0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[....] Εγώ όπως έγραψα παραπάνω ανήκω στους "σπαστικούς" εκπαιδευτικούς που χαλάνε την πιάτσα και δεν μου μιλάει κανείς στο σχολείο γιατί:[...]
Παράθεση από: killbill στις Φεβρουαρίου 06, 2011, 10:31:56 am[....] Εγώ όπως έγραψα παραπάνω ανήκω στους "σπαστικούς" εκπαιδευτικούς που χαλάνε την πιάτσα και δεν μου μιλάει κανείς στο σχολείο γιατί:[...]Αυτό να το προσέξεις. Όπου είναι όλοι εναντίον σου θα πρέπει να προβληματίζεσαι οτι κάτι κάνεις λάθος και εσυ. Δεν γίνεται όλοι οι συνάδερφοι σου να είναι τεμπέληδες και εσυ μόνο να διψάς για δουλειά και μάθημα.
η "κοινή λογική" που ανέφερα παραπάνω είναι η λογική του κατεργάρη και του λουφαδόρου εκπαιδευτικού και δεν με αντιπροσωπεύει. Εγώ όπως έγραψα παραπάνω ανήκω στους "σπαστικούς" εκπαιδευτικούς που χαλάνε την πιάτσα και δεν μου μιλάει κανείς στο σχολείο γιατί:1. θα προτείνω ο σύλλογος να γίνει μετά τις 22. θα προτείνω εκδρομές να πηγαίνουμε Σάββατα3. οι πρόβες να γίνονται μετά τις 24. οι σχολικές εορτές Σάββατα ή ανήμερα των αργιών5. Εκκλησιασμοί μόνο Κυριακές6. Συνελεύσεις μαθητών στα σπίτια τους ή σε μια καφετέρια μετά τις 27. Εκλογές ΕΛΜΕ τα απογεύματαΜε πιάνεις;@panos2Το έχω ήδη κάνει αυτό που προτείνεις. Κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς στέλνω στο Υπουργείο τα στατιστικά που κρατάω με το πόσες ώρες μαθήματος χάθηκαν, την ημερομηνία και τους λόγους, ώστε να δει η Υπουργός ποιά είναι η πραγματικότητα και γιατί τα παιδιά αναγκάζονται να πάνε φροντιστήριο. Προτείνω από του χρόνου να αρχίσεις να σημειώνεις και εσύ τις ώρες που χάνονται. Είναι ωραιο hobby. Θα εκπλαγείς στο τέλος από τα νούμερα που θα προκύψουν!
Όταν κάποιος έχει υποχρεωτικό ωραριο 21 ώρες συνήθως "φροντίζει" να κάνει 19 αφού για 2 ώρες δεν σε στέλνουν αλλού λέει η κοινή λογική.Αν έχεις 19 ώρες συνήθως στην πράξη κάνεις 17.Αν έχεις 16 ώρες (που είναι και το χαμηλότερο) κάνεις στην πραγματικότητα 14.Αυτή είναι η αλήθεια και το κοινό μυστικό!Με την αύξηση ωραρίου απλά θα έρθουμε στα ίσια μας! Θα σου πει 23 ώρες υποχρεωτικό, άρα 21 θα το μεταφράσουμε εμείς όπως ξέρουμε!
Eργάζεσαι σε δημόσιο σχολείο και έχεις τέτοιο μένος;;;;έχεις άποψη κατά των καθηγητών ΄σε όλα τα θέματα που έχουν ανοιχτεί ...περισσότερο εσύ τους αντιμετωπίζεις ρατσιστικά παρά οι καθηγητές τον απλό κόσμο .όχι γιατι θα σας διαβάζουν και τίποτα περίεργα μάτια και θα λένε μωρέ καλά τα λέει αυτός θέλεουν και δικαιώματα