*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακας 24μηνου νηπιαγωγών (και 30μηνου)  (Αναγνώστηκε 30833 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Πίνακας 24μηνου νηπιαγωγών (και 30μηνου)
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 09, 2010, 10:58:08 pm »
Νε asyria, αίχης δοίκεω.

Ελπίζω να μη σου χρησιμεύσει τίποτα απ'αυτά που γράφονται στο forum. Γιατί δε γίνεσαι πολιτικός καλύτερα ή τραγουδίστρια; Όσο για το παντογνώστες, μπορούμε να σου πούμε και το μέλλον σου....
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:47:42 »

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 09, 2010, 11:21:19 pm »
Από τις διατάξεις της παρ.6 του ίδιου άρθρου του ως άνω νόμου ορίζεται ότι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, που
απολύονται αποκλειστικά και μόνο για κατάργηση των ιδιωτικών σχολικών μονάδων, τάξεων ή τμημάτων
ή με καταγγελία της σύμβασης εργασίας, εφόσον συμπληρώνουν στην ίδια σχολική μονάδα κατά την
ημέρα της απόλυσης συνεχή υπηρεσία τουλάχιστον δύο σχολικών ετών με πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο ή
με αναγωγή αυτού στο υποχρεωτικό και με σειρά που εξαρτάται από το χρόνο αυτής της υπηρεσίας,
εγγράφονται στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών των παρ.2 και 5 του άρθρου 6
του Ν.3255/2004, ήτοι στους πίνακες με πραγματική προϋπηρεσία για μόνιμο διορισμό και στους πίνακες
για πρόσληψη αναπληρωτών.
Δεν προσμετράται για την εγγραφή τους στους πίνακες αυτούς τυχόν προϋπηρεσία τους στη δημόσια
εκπαίδευση, προηγούμενη της ιδιωτικής, με οποιαδήποτε σχέση και αν παρασχέθηκε.
Δυνατότητα εγγραφής στους πίνακες αυτούς δεν έχουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί των οποίων η σχέση
εργασίας λύεται λόγω παραίτησης.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όσοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί εγγράφονται στον πίνακα αναπληρωτών δεν μπορούν να
διορισθούν σε θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών κατά τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 6 του Ν.3255/2004
πριν συμπληρώσουν υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομισθίου σε δημόσια σχολεία επί δύο τουλάχιστον πλήρη
διδακτικά έτη από την εγγραφή τους στον πίνακα.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 09, 2010, 11:57:19 pm »
παλι πιασανε δουλεια οι παντογνωστες συζηγοι νηπειαγωγων........

αυτοί ξέρουν όχι μόνο την σωστή ορθογραφία της λέξης νηπιαγωγός, αλλά αφιερώνοντας ώρες απο τον ελεύθερο χρόνο τους, μας βοηθάνε να κατανοήσουμε τους πίνακας και όχι μόνο. Εθελοντικά το κάνουν, χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα και τονίζουν πάντα ότι είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Αν σε κάποιον δεν αρέσει απλώς ας μην μπαίνει στο θέμα.

Υ.Γ. Παιδιά σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε, κυρίως φέτος που τα πράγματα είναι ρευστά.

++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος asyria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:43:24 pm »
koιταξτε παλαιες εκτιμησεις και θα καταλαβετε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:47:42 »

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 10, 2010, 09:27:20 pm »
Εγώ θέλω να διαβάζω τις απόψεις του npanag.
Επιτρέπεται ή απαιτείται ειδική άδεια?
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 11, 2010, 02:05:37 pm »
Έγινε διόρθωση του πίνακα όσον αφορά τις προϋπηρεσίες από ιδιωτικά.
Nil homini certum est

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 11, 2010, 02:22:35 pm »
   Κι ένα timeout με την asyria. Πρώτα απ'όλα δεν υπάρχει asyria με ένα s, αλλά μόνο με δύο. Δηλ. assyria. Απέτυχες ακόμη και στο όνομά σου.
   Κι ακολουθούν μερικά μυνήματά σου. Πρόσεξε τα bold και μετά παραιτήσου. Κρίμα τα παιδάκια. Έχεις δώσει τίποτα χειρόγραφο στους γονείς τους;

καλως σας βρηκαμε
αισθανομαι τυχερη που θα ειμαι στο νομο σας
ειμαι σιγουρη οτι τα παιδακια μου θα περασουν ομορφα
η πολη σας ειιναι υπεροχη
και εχω και τον συζηγο που κολησε με τον esrpeso που ηπιε
αλλα επιμενω......... διευθηντης και αιρετοι κορυφες......
ναναι καλα εκεινοι και αυτοι που αγαπανε.

πισης θα ηθελα να μου λεγατε εαν υπαρχουν επιπλωμενα
διαμερισματα για να μην κουβαλλησω την προικα μου,,,....

αληθεια ε? λαμογια ειμαστε? δεν παμε καλα
αμα θες να διοριστεις......στο κιλκις. <<σοφοκλης>>
κανε μας την χαρι.......

αχ ρε μακεδονια.......
αχ γιανιτσα......  

είναι κι ο άντρας σου από τα Γιαννιτσά, το είδε;

εγω που δουλεψα σε αποκρημνες περιοχες......(δεν εχω τιποτα με τους τοπους) τις συνηθισα
κι όχι απομακρυσμένες

Υπόψιν (ναι έτσι γράφεται τώρα), τα λάθη έβαλα και τα βρήκε η ανεψιά μου 12 ετών. Ελπίζω να μην είσαι σε κανένα πίνακα και να γλυτώσουν τα παιδάκια. Άντε καλό διάβασμα.

Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος fwni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 12, 2010, 05:34:14 pm »
Θα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα κι αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει :
1.- Τον Απρίλιο, όταν ανακοινώθηκε το προσχέδιο του Πολυνομοσχέδιου, η alfavita νομίζω, ανέφερε ότι η μεταβατική περίοδος θα ισχύει για 2 + 1 χρόνια, δηλ. 2010-11, 2011-12 και το 2012-13 το 60%  θα είναι από το νέο ΑΣΕΠ και το 40% και πάλι από τους κλειδωμένους πίνακες. θα ισχύσει τελικά αυτό για την 3η χρονιά;
2.- Ακούστηκε ότι η προυπηρεσία που θα αποκτήσει κάποιος μετά το κλείδωμα των πινάκων τον Ιούνιο 2010, δε θα μοριοδοτείται πολλαπλασιαζόμενη με κάποιο συντελεστή για να προστεθεί στον νέο πίνακα που θα ισχύσει με το νέο ΑΣΕΠ. π.χ. αν έχω 18 μήνες προυπηρεσίας μέχρι τον Ιούνιο του 2010 και δουλέψω και την επόμενη χρονιά άλλους 7 μήνες, τότε μόνο οι 18 μήνες πολλαπλασιάζονται με 0,20 ενώ οι 7 μήνες και πέρα... δε θα μοριοδοτούνται. Τί τελικά ισχύει; Γιατί σε λίγο καιρό θα πρέπει να κάνουμε αιτήσεις για αναπληρωτές και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος asyria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 12, 2010, 05:55:42 pm »
  Κι ένα timeout με την asyria. Πρώτα απ'όλα δεν υπάρχει asyria με ένα s, αλλά μόνο με δύο. Δηλ. assyria. Απέτυχες ακόμη και στο όνομά σου.
   Κι ακολουθούν μερικά μυνήματά σου. Πρόσεξε τα bold και μετά παραιτήσου. Κρίμα τα παιδάκια. Έχεις δώσει τίποτα χειρόγραφο στους γονείς τους;

καλως σας βρηκαμε
αισθανομαι τυχερη που θα ειμαι στο νομο σας
ειμαι σιγουρη οτι τα παιδακια μου θα περασουν ομορφα
η πολη σας ειιναι υπεροχη
και εχω και τον συζηγο που κολησε με τον esrpeso που ηπιε
αλλα επιμενω......... διευθηντης και αιρετοι κορυφες......
ναναι καλα εκεινοι και αυτοι που αγαπανε.

πισης θα ηθελα να μου λεγατε εαν υπαρχουν επιπλωμενα
διαμερισματα για να μην κουβαλλησω την προικα μου,,,....

αληθεια ε? λαμογια ειμαστε? δεν παμε καλα
αμα θες να διοριστεις......στο κιλκις. <<σοφοκλης>>
κανε μας την χαρι.......

αχ ρε μακεδονια.......
αχ γιανιτσα......  

είναι κι ο άντρας σου από τα Γιαννιτσά, το είδε;

εγω που δουλεψα σε αποκρημνες περιοχες......(δεν εχω τιποτα με τους τοπους) τις συνηθισα
κι όχι απομακρυσμένες

Υπόψιν (ναι έτσι γράφεται τώρα), τα λάθη έβαλα και τα βρήκε η ανεψιά μου 12 ετών. Ελπίζω να μην είσαι σε κανένα πίνακα και να γλυτώσουν τα παιδάκια. Άντε καλό διάβασμα.

στο κιλκις ειναι ο σοφοκλης

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 12, 2010, 06:39:54 pm »
1.- Τον Απρίλιο, όταν ανακοινώθηκε το προσχέδιο του Πολυνομοσχέδιου, η alfavita νομίζω, ανέφερε ότι η μεταβατική περίοδος θα ισχύει για 2 + 1 χρόνια, δηλ. 2010-11, 2011-12 και το 2012-13 το 60%  θα είναι από το νέο ΑΣΕΠ και το 40% και πάλι από τους κλειδωμένους πίνακες. θα ισχύσει τελικά αυτό για την 3η χρονιά;
2.- Ακούστηκε ότι η προυπηρεσία που θα αποκτήσει κάποιος μετά το κλείδωμα των πινάκων τον Ιούνιο 2010, δε θα μοριοδοτείται πολλαπλασιαζόμενη με κάποιο συντελεστή για να προστεθεί στον νέο πίνακα που θα ισχύσει με το νέο ΑΣΕΠ. π.χ. αν έχω 18 μήνες προυπηρεσίας μέχρι τον Ιούνιο του 2010 και δουλέψω και την επόμενη χρονιά άλλους 7 μήνες, τότε μόνο οι 18 μήνες πολλαπλασιάζονται με 0,20 ενώ οι 7 μήνες και πέρα... δε θα μοριοδοτούνται. Τί τελικά ισχύει; Γιατί σε λίγο καιρό θα πρέπει να κάνουμε αιτήσεις για αναπληρωτές και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Από όσα έχω καταλάβει:
Το νομοσχέδιο μιλάει για 2ετή μεταβατική περίοδο.

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 12, 2010, 08:15:20 pm »
εγω το εχω καταλαβει αλλιως....αναλογα με τους μηνες προυπηρεσιας υπαγομαστε σε συγκεκριμενη κλιμακα..αν δηλαδη καποιος μεχρι τον επομενο ασεπ εχει 27 μηνες προυπηρεσιας θα ειναι στην κλιμακα 24 εως 32 μηνες αρα τα μορια του θα ειναι 27*0,30= 8,1 μορια ... επισης θα ηθελα να επισημανω κατι..στο δημοσιευμενο πλεον νομοσχεδιο αναφερει οτι κραταμε μορια ειτε απο τον ασεπ που θα δωσουμε ειτε απο 2 προηγουμενους και αν καποιος εχει δωσει περισσοτερες φορες κρατα την υψηλοτερη βαθμολογια..αρα μπορουμε και να μην δωσουμε σωστα???

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 12, 2010, 08:26:13 pm »
Από όσα έχω καταλάβει:
Το νομοσχέδιο μιλάει για 2ετή μεταβατική περίοδο.

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 12, 2010, 08:44:52 pm »
θα διοριζεται απο ασεπ και μονο...

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 12, 2010, 10:54:17 pm »
Καλησπέρα! Από ότι έχω καταλάβει οι προσλήψεις αναπληρωτών γίνονται για τα 2 επόμενα έτη από τον γνωστό πίνακα αναπληρωτών που περιλαμβάνει προυπηρεσία και ΑΣΕΠ. Από τη στιγμή που θα γίνει ο νέος διαγωνισμός θα δημιουργηθεί ένας καινούριος πίνακας από τον οποίο θα γίνονται οι προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και όσους κοπιάζουν για να φτιάξουν τους εκτιμώμενους πίνακες . Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι και είναι κρίμα να δέχονται αγενή σχόλια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)