασης  (Αναγνώστηκε 60944 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος m1969

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αφού είμαστε αόρατοι για το Υπουργείο της Κυρίας, μήπως όλοι του 24μηνου+ΑΣΕΠ θα έπρεπε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ; Άλλωστε  ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ;;;;
Αυτοί θα τρέχουν και δε θα φτάνουν προ των πυλών των εξετάσεων...
Η παραιτηση δεν ειναι λυση. Θα τους εδινε πιθανοτατα και το επιχειρημα να μας απαξιωσουν ως αναξιους που φοβουνται την διαδικασια ενος αξιοκρατικου ΑΣΕΠ . Λυση ειναι η πολιτικη πιεση, η νομικη αντιδραση, η συνεργασια με τον συνδικαλιστικο φορεα στον οποιο εργαζομαστε και γιατι οχι και η κοινοποιηση των θεσεων στα ΜΜΕ. Ειδικα το τελευταιο εχει τεραστια σημασια γιατι το μηνυμα που περνιεται τελευταια στην κοινη γνωμη ειναι πως οι αναπληρωτες ειναι αναξιοκρατικα διορισμενοι που πληρωνονται για να μαζευουν μορια και στο τελος αβασανιστα να βολευονται στο δημοσιο καθως και οτι το υπουργειο μας χαριζει μια τεραστια μεταβατικη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
παιδιά, συμφωνώ ότι κάποιος πρέπει να μας συντονίσει.ας μας στείλει κάποιος που έχει βρει δικηγόρο (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος με αυτόν του klamp) pm με τηλ του δικηγόρου ή δικό του για να δούμε τι θα κάνουμε.
πάντως κι εγώ δεν έχω καταλάβει αν μας δίνει τη βάση στον ασεπ χωρις να χρειαστει να δώσουμε πάλι. αλλά κ να μη χρειαστεί να ξαναδώσουμε, θα μας πάει τόσο πίσω που πάλι θα φάμε τα χρόνια μας στη αβεβαιότητα.
το γελοίο είναι ότι αν δεν ήταν αυτή θα διοριζόμασταν!
πρέπει να κινητοποιηθούμε ώστε να δεσμευτεί ότι θα μας πάρει κ μάλιστα άμεσα.
εγώ είμαι πε03. μπορείτε να προβλέψετε τη βάση διορισμού για φέτος;

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
παιδιά και γω μέσα σε οποιαδήποτε νομική κινητοποίηση.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Και με ποιο επιχείρημα θα κινηθείτε νομικά;
Αν φέρει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί το 24μηνο +ασεπ, τι θα επικαλεστείτε; Ότι σας είχαν τάξει διορισμό; Έτσι δεν έγινε και με την επετηρίδα; Καταργήθηκε κι όσοι ήταν στο περίμενε έμειναν απέξω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος artemisia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
tihea συμφωνω μαζ σου. Πάντως παιδιά να κάνουμε μια δυναμική αντίδραση πριν την ψήφιση του. Ειναι ό,τι χειροτερο μπορούσε να κάνει. Τον κόσμο με την προϋπηρεσία τον ξεσκίζει. Καταργεί 24μηνο, θίγει το 40% αυξανοντας τη βάση , στο μέλλον απαξιώνει την προϋπρεσία δίνοντας 0,33 μόρια για 1 μήνα δουλειάς.

θα ηθελα να ρωτησω πως το ξερεις οτι θα δινει 0,33 μορια για ενα μηνα δουλειας...
Το εχει ηδη ανακοινωσει καπου;

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
δε νομίζω πως έγινε έτσι με την επιτηριδα. όσους ήταν κοντά στο διορισμό τους απορρόφησε ποσοστιαία τα επόμενα χρόνια. έτσι δεν είναι?
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος kaliston

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Λοιπόν ειλικρινά αναρωτιέται κανείς πώς ο νέος εκπαιδευτικός πρέπει να δράσει ως ¨λειτουργός¨ μέσα σε μια κατάσταση ανευ προηγουμένου......

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
δε νομίζω πως έγινε έτσι με την επιτηριδα. όσους ήταν κοντά στο διορισμό τους απορρόφησε ποσοστιαία τα επόμενα χρόνια. έτσι δεν είναι?
νομίζω ότι είχε δοθεί μια ρύθμιση για όσους είχαν 16 ή 18 μήνες (δεν θυμάμαι ακριβώς) προϋπηρεσία. Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι τότε η αναπλήρωση δεν ισοδυναμούσε με μοριοδότηση και προοπτική διορισμού.
Το ότι κατάφεραν να γίνει μια ρύθμιση ευνοϊκή για όσους είχαν δουλέψει ένα διάστημα ως αναπληρωτές έγινε μέσα από σειρά κινητοποιήσεων και απεργιών κατά του νόμου του Αρσένη,  ακόμη και με ξύλο έξω από τα πρώτα εξεταστικά κέντρα του ΑΣΕΠ και όχι επειδή κινήθηκαν δικαστικά;)

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Η Διαμαντοπουλου θα ειναι στις ειδησεις του ΑΛΤΕΡ
στειλτε και σεις mail με τις αποριες...μπας και την ρωτησουν!!!!

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
επειδη ειχα καποιους φιλους μου που δουλευαν με συμβασεις σε δημους, ξερω οτι αν ο δικηγορος ειναι ο καταλληλος μπορουμε να τους στριμωξουμε. πολλοι απ αυτους καταφεραν δικαστικως κ μονιμοποιηθηκαν.το κυνηγησαν ενω ηταν χαμενοι.εξαλλου νομιζω οτι ο δικηγορος παιρνει πολλα λεφτα μονο οταν κερδισει.αλλιως παιρνει ψιχουλα.δεν εχουμε να χασουμε τιποτα...δεν θα τον συμφερει να ασχοληθει με χαμενο θεμα.
Και με ποιο επιχείρημα θα κινηθείτε νομικά;
Αν φέρει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί το 24μηνο +ασεπ, τι θα επικαλεστείτε; Ότι σας είχαν τάξει διορισμό; Έτσι δεν έγινε και με την επετηρίδα; Καταργήθηκε κι όσοι ήταν στο περίμενε έμειναν απέξω.

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
kairi το ίδιο ισχύει και με φίλους μου που απολύθηκαν από stage. πήγαν δικαστικά και διορίστηκαν.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
kairi το ίδιο ισχύει και με φίλους μου που απολύθηκαν από stage. πήγαν δικαστικά και διορίστηκαν.

Να το κυνηγήσουμε με όλους τους τρόπους, και δικαστικά και με πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Να το κυνηγήσουμε με όλους τους τρόπους, και δικαστικά και με πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.
http://eikositetramino.blogspot.com/2010/04/blog-post.html
για μπειτε εδω μηπως και συντονιστουμε...

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Η Διαμαντοπουλου στο ALTER τώρα.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182673
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)