0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Από την άλλη όμως είναι ωραίο ( ; )να έρχεται ο γονιός να ρωτήσει για το παιδί του στις 11 η ώρα και να του λένε ότι ο καθηγητής σχόλασε ή ότι δεν έχει έρθει ακόμα? Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται....
Σε εμάς πάντα περισσεύουν καρέκλες αφού όλοι οι καθηγητές έρχονται για το 3ωρό τους και την κοπανάνε μετά.
πάλι θα κοιτούσαμε να κάνουμε το 3ωρο-4ωρό μας και να την κοπανίσουμε
Από την άλλη όμως είναι ωραίο ( ; )να έρχεται ο γονιός να ρωτήσει για το παιδί του στις 11 η ώρα και να του λένε ότι ο καθηγητής σχόλασε ή ότι δεν έχει έρθει ακόμα? Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.
Όπως και μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτός ο σκοτωμός με το πρόγραμμα "γιατί με έβαλες 1η ώρα, μην με βάζεις τελευταιες ώρες, γιατί έχω 1 κενό μέσα στην μέρα κλπ".
μόνο έτσι θα μπορέσει ο προγραμματιστής του ωρολογίου προγράμματος να βγάλει πρόγραμμα χωρίς να τον βρίζει ο κάθε τεμπέλης
Έχει αναφερθεί κατά καιρούς και γράφτηκε και λίγο πιο πάνω, ότι δεν θα πείραζε η παραμονή μας στο σχολείο 7 ώρες κάθε μέρα, αρκεί να υπήρχαν οι υποδομές όπως κάθε καθηγητής να είχε το γραφείο του, καρέκλα να κάτσει, τον υπολογιστή του, καλαίσθητο χωρο εργασίας, την γραμματέα του, το φωτοτυπικό του μηχάνημα κλπ κλπ.Γιατί εγώ πιστεύω ότι αν στον Ελληνα του δώσεις τα παραπάνω, πάλι τα ίδια θα κάνει? Η νοοτροπία αυτή που έχει η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών που διαμαρτύρεται γιατί να έχει κενά στο πρόγραμμα, γιατί με έβαλες 1η ώρα μάθημα κάθε μέρα κλπ κλπ ΔΕΝ αλλάζει. Πάλι τα ίδια θα κάνουμε ακόμα και χορεύτριες να μας φέρουν σε κάθε διάλλειμμα. Αλλιώς δεν θα είμαστε Έλληνες αλλά Άγγλοι!Μακάρι να είμαι λάθος.Όσον αφορά περί υποδομών στην Αγγλία που αναφέρθηκαν παραπάνω, να μην ξεχνάμε ότι εκεί οι γονείς πληρώνουν στο σχολείο (βιβλία, δίδακτρα κλπ) και επίσης υπάρχουν και οι χορηγοί (κοκα κόλα κλπ) που δίνουν λεφτά στα σχολεία για διαφημιστικους σκοπούς. Είναι εμπόριο η παιδεία και μην ξεγελιόμαστε. Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί τέτοιες υποδομές στην Αγγλία και εδώ στην Ελλάδα όχι. Μην αναρωτιόμαστε για τα χάλια των Ελληνικών πανεπιστημίων και για την χλιδή των πανεπιστημίων στην Αγγλία όταν τα ετήσια δίδακτρα στην Αγγλία είναι από 5000