0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού είμαστε αόρατοι για το Υπουργείο της Κυρίας, μήπως όλοι του 24μηνου+ΑΣΕΠ θα έπρεπε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ; Άλλωστε ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ;;;;Αυτοί θα τρέχουν και δε θα φτάνουν προ των πυλών των εξετάσεων...
tihea συμφωνω μαζ σου. Πάντως παιδιά να κάνουμε μια δυναμική αντίδραση πριν την ψήφιση του. Ειναι ό,τι χειροτερο μπορούσε να κάνει. Τον κόσμο με την προϋπηρεσία τον ξεσκίζει. Καταργεί 24μηνο, θίγει το 40% αυξανοντας τη βάση , στο μέλλον απαξιώνει την προϋπρεσία δίνοντας 0,33 μόρια για 1 μήνα δουλειάς.
δε νομίζω πως έγινε έτσι με την επιτηριδα. όσους ήταν κοντά στο διορισμό τους απορρόφησε ποσοστιαία τα επόμενα χρόνια. έτσι δεν είναι?
Και με ποιο επιχείρημα θα κινηθείτε νομικά; Αν φέρει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί το 24μηνο +ασεπ, τι θα επικαλεστείτε; Ότι σας είχαν τάξει διορισμό; Έτσι δεν έγινε και με την επετηρίδα; Καταργήθηκε κι όσοι ήταν στο περίμενε έμειναν απέξω.
kairi το ίδιο ισχύει και με φίλους μου που απολύθηκαν από stage. πήγαν δικαστικά και διορίστηκαν.
Παράθεση από: teri στις Απριλίου 13, 2010, 08:08:32 pmkairi το ίδιο ισχύει και με φίλους μου που απολύθηκαν από stage. πήγαν δικαστικά και διορίστηκαν. Να το κυνηγήσουμε με όλους τους τρόπους, και δικαστικά και με πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.