0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: asyria στις Μαΐου 09, 2010, 09:04:45 pmπαλι πιασανε δουλεια οι παντογνωστες συζηγοι νηπειαγωγων........αυτοί ξέρουν όχι μόνο την σωστή ορθογραφία της λέξης νηπιαγωγός, αλλά αφιερώνοντας ώρες απο τον ελεύθερο χρόνο τους, μας βοηθάνε να κατανοήσουμε τους πίνακας και όχι μόνο. Εθελοντικά το κάνουν, χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα και τονίζουν πάντα ότι είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Αν σε κάποιον δεν αρέσει απλώς ας μην μπαίνει στο θέμα. Υ.Γ. Παιδιά σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε, κυρίως φέτος που τα πράγματα είναι ρευστά.
παλι πιασανε δουλεια οι παντογνωστες συζηγοι νηπειαγωγων........
Κι ένα timeout με την asyria. Πρώτα απ'όλα δεν υπάρχει asyria με ένα s, αλλά μόνο με δύο. Δηλ. assyria. Απέτυχες ακόμη και στο όνομά σου. Κι ακολουθούν μερικά μυνήματά σου. Πρόσεξε τα bold και μετά παραιτήσου. Κρίμα τα παιδάκια. Έχεις δώσει τίποτα χειρόγραφο στους γονείς τους; παλι πιασανε δουλεια οι παντογνωστες συζηγοι νηπειαγωγων........καλως σας βρηκαμε αισθανομαι τυχερη που θα ειμαι στο νομο σαςειμαι σιγουρη οτι τα παιδακια μου θα περασουν ομορφαη πολη σας ειιναι υπεροχηκαι εχω και τον συζηγο που κολησε με τον esrpeso που ηπιεαλλα επιμενω......... διευθηντης και αιρετοι κορυφες......ναναι καλα εκεινοι και αυτοι που αγαπανε.πισης θα ηθελα να μου λεγατε εαν υπαρχουν επιπλωμενα διαμερισματα για να μην κουβαλλησω την προικα μου,,,....αληθεια ε? λαμογια ειμαστε? δεν παμε καλααμα θες να διοριστεις......στο κιλκις. <<σοφοκλης>>κανε μας την χαρι.......αχ ρε μακεδονια.......αχ γιανιτσα...... είναι κι ο άντρας σου από τα Γιαννιτσά, το είδε;εγω που δουλεψα σε αποκρημνες περιοχες......(δεν εχω τιποτα με τους τοπους) τις συνηθισα κι όχι απομακρυσμένεςΥπόψιν (ναι έτσι γράφεται τώρα), τα λάθη έβαλα και τα βρήκε η ανεψιά μου 12 ετών. Ελπίζω να μην είσαι σε κανένα πίνακα και να γλυτώσουν τα παιδάκια. Άντε καλό διάβασμα.
Θα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα κι αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει :1.- Τον Απρίλιο, όταν ανακοινώθηκε το προσχέδιο του Πολυνομοσχέδιου, η alfavita νομίζω, ανέφερε ότι η μεταβατική περίοδος θα ισχύει για 2 + 1 χρόνια, δηλ. 2010-11, 2011-12 και το 2012-13 το 60% θα είναι από το νέο ΑΣΕΠ και το 40% και πάλι από τους κλειδωμένους πίνακες. θα ισχύσει τελικά αυτό για την 3η χρονιά;2.- Ακούστηκε ότι η προυπηρεσία που θα αποκτήσει κάποιος μετά το κλείδωμα των πινάκων τον Ιούνιο 2010, δε θα μοριοδοτείται πολλαπλασιαζόμενη με κάποιο συντελεστή για να προστεθεί στον νέο πίνακα που θα ισχύσει με το νέο ΑΣΕΠ. π.χ. αν έχω 18 μήνες προυπηρεσίας μέχρι τον Ιούνιο του 2010 και δουλέψω και την επόμενη χρονιά άλλους 7 μήνες, τότε μόνο οι 18 μήνες πολλαπλασιάζονται με 0,20 ενώ οι 7 μήνες και πέρα... δε θα μοριοδοτούνται. Τί τελικά ισχύει; Γιατί σε λίγο καιρό θα πρέπει να κάνουμε αιτήσεις για αναπληρωτές και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Παράθεση από: fwni στις Μαΐου 12, 2010, 05:34:14 pmΘα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα κι αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει :1.- Τον Απρίλιο, όταν ανακοινώθηκε το προσχέδιο του Πολυνομοσχέδιου, η alfavita νομίζω, ανέφερε ότι η μεταβατική περίοδος θα ισχύει για 2 + 1 χρόνια, δηλ. 2010-11, 2011-12 και το 2012-13 το 60% θα είναι από το νέο ΑΣΕΠ και το 40% και πάλι από τους κλειδωμένους πίνακες. θα ισχύσει τελικά αυτό για την 3η χρονιά;2.- Ακούστηκε ότι η προυπηρεσία που θα αποκτήσει κάποιος μετά το κλείδωμα των πινάκων τον Ιούνιο 2010, δε θα μοριοδοτείται πολλαπλασιαζόμενη με κάποιο συντελεστή για να προστεθεί στον νέο πίνακα που θα ισχύσει με το νέο ΑΣΕΠ. π.χ. αν έχω 18 μήνες προυπηρεσίας μέχρι τον Ιούνιο του 2010 και δουλέψω και την επόμενη χρονιά άλλους 7 μήνες, τότε μόνο οι 18 μήνες πολλαπλασιάζονται με 0,20 ενώ οι 7 μήνες και πέρα... δε θα μοριοδοτούνται. Τί τελικά ισχύει; Γιατί σε λίγο καιρό θα πρέπει να κάνουμε αιτήσεις για αναπληρωτές και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.Από όσα έχω καταλάβει:Το νομοσχέδιο μιλάει για 2ετή μεταβατική περίοδο.