0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σας!Επειδη εχω αγχωθει πολυ θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι γινεται στη περιπτωση που: εχεις τελειωσει π.χ. το 2009,δεν εχεις δηλαδη προλαβει να δωσεις καμια φορα στον ΑΣΕΠ,εχεις κανει αρκετα παιδαγωγικα στη σχολη και εισαι σε επαρχεια( και συγκεκριμενα σε νησι) μακρυα δηλαδη απ' το πανεπιστημιο σου .Πρεπει τωρα να ξαναμαζεψω τα μπογαλακια μου και να ξαναγραφτω στη σχολη για ενα ακομα εξαμηνο?
Το θέμα είναι ότι το νομοσχέδιο αφήνει "παράθυρο" για το ποιες σχολές δίνουν επάρκεια και ποιες όχι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ και αυτή είναι η παγίδα. Μας βάζουν να τσακωνόμαστε και αυτοί κάνουν "σχέδια επί χάρτου" στις πλάτες μάς. Όσο είναι καιρός πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ : ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΥΝ ΦΕΤΟΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΩΣ ΚΑΙ ΙΟΥΝΙΟ 2010 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ. Μακάρι να μπορούσα να είμαι απόψε στην ΕΡΤ μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους να τα θίξουμε τα ζητήματα αυτά γιατί μόνο έτσι θα μας ακόυσει...Θεωρώ πάντως επιβεβλημμένη την παρουσία ΟΛΩΝ των συναδέλφων που βρίσκονται στην Αττική...Από τα laptοps και τα PC δεν ιδρώνει τ΄αυτί τους. Όσα mail κι αν τους στείλουμε θα τα γράψουν κ α ν ο ν ι κ ά !Υ.Γ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Εκλογες ερχονται σε 3 χρονια περιπου και ισως αυτο αλλαξει.
Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. το έχει πει ξεκάθαρα, προυπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας. .
Παράθεση από: stargate στις Μαΐου 31, 2010, 02:19:10 pmΤίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. το έχει πει ξεκάθαρα, προυπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας. συμφωνω,...Λες, ..."τιποτα δν ειναι ξεκαθαρο ακομα " και " το εχει πει ξεκαθαρα". οτι το ειπε δεν σημαινει οτι εγινε. αυτο για να υλοποιηθει δεν ειναι τοσο ευκολο. Ισως γινει καποια στιγμη, αλλα οχι στο αμεσο μελλον....
Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. το έχει πει ξεκάθαρα, προυπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας.
Καιρο ειχα να μπω στο φορουμ και ειχα βρει την ησυχια μου.Αυτο ειναι το πρωτο topic που διαβαζω και εχω φουντωσει ηδη.Αυτη οι διαμαντοπουλου και οι προκατοχοι της μας εχουν διαλυσει την ψυχολογια κανονικα.Και να σκεφτεις οτι πρεπει να εργαζομαστε με ηρεμια και αφοσιωση, γιατι τι φταινε και τα παιδια?Γα** τα πιστοποιητικα τους μεσα..Η ΑΝΝΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΑ 26 ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ 46!Καλημερα συναδελφοι, πρεπει να φυγω γιατι εχω να διανυσω 50 χιλιομετρακια (ξερω ειναι λιγα, αλλα ειμαι προνομιουχος ) για μια επιτηρηση.Τωρα που θα πανε και τα τελη κυκλοφοριας στα καυσιμα με βλεπω να φλερταρω με τον Κορυδαλλο.Καλημερα σας.
Παράθεση από: drakos13 στις Μαΐου 31, 2010, 10:42:54 amΚαιρο ειχα να μπω στο φορουμ και ειχα βρει την ησυχια μου.Αυτο ειναι το πρωτο topic που διαβαζω και εχω φουντωσει ηδη.Αυτη οι διαμαντοπουλου και οι προκατοχοι της μας εχουν διαλυσει την ψυχολογια κανονικα.Και να σκεφτεις οτι πρεπει να εργαζομαστε με ηρεμια και αφοσιωση, γιατι τι φταινε και τα παιδια?Γα** τα πιστοποιητικα τους μεσα..Η ΑΝΝΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΑ 26 ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ 46!Καλημερα συναδελφοι, πρεπει να φυγω γιατι εχω να διανυσω 50 χιλιομετρακια (ξερω ειναι λιγα, αλλα ειμαι προνομιουχος ) για μια επιτηρηση.Τωρα που θα πανε και τα τελη κυκλοφοριας στα καυσιμα με βλεπω να φλερταρω με τον Κορυδαλλο.Καλημερα σας.Φίλε μου έχεις δίκιο σε όσα επισήμανες...κάποτε έγραφα κι εγώ σ'αυτό το topic...αλλά πλέον είναι γελεοίο για μένα το θέμα...μας ζητάνε τα μύρια όσα για να διοριστούμε και αυτοί ξέρουν πως όλα αυτά τα κάνουν γιατί οδεύουμε σε πλήρη εξαθλίώση των εκπαιδευτικών και της εκπαίδευσης γενικά...με ελάχιστες θέσεις διορισμού στο μέλλον και με μια ζωή που μας δίνουν μαύρη από τα άγχη και την αγωνία!! Κι εμείς καθόμαστε ακόμη και συζητάμε με ποιον τρόπο θα παίξουμε καλύτερα το παιχνίδι τους και πώς θα χορέψουμε καλύτερα στα παλαμάκια που μας χτυπάνε!!! Πηγαίνετε στο alfavita να διαβάσετε την ομιλία του Γ.Γ της Education International για το πού οδεύουμε με τα νέα μέτρα στην παιδεία και σταματήστε να συζητάτε για το βόλεμά μας...που μόνο βόλεμα δεν θα έχουμε ποτέ!!