*

Αποστολέας Θέμα: Δουλειά το καλοκαίρι;;; (αδιόριστη φιλόλογος)  (Αναγνώστηκε 27477 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δουλειά το καλοκαίρι;;; (αδιόριστη φιλόλογος)
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 28, 2010, 09:18:42 pm »
Eγώ θα προέτρεπα να τελειώσουν οι μαθητές ΙΕΚ, τεχνικά επαγγέλματα όπως υδραυλικός, κάποια ελάχιστα ΤΕΙ.
Όσο για αυτό που ειπώθηκε περί χαμηλής στάθμης επαγγελμάτων π.χ. υπάλληλοι, κωμμώτριες, είδαμε τα άλλα υψηλής στάθμης που διδάσκονται στα πανεπιστήμια. Αυτό δείχνει ακόμα την νοοτροπία που διακατέχει τους Ελληνες να περάσουν οπωσδήποτε πανεπιστήμιο. Σας πληροφορώ ότι έμνας κομμωτής βγάζει πολύ περισσότερα χρήματα, από τους απόφοιτους πανεπιστημίων και δεν σημαίνει ότι δεν είναι μορφωμένος. Η μόρφωση δεν έρχεται από τα πανεπιστήμια αλλά από την κοινωνική παιδεία που έχει κάποιος. Έχω συναντήσει στη ζωή μου αποφοίτους ΙΕΚ που έχουν διαβάσει του κόσμου τα λογοτεχνικά βιβλία και φιλολόγους που δεν ξέρουν παρά ελάχιστα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:03:08 »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 28, 2010, 09:26:39 pm »
Εύγε Giannios!!

Εγώ θα πρότεινα το εξής:
Το παιδί όταν φτάσει στο Λύκειο να πάει νυχτερινό ΕΠΑΛ.
Τα πρωινά και τα καλοκαίρια να δουλεύει οικοδομή και όχι να ξενυχτάει στα bar και στις καφετέριες και στα Internet cafe να κάνει chat.
Στα ΕΠΑΛ να πάρει ειδικότητα Δομικών Έργων
Τελειώνοντας τα ΕΠΑΛ να μπει σε ΤΕΙ Πολιτικών Μηχανικών ή αντίστοιχο ΙΕΚ αν δεν θέλει πολλά πολλά, ώστε να αποκτήσει μια κατάρτηση στην ειδικότητά του.

Να ένας σωστός επαγγελματίας που θα βγεί και θα έχει βγάλει και λεφτά από τα 16 του! και ούτε ΑΣΕΠ ούτε να τον εκμεταλλεύονται τα φροντιστήρια και κάθε καλοκαίρι να παίρνει ΟΑΕΔ

Tώρα αν είναι κοπέλα, πάλι σε νυχτερινό ΕΠΑΛ θα πάει.
Τα πρωινά να δουλεύει σε κομμωτήριο ή βοηθός μικροβιολόγου (άσχετο με το 1ο!!)
Στα ΕΠΑΛ θα πάρει ειδικότητα αισθητικής, κομμωτικής, ή υπηρεσιών υγείας (αν είναι βοηθός μικροβιολόγου)
Μετά ένα αντίστοιχο ΙΕΚ ή ΤΕΙ
Και έτοιμη.

Το σίγουρο είναι ότι το παιδί μου δεν θα το κάνω φιλόλογο, να έχει να διαγωνίζεται στον ΑΣΕΠ μαζί με υποψήφιους από 500 άλλες σχολές όπως Ιστορικό, Αρχαιολογικό, ΦΠΨ,  ΚΨΜ (sorry λάθος, αυτό είναι στον στρατό!) ή όπως αλλιώς τις λένε τέλος πάντων!!  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2010, 09:32:57 pm από killbill »

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 28, 2010, 09:42:17 pm »
Tα ΕΠΑΛ έχουν κάποιες πολύ καλές ειδικότητες, απλά δεν είναι αναγνωρισμένα τόσο πολύ από την ελληνική κοινωνία. Η Διαμαντοπούλου υποσχέθηκε να δώσει επαγγελματικά δικαιώματα και στους αποφοίτους.

Στην Ελβετία τα αντίστοιχα ΕΠΑΛ είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την κοινωνία με πάρα πολύ καλές προοπτικές. Έχον εξοπλισμό που θα τον ζήλευαν τα δικά μας πανεπιστήμια.
Όσο για την έρευνα που αναφερθηκε και την ανάγκη ύπαρξης ΑΕΙ-ΤΕΙ για έρευνα. Έρευνα ουσιαστική σε κανένα ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν γίνεται, παρά ελαχιστότατα. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις σοβαρή έρευνα που θα έχει αντίκτυπο και διάδοση όταν κάτω πίνουν καφέ 100 φοιτητές, πλακώνονται στι ξύλο οι παρατάξεις, γίνονται καταλήψεις, τα σπάνε όλα και όλα τα άλλα παρατράγουδα που μόνο έρευνα δεν είναι. Οι περισσότεροι κάνουν έρευνα για τα φράγκα και να κάνουν καμιά δημοσιευσούλα σε κάνα περιοδικό για δικούς τους πάλι λόγους.
Έρευνα σοβαρή στην Ελλάδα γίνεται ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, όπως: ΙΤΕ, και ερευνητικά ινστιτούτα που ανήκουν σε τεχνολογικά πάρκα.

Μόνο εκεί μα μόνο εκεί έχουν σοβαρές επιδοτήσεις, και καλά έκαναν με ένα νέο νομοσχέδιο που πλέον δίνουν περισσότερη έμφαση στην έρευνα σε ερευνητικά κέντρα και όχι στα αχούρια τα πανεπιστήμια. Γιατί αχούρια τα κατήντησαν

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 28, 2010, 09:52:58 pm »
Ermionoula Kαταρχήν δεν σε αποκάλεσα τσούλα. Τώρα εσύ γιατί θίχτηκες και νόμιζες ότι σε αποκαλώ έτσι δεν το γνωρίζω. Πάντως λένε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Τέλος πάντων, για το θέμα το ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά είναι γεγονός. Νομίζω έχει βγάλει πόρισμα και ο Συνήγορος του Πολίτη περί διακρίσεων φύλου εις βάρος των ανδρών. Από την άλλη και εγώ αν ήμουν εργοδότης θα ήθελα να βλέπω γυναικεία μπούτια και όχι ανδρικά.

Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν φύγει ακόμα από την νοοτροπία του πανεπιστημίου.

Το θέμα είναι ότι μερικοί Έλληνες δεν έχουν φύγει από τη νοοτροπία ότι η γυναίκα είναι αντικείμενο προς τέρψη των ανδρών... Εξαιρετικά προοδευτικές απόψεις... :-X Επίπεδο.... :-X :-X

+++++++
Απλά να ξέρετε ότι η διεθνής βιβλογραφία λέει ότι οι γυναίκες μπορεί να βρίσμουν λίγο πιο εύκολα δουλειά, αλλά βρίσκουν δουλειές που ανήκουν στα λεγόμενα "χαμηλά" επαγγέλματα (πωλήτριες, κωμμώτριες, ρεσεψιονιστ, γραμματείς, υπάλληλοι γραφείου). Η ανέλιξη μιας γυνάικας πιο ψηλά στην ιεραρχία απαιτεί πολλές θυσίες από αυτή, θυσίες που δεν απαιτούνται από έναν άνδρα με τα ίδια αντικειμενικά προσόντα. Μία γυνάικα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να αποδείξει την αξία της, ενώ η αξία ενός άνδρα θεωρείται δεδομένη.
Επίσης, το γεγονός ότι η γυναίκα αναγκαστικά κάνει διακοπές στην καριέρα της, λόγω εγκυμοσύνης, λόγω (ίσως) αναγκαίας μετακόμισης γιατί ο άντρας της βρήκε ακλύτερη δουλειά σε άλλη πόλη κλπ, συντελεί στο να μην προχωρά η καριέρα της.
Επιπλέον, πόσοι άνδρες μπορούν να έχουν μια γυναίκα για διευθύντρια; Πολλοί λίγοι! Όπότε, οι γυναίκες δεν προτιμώνται σε ανώτερες θεσεις....
Και, πόσοι άντρες είναι διατεθειμένοι να φροντίσουν το σπίτι και την οικογένεια τους προκειμένου η γυναίκα τους να ασχοληθέι με την προώθηση της καριέρας τους; Ελάχιστοι. Ενώ η γυναίκα θεωρείται υποχρεωμένη να αναλάβει όλες αυτές τις ευθύνες παράλληλα με τη δουλειά της.
Ας μην μένουμε, λοιπόν, στο πόσο πιο εύκολα μπορεί ή όχι να βρει δουλειά μια γυναίκα, αλλά ας κοιτάξουμε και ΤΙ δουλειά θα βρει η γυναίκα και ΤΙ ο άντρας!

Όποιος επιθυμε'ι βιβλιογραφία, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

νομίζω πως αυτή η λογική του "τα αγοράκια δεξιά τα κοριτσάκια αριστερά" είναι μάλλον παρωχημένη και υπεραπλουστευμένη.
Ειδικά σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα, με τους άνδρες να είναι υποχρεωμένοι να υποστούν τη στρατιωτική θητεία σε μια κρίσιμη για την επαγγελματική εξέλιξή τους στιγμή (ακριβώς όταν είναι έτοιμοι να βγούν στην αγορά εργασίας) και τις γυναίκες να απολαμβάνουν ένα head start που σε περιπτώσεις όπως η δική μου, έφτασε τους 18 μήνες (πράγμα που αυτόματα μεταφράζεται σε 2 έτη, αφού μιλάμε για εκπαιδευτικούς), νομίζω οτι είναι λίγο προκλητικό να μιλάμε για αδικημένες γυναίκες.
Μέχρι πρότινος άλλωστε και ακόμα ισχύει μέχρι να καταργηθεί, οι γυναίκες στο δημόσιο απολάμβαναν μια σύνταξη πολλά χρόνια πριν τους άνδρες. Κατά καιρούς βέβαια έχουν ακουστεί τα επιχειρήματα οτι είχαν επιπλέον να μεγαλώσουν παιδιά κλπ. Και οι γυναίκες του ιδιωτικού τομέα, δεν είχαν? Και τί ισχύει για εκείνες που δεν ασχολούνταν καθόλου με τα παιδιά τους, αλλά τα αναλάμβαναν 100% οι πεθερές, οι μητέρες, κλπ?
Εδώ ακόμα και ένα από τα "κάστρα" των ανδρών, ο στρατός, έχει αλωθεί από τις γυναίκες.
Όπως είναι σήμερα τα πράγματα, ακόμα και στο στρατό η γυναίκα βρίσκει δουλειά, αφού υπάρχει και όριο ποσόστωσης 20% υπέρ των γυναικών. Φανταστείτε λοιπόν, οτι υπάρχουν άνδρες που πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις (μέσω ΑΣΕΠ, άλλων εξετάσεων κλπ) για να πάρουν θέση, και δε πήραν γιατί έπρεπε να καταλάβουν τις θέσεις γυναίκες που δεν πέτυχαν τα ίδια αποτελέσματα σε εξετάσεις, αλλά κατώτερα.
Σκεφτείτε ακόμα, οτι το Κράτος δεν υποχρεώνει τις γυναίκες να υπηρετήσουν θητεία, προστατεύοντάς τις, αλλά τους δίνει το δικαίωμα να υπηρετήσουν ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ στο στρατό, και μάλιστα με ποσόστωση υπέρ τους. Δηλαδή ουσιαστικά οι γυναίκες έχουν δικαιώματα να ωφελούνται από το στρατό, βρίσκοντας μόνιμη θέση σ' αυτόν, ακόμα και παίρνοντας τις θέσεις ανδρών που αξιοκρατικά τις δικαιούνται, αλλά παράλληλα δεν έχουν τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την ικανότητά τους να υπηρετήσουν στο στρατό, δηλαδή την υποχρεωτική θητεία.
Με όλα αυτά και με ακόμα περισσότερα, νομίζω οτι πλέον θα πρέπει να τεθεί θέμα για τα δικαιώματα των ανδρών, που καταπατούνται, και οχι αυτά των γυναικών, αφού ουσιαστικά μάλλον ισχύει ρατσισμός εις βάρος των ανδρών.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:03:08 »

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:13:49 pm »
Ας βγει ένας συνταγματολόγος να μας πει τι λέει το σύνταγμα για την θητεία. Στο υπουργείο εθνικής άμυνας λέει τα εξής : «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα, είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων» προβλέπει το άρθρο 4 παράγραφος 6 του Συντάγματος >>.

Δηλαδή οι γυναίκες της Ελλάδας που έχουν ελληνική υπηκοότητα δεν είναι Έλληνες;; Είναι Ελληνίδες θα πει κάποιος, ας μην παίζουμε όμως με τις λέξεις. Στους Έλληνες ανήκουν και μάλιστα περνάνε πλέον και στρατιωτικές σχολές και έχουν αποδείξει περίτρανα ότι και όπλο μπορούν να φέρουν.
Γιατί δεν πάνε τότε στρατό;;
Στην Κύπρο  στην Εθνική Φρουρά γιατί υπηρετούν εθελοντικά περί τις 430 γυναίκες, οι οποίες αποτελούν το 3.5% του στρατιωτικού ανθρώπινου δυναμικού του σώματος;; Και εδώ στην Ελλάδα ούτε μία έστω εθελόντρια;;

Kαι αν επικαλούνται το ασθενές φύλο, ας μπούνε σε γραφεία, θα προσφέρουν. Άλλωστε είχαν πει και βουλευτές και αρχηγοί ενόπλων δυνάμεων ότι βλέπουν θετικά κάτι τέτοιο. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να συντελούν στην άνυνα της χώρας. Αυτά τα χαζοφεμινιστικά ότι η γυναίκα όταν πρόκειται για θητεία δεν μπορεί, και την παρουσιάζουν ως υπόδουλη υποχρεώσεων απέναντι σε παιδιά, γατιά, άντρα, αλλά όταν πρόκειται για εργασία μπορεί και την παρουσιάζουν ως ελεύθερη,ανεξάρτητη και ωραία ας σταματήσουν επιτέλους.

Είναι τελείως άδικο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τους άνδρες που χάνουν 1 χρόνο, τώρα 9 μήνες, παλιότερα 2,5 χρόνια ευκαιρείες εργασίας και οι γυναίκες με το που τελειώνουν κατευθείαν. Και κατα πάσα πιθανότητα είναι και αντισυνταγματικό !!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2010, 10:18:15 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:20:07 pm »
ισοτητα υπαρχει μονο εκει που συμφερει...ισοτητα στους μισθους πχ....στα δυσκολα οπως ο στρατος οχι φυσικα...ευχομαι να μην δωσει ο θεος ποτε να εχουμε συρραξη με τους διπλα...τοτε ας μιλησουν για ισοτητα στους εξ ανατολων που σεβονται τα δικαιωματα των 2 φυλων... :D

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:25:05 pm »
ισοτητα υπαρχει μονο εκει που συμφερει...ισοτητα στους μισθους πχ....στα δυσκολα οπως ο στρατος οχι φυσικα...ευχομαι να μην δωσει ο θεος ποτε να εχουμε συρραξη με τους διπλα...τοτε ας μιλησουν για ισοτητα στους εξ ανατολων που σεβονται τα δικαιωματα των 2 φυλων... :D

Και αν πάει να πει κανένα τίποτα, τον κατηγορούμε οτι μας λέει τσούλες.  ;D ;D ;D

Ποιός είπε οτι οι γυναίκες δε γνωρίζουν από ποδόσφαιρο? Μια χαρά πετάνε τη μπάλα στη κερκίδα.  :D
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:28:01 pm »
Καμία δεν σας απαντάει παιδιά! Σας έχουν απαξιώσει πλήρως! ;D
Που θα πάει όμως... Θα γεννήσουμε κάποτε και εμείς...  8) 8)

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:34:03 pm »
40,000 γυναίκες πανελλαδικά  λαμβάνουν τη σύνταξη του πατέρα τους εφόσον παραμένουν ανύπαντρες.(ΝΟΜΟΣ ΑΓΑΜΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
AYTO ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ; ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ;D

για να εχουμε ισοτητα πρεπει να καθιερωθει και η συνταξη του ΑΓΑΜΟΥ  ΑΝΔΡΟΣ.... ;)

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:40:16 pm »
Ermionoula Kαταρχήν δεν σε αποκάλεσα τσούλα. Τώρα εσύ γιατί θίχτηκες και νόμιζες ότι σε αποκαλώ έτσι δεν το γνωρίζω. Πάντως λένε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Τέλος πάντων, για το θέμα το ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά είναι γεγονός. Νομίζω έχει βγάλει πόρισμα και ο Συνήγορος του Πολίτη περί διακρίσεων φύλου εις βάρος των ανδρών. Από την άλλη και εγώ αν ήμουν εργοδότης θα ήθελα να βλέπω γυναικεία μπούτια και όχι ανδρικά.

Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν φύγει ακόμα από την νοοτροπία του πανεπιστημίου. Νομίζουν ότι είναι το παν. Η Ελλάδα δεν χωρά άλλους πτυχιούχους, δεν φταίει ο νέος που περνάει. Και εγώ όταν ήμουν νέος 17 ετών με ενοιαζε να κάνω φοιτητική ζωή, δεν έβλεπα τοπν εφιάλτη της ανεργίας. Οι μαλάκες οι γονείς και οι πολιτικοί φταίνε. Αντί να κλείσουν τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ (το έχω ξανααναφέρει σε topic) έχουν φτάσει σε σημείο να τα διπλασιάζουν κάθε χρόνο. Ο λόγος είναι ένας: για να παρακαλάτε τα βύσματα για δουλίτσα και να έχουν υποχείρια τους πολίτες.

Πάντως δουλειές υπάρχουν, αλλά άσχετες.
1ον οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται? μαλιστα..
2ον οι γυναικες στην ηλικια των 20 ισως να μπορουν να βρουν πιο ευκολα δουλεια, αλλα ρωτα τις μεγαλυτερες γυναικες τι τραβανε.. και αργοτερα αν κανουν οικογενεια οι γυναικες ειναι αυτες που πρεπει να παρατησουν την δουλεια,οχι οι αντρες
3ον δεν ειναι ολοι οι εργοδοτες αντρες για να θελουν να βλεπουν γυναικεια μπουτια. υπαρχουν και γυναικες εργοδοτες και γκει εργοδοτες.ηταν πολυ αστοχο αυτο που ειπες
4ον αληθεια εσυ ποια σχολη τελειωσες και θελεις να κλεισουν τα πανεπιστημια και τα τει?

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:44:23 pm »
Τελειώσα γεωπονία, πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, δεν δουλεύω αυτή την στιγμή στο αντικειμενό μου, αλλά σε άσχετο (είναι επιλόγη μου). Παρ'όλα αυτά έχω δουλέψει ως γεωπόνος και έχω διδάξει ως ωρομίσθιος δύο χρονιές. Ξέρω πολύ καλά από πρώτο χέρι τι σημαίνει έρευνα σοβαρή και τι της πλάκας. Τα περισσότερα πανεπιστήμια κάνουν έρευνα της πλάκας, εγώ είχα την τύχη να δουλέψω σε ερευνητικό κέντρο και να δω την πιο σοβαρή πλευρά της έρευνας.
Και για όλους τους υπόλοιπους λόγους που ανέφερα, θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουν
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2010, 10:48:07 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:52:25 pm »
μολις τελειωσα τη σχολη μου (γεωπονια επισης) ο φιλος μου πηγε στρατο. εγω αρχισα να ψαχνω δουλεια. ε λοιπον εναν ολοκληρο χρονο δεν βρηκα τιποτα και εχασα αδικα εναν χρονο απο την ζωη μου.(επισης ημουν απσιτευτο βαρος για τους γονεις μου που καθομουν στο σπιτι και δεν εκανα τιποτα).το ιδιο κι αυτος με τον στρατο. οποτε ακομη και να πηγαινα στρατο παλι θα εχανα εναν χρονο απο την ζωη μου. τωρα μετα απο 2 χρονια κανουμε και οι 2 δουλειες του ποδαριου. ακομη πιστευετε οτι ειμαι τυχερη?
αυτη τη στιγμη γιαννιος αμφισβητεις και το δικο σου πτυχιο με αυτα που λες αλλα δεν με ενδιαφερει.
τελος μη σωσετε να  αφησετε ποτε σας εγκυο μια γυναικα, αφου αυτη θα απολαμβανει τη μητροτητα ενω εσεις θα δουλευετε σαν σκυλια(ελεος)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:53:28 pm »
Καμία δεν σας απαντάει παιδιά! Σας έχουν απαξιώσει πλήρως! ;D
Που θα πάει όμως... Θα γεννήσουμε κάποτε και εμείς...  8) 8)

Πρώτο, όπως βλέπεις απαντάνε.  ;D
Δεύτερο, εδώ μιλάμε για υποχρεώσεις που επιβάλει η κοινωνία και οχι η φύση. Αντιλαμβάνεσαι, πιστεύω, τη διαφορά.

Τώρα, αν εσύ θέλεις να αισθάνεσαι ένοχος επειδή οι γυναίκες γεννάνε...  ???  οκ.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 28, 2010, 10:56:28 pm »
Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Μίλησα με βάση τη βιβλιογραφία για τις επαγγελματικές ευκαιρείες ανδρών και γυναικών, για τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα τους, για την ανισότητα που υπάρχει στην επαγγελματική ανέλιξη, και αντιπαρατέθηκε ως επιχείρημα ο στρατός και τα χρήματα που βγάζει η κομμώτρια!!!!
Μίλησα για αξιολόγηση πανεπιστημίων για να πάψουν τα αστεία που συμβαίνουν εκεί σε ακαδημαϊκό  και ερευνητικό επίπεδο, και πήρα πάλι την απάντηση ότι η λύση είναι κλείσιμο όλων των πανεπιστημίων!
Μίλησα για σπουδές και την "τρέλλα" που μπορεί να κουβαλάει κάποιος και να θέλει να σπουδάσει κάτι συγκεκριμένο, και μου αντιπαρατέθηκε το επιχείρημα ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τελέιώσει κάποιο πανεπιστήμιο και όμως έχουν διαβάσει του κόσμου τα λογοτεχνικά βιβλία. Άραγε με την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων φαίνεται ο καλλιεργημένος ή ο επιστήμων;
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182592
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687