0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gekal στις Ιουνίου 08, 2010, 05:28:50 pmΠέρσι και από τον πίνακα αναπληρωτών με κάλεσαν για ωρομισθία στην Ειδική Αγωγή χωρίς τυπικά προσόντα γιατί δεν είχαν Μαθηματικούς Εσένα μπορεί να σε κάλεσαν χωρίς μέσο αλλά είναι γνωστό τοις πάσι ότι στην ειδική αγωγή έχει πέσει πολύ βίσμα. Το ότι σε κάλεσαν επειδή δεν είχαν άλλους και χωρίς να έχεις τα τυπικά προσόντα δεν σου κίνησε καθόλου την περιέργεια;
Πέρσι και από τον πίνακα αναπληρωτών με κάλεσαν για ωρομισθία στην Ειδική Αγωγή χωρίς τυπικά προσόντα γιατί δεν είχαν Μαθηματικούς
Παράθεση από: GERMANOS στις Ιουνίου 07, 2010, 11:16:56 pm Γιατί φαγώθηκες παιδάκι μου με την ειδική αγωγή; Μάθε πρώτα πώς γίνονται οι προσλήψεις εκεί και μετά μιλάς. Πέρσι και από τον πίνακα αναπληρωτών με κάλεσαν για ωρομισθία στην Ειδική Αγωγή χωρίς τυπικά προσόντα γιατί δεν είχαν Μαθηματικούς και με έσβησαν απ΄τον πίνακα ωρομισθίων γενικής της περιφέρειάς μου όπου είχα σειρά σε λίγες μέρες να πάω. Πότε επιτέλους θα μάθουμε να μιλάμε με στοιχεία και όχι με ότι μας κατεβάζει η γκλάβα μας;Αμάν πια... Παιδάκι μου φαγώνομομαι για την ειδική αγωγή γιατί έκανα το περιβόητο σεμινάριο της Ειδικής αγωγής και είδα και άκουσα πολλά στραβά... Κατάλαβες? Α! και κάτι άλλο αν δεν ξέρεις μάθε τι γινόταν εκεί μέχρι πέρσι. Μάλλον δεν τα ξέρεις πολύ καλά... Αυτό που κατάλαβα στον κλάδο των εκπαιδευτικών είναι ότι ξέρουν όλοι να κρατούν μυστικό αυτό που δεν πρέπει να ακούγεται...
Γιατί φαγώθηκες παιδάκι μου με την ειδική αγωγή; Μάθε πρώτα πώς γίνονται οι προσλήψεις εκεί και μετά μιλάς. Πέρσι και από τον πίνακα αναπληρωτών με κάλεσαν για ωρομισθία στην Ειδική Αγωγή χωρίς τυπικά προσόντα γιατί δεν είχαν Μαθηματικούς και με έσβησαν απ΄τον πίνακα ωρομισθίων γενικής της περιφέρειάς μου όπου είχα σειρά σε λίγες μέρες να πάω. Πότε επιτέλους θα μάθουμε να μιλάμε με στοιχεία και όχι με ότι μας κατεβάζει η γκλάβα μας;Αμάν πια...
Παιδάκι μου φαγώνομομαι για την ειδική αγωγή γιατί έκανα το περιβόητο σεμινάριο της Ειδικής αγωγής και είδα και άκουσα πολλά στραβά... Κατάλαβες? Α! και κάτι άλλο αν δεν ξέρεις μάθε τι γινόταν εκεί μέχρι πέρσι. Μάλλον δεν τα ξέρεις πολύ καλά... Αυτό που κατάλαβα στον κλάδο των εκπαιδευτικών είναι ότι ξέρουν όλοι να κρατούν μυστικό αυτό που δεν πρέπει να ακούγεται...
Εξοργίζεται για τον ίδιο λόγο που εξοργίζομαι κι εγώ. Γιατί έχετε φαγωθεί όλοι με το γεγονός οτι κινούμαστε εναντίον μιας ομάδας και όχι του συνόλου. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εσείς τι κάνατε? εμείς τουλάχιστον αντιδράσαμε σε κάτι, και αντιδράσαμε πραγματικά και όχι μέσα από έναν υπολογιστή φωνάζοντας απλά για την τόση αδικία. Εξοργίζεται γιατί απλά γίνεται λόγος για σιβ., ΠΔΣ, εκκλησιαστικά αλλά για πράξεις ούτε κουβέντα, στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε. Εξοργίζεται με τη νοοτροπία του Έλληνα που περιμένει πάντα άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και μέχρι να γίνει αυτό φωνάζει και τους βρίζει και όταν οι άλλοι πετύχουν κάτι τότε τα κατάφεραν όλοι μαζί. Και για να μην παρεξηγούμε τα πράγματα δεν κινούμαστε εναντίον των παιδιών που δούλεψαν στον ΟΑΕΔ αλλά εναντίον ενός νόμου. Προσωπικά δεν έχω τίποτα εναντίον τους και πιστεύω ούτε και κανένας άλλος από τους συμμετέχοντες στην προσφυγή.
Παράθεση από: GiannisV στις Ιουνίου 07, 2010, 09:17:46 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 07, 2010, 08:20:16 pmΑυτοί μπορεί να διοριστούν,αλλά αν βγει καταδικαστική απόφαση εναντίον της ρύθμισης του Υπουργείου που τους έβαλε στους πίνακες θα κριθούν παράνομες οι προσλήψεις τους και θα απολυθουν! Αυτό μου είπε η δικηγόρος και μάλιστα υπάρχει τέτοιο δεδικασμένο,έχει συμβεί στο παρελθόν (σε άλλο Υπουργείο βέβαια) και έχουν δικαιωθεί άτομα που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη.....μετά οι θεσεις καλύπτονται απ'αυτούς που ακολουθούν...! Μην χάνετε ελπίδα....και ας γίνει γενικά αυτό ένα μάθημε ώστε να αντιδρούμε εγκαίρως όταν μας καπελώνουν!!Λώρα, ακόμα και αν απολυθούν, όση προϋπηρεσία θα έχουν πάρει μέχρι να απολυθούν, θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν, και μάλιστα δε θα μετράνε οι ώρες αλλά οι μήνες που έχουν μείνει εν υπηρεσία. Αυτό και μόνο τους δίνει ε΄να σημαντικό πλεονέκτημα...Εννοείς την προυπηρεσία που πήραν την φετινή χρονιά ως αναπληρωτές σε σχολεία του ΥΠΕΠΘ προφανώς....γιατί η ένστασή μας έχει στόχο την σχεδόν 10ετή προυπηρεσία τους στον ΟΑΕΔ που πήραν...αυτή η προυπηρεσία έκανε την ζημιά και αυτή είναι που προσπαθεί να αποδείξει ο δικηγόρος πως ήταν αντισυνταγματικό να αναγνωριστεί αναδρομικά...γιατί όντως είναι αντισυνταγματικό αυτό....! Από κει και πέρα φέτος αυτοί μάζεψαν απ'τα σχολεία του ΥΠΕΠΘ μόλις ένα 9μηνο.....ας τους μείνει αυτό...πάλι τους βάζει πίσω απ'τους επιτυχόντες που έχουν 24μηνο.άσε που υπάεχει πατράμετρος στον νόμο που αν δικαιωθούμε εμείς θα κριθεί παράνομη και η φετινή προυπηρεσία που αποκτήθηκε με παράνομη ρύθμιση....εφόσον φυσικά το αποδείξουμε αυτ΄΄ο στο δικαστήριο! Έχε ελπίδα...ο δικηγόρος είναι δυνατός,το ίδιο και η βοηθός του!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 07, 2010, 08:20:16 pmΑυτοί μπορεί να διοριστούν,αλλά αν βγει καταδικαστική απόφαση εναντίον της ρύθμισης του Υπουργείου που τους έβαλε στους πίνακες θα κριθούν παράνομες οι προσλήψεις τους και θα απολυθουν! Αυτό μου είπε η δικηγόρος και μάλιστα υπάρχει τέτοιο δεδικασμένο,έχει συμβεί στο παρελθόν (σε άλλο Υπουργείο βέβαια) και έχουν δικαιωθεί άτομα που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη.....μετά οι θεσεις καλύπτονται απ'αυτούς που ακολουθούν...! Μην χάνετε ελπίδα....και ας γίνει γενικά αυτό ένα μάθημε ώστε να αντιδρούμε εγκαίρως όταν μας καπελώνουν!!Λώρα, ακόμα και αν απολυθούν, όση προϋπηρεσία θα έχουν πάρει μέχρι να απολυθούν, θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν, και μάλιστα δε θα μετράνε οι ώρες αλλά οι μήνες που έχουν μείνει εν υπηρεσία. Αυτό και μόνο τους δίνει ε΄να σημαντικό πλεονέκτημα...
Αυτοί μπορεί να διοριστούν,αλλά αν βγει καταδικαστική απόφαση εναντίον της ρύθμισης του Υπουργείου που τους έβαλε στους πίνακες θα κριθούν παράνομες οι προσλήψεις τους και θα απολυθουν! Αυτό μου είπε η δικηγόρος και μάλιστα υπάρχει τέτοιο δεδικασμένο,έχει συμβεί στο παρελθόν (σε άλλο Υπουργείο βέβαια) και έχουν δικαιωθεί άτομα που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη.....μετά οι θεσεις καλύπτονται απ'αυτούς που ακολουθούν...! Μην χάνετε ελπίδα....και ας γίνει γενικά αυτό ένα μάθημε ώστε να αντιδρούμε εγκαίρως όταν μας καπελώνουν!!