0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι οι γείτονες εχθροί...Όλη η πολιτική εξουσία προδότες...Οι εβραίοι μας τσάκισαν από μακρυά μέσω των αγορών...
Παράθεση από: panos2 στις Μαΐου 15, 2010, 08:23:58 pmΌλοι οι γείτονες εχθροί...Όλη η πολιτική εξουσία προδότες...Οι εβραίοι μας τσάκισαν από μακρυά μέσω των αγορών...
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 15, 2010, 08:39:18 pmΠαράθεση από: panos2 στις Μαΐου 15, 2010, 08:23:58 pmΌλοι οι γείτονες εχθροί...Όλη η πολιτική εξουσία προδότες...Οι εβραίοι μας τσάκισαν από μακρυά μέσω των αγορών...
Δεν διαφωνεί κανείς μαζί σου ως προς τη νηφαλιότητα, αλλά εμένα μου φαντάζει ως σχέδιο η όλη υπόθεση, δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί ενώ σχεδόν όλη η Ευρώπη έχει χρέη κάποιες φορές μεγαλύτερα και από τα δικά μας, πάνε να χρεοκωπήσουν και να βουλιάξουν πρώτα εμάς και βλέπω οι πολιτική μας ηγεσία να μην κάνει τίποτα. Γιατί με τόσες συναντήσεις και τόσες μελέτες κάτι θα έπρεπε να έχει βγει, μια λύση για να σωθούμε. Οπότε δε βλέπω να υπάρχει μελέτη και εμβάθυνση στην ανάληψη οποιασδήποτε ηγεσίας και οποιουδήποτε υπουργείου και πολιτικής. Αν ήταν οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Γιατί και ο Αλογοσκούφης καθηγητής οικονομικών ήταν αν δεν κάνω λάθος και είδαμε πως τα έκανε κι αυτός.