*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτες μειωμενου ωραρίου για νηπιαγωγους  (Αναγνώστηκε 94509 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτες μειωμενου ωραρίου για νηπιαγωγους
« Απάντηση #336 στις: Ιουνίου 29, 2010, 04:25:42 pm »
Εmmaki...δες τι προκάλεσε την αντίδρασή μου!! Σαφώς δεν είναι καλό να επεκταθεί κι άλλο αυτή η αθλιότητα της ωρομισθίας....αλλά όταν σε αποκαλούν "καταντημένο" βγαίνεις απ'τα ρούχα σου...την σύγκριση δεν την έκανα πρώτα εγώ!!
Όσο για τα κονδύλια...πίστεψέ με δεν το είπα στον αέρα...ήξερε πάντα η ΔΟΕ να πατάει στην πρόφαση της αναγακαιότητας της στελέχωσης των δημοτικών...!! Και επειδή δουλεύεις στην ειδική αγωγή...πες μου...δεν είναι το ίδιο αναγκαίο ίσως και περισσότερο όπως στα δημοτικά έτσι και στα ΣΜΕΑ της
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:01:29 »

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Ιουνίου 29, 2010, 04:46:38 pm »
εννοειται runaway θιγονται άμεσα αυτοί που ειναι κοντα στο να φυγουν ακω.. αυτοι που ειναι στο βαθος του πίνακα οπως λες το έχουν βάλει το αμω και μαλιστα κάποιες και το κουτακι...οι εμμεσες συνέπειες θα φανούν και αυτες προσεχώς...

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Ιουνίου 29, 2010, 05:14:16 pm »
Να προσθέσω κι εγώ σ΄αυτά που γράφονται τα εξής:
Σας φαίνεται πολύ το να περιμένετε 1 ή 2 χρόνια μέχρι να δουλέψετε ως νηπιαγωγοί!!! Πως θα σας φαινόταν το 20 χρόνια (που σε κανέναν δεν το εύχομαι) που περίμενα εγώ; Το όνειρό μου ήταν εκεί μπροστά μου άπιαστο κι εγώ να μην μπορώ να το φτάσω ... Πέρασα από επετηρίδες, απογοητεύσεις, άλλες εργασίες άσχετες με την εκπαίδευση, οικογένεια, παιδιά, ΑΣΕΠ, εξομοίωση, άλλον ΑΣΕΠ, επιμόρφωση στην πληροφορική, κι άλλον ΑΣΕΠ,πρόσληψη ως αναπληρώτρια, κι άλλον ΑΣΕΠ κι ενδιάμεσα αλλαγές σε συστήματα πρόσληψης και, και, και....κουράστηκα και να τα γράφω. Ξέρω πως είναι να κυνηγάς το όνειρό σου... Φοβάμαι όμως, μήπως τελικά μόνοι μας μετατρέψουμε το όνειρο σε εφιάλτη; Το είπα και προηγουμένως...Σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε φέτος. Μια ματιά στις απόψεις των καθηγητών που ζουν εδώ και χρόνια την ωρομισθία θα σας αποκαλύψει πράγματα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί.

++++++++++++++++++++++++++++fwnw!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Ιουνίου 29, 2010, 05:35:10 pm »
Να προσθέσω κι εγώ σ΄αυτά που γράφονται τα εξής:
Σας φαίνεται πολύ το να περιμένετε 1 ή 2 χρόνια μέχρι να δουλέψετε ως νηπιαγωγοί!!! Πως θα σας φαινόταν το 20 χρόνια (που σε κανέναν δεν το εύχομαι) που περίμενα εγώ; Το όνειρό μου ήταν εκεί μπροστά μου άπιαστο κι εγώ να μην μπορώ να το φτάσω ... Πέρασα από επετηρίδες, απογοητεύσεις, άλλες εργασίες άσχετες με την εκπαίδευση, οικογένεια, παιδιά, ΑΣΕΠ, εξομοίωση, άλλον ΑΣΕΠ, επιμόρφωση στην πληροφορική, κι άλλον ΑΣΕΠ,πρόσληψη ως αναπληρώτρια, κι άλλον ΑΣΕΠ κι ενδιάμεσα αλλαγές σε συστήματα πρόσληψης και, και, και....κουράστηκα και να τα γράφω. Ξέρω πως είναι να κυνηγάς το όνειρό σου... Φοβάμαι όμως, μήπως τελικά μόνοι μας μετατρέψουμε το όνειρο σε εφιάλτη; Το είπα και προηγουμένως...Σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε φέτος. Μια ματιά στις απόψεις των καθηγητών που ζουν εδώ και χρόνια την ωρομισθία θα σας αποκαλύψει πράγματα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί.

Και νόμιζα ότι εγώ με 12 χρόνια, είμαι η πιο παλιά ;D ;D ;D

Μην απογοητεύεσαι. Θα τα καταφέρουμε  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:01:29 »

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Ιουνίου 29, 2010, 05:46:02 pm »
Οι ενέργειες του Υπουργείου κ οι αδικιες που γίνονται εχουν σαν αποτελεσμα να μας βαζουν εμας τουσ εκπαιδευτικούς ολων των ειδικοτήτων να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Εκει μας κατάντησαν...
 Λωρα παντως να ξέρεις ότι όσες απο τις νηπιαγωγούς δουλεψαν αναπληρώτριες ή διορίστηκαν, την θέση τους δεν τουσ την χάρισε κανένας. Εμείς για να έχουμε μια καλή θέση στον ασεπ και να δουλέψουμε πρεπει να εχουμε γραψει  τουλάχιστον 80 κ πάνω και φυσικά όχι μόνο μια φορα. Για να μην μπερδευόμαστε με τουσ δασκάλους. Γιατί πολυ κόσμος εκτός κλάδου νομιζει ότι μας παίρνουν έτσι , χωρίς διάβασμα κ ασεπ.
 Επισης θέλω να πω οτι σήμερα εκανα τα χαρτια μου κ φυσικά δεν δήλωσα αμω. Μου είπανε όμως οτι αρκετές κοπέλες που καναν 1η φορα τα χαρτια τους το δήλωσαν. Υπαρχουν τελικά αρκετά θύματα του νέου εκπαιδευτικού συστήματος, που δεν ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις που θα έχουν ατομικά αλλά κ προς τον κλάδο μας, οι ενέργειές τους.

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Ιουνίου 29, 2010, 06:06:47 pm »
Αν σκεφτεις οτι ,συζητιεται και εικαζεται απο εμας το ολο εργασιακο καθεστως στο οποιο θα υπαχθουν οι αμω και δεν αναφερεται στην εγκυκλιο οπως θα επρεπε η εστω σε μεταγενεστερη εγγραφη ενημερωση,θα καταλαβεις οτι τα λογια ειναι λιγα για να αποτυπωσουν τον εμπαιγμο και την παραπλανηση που δεχομαστε!!!
Πειτε οχι στην ωρομισθια,χιλιες φορες ταμιας σε σουπερ μαρκετ(τουλαχιστον ξερεις απο την αρχη τους εργασιακους ορους).

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Ιουνίου 29, 2010, 06:08:55 pm »
Υπαρχουν πολλα πιόνια που εξυπηρετούν τους στοχους της κυριας Διαμαντοπουλου!

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Ιουνίου 29, 2010, 06:31:43 pm »
Για χαλαρώστε λιγάκι και προσέξτε πώς μιλάτε για ανθρώπους που τους κατάντησαν έτσι (καθηγητές) προκειμένου εσείς στην Α'θμια να έχετε προνόμια!!
Με την πρόφαση πως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία δεν μπορούν να υπολειτουργούν βρίσκαν έδαφος οι συνδικαλιστές και τα λαμόγια της ΔΟΕ και έπαιρναν πάντα την μεγαλύτερη μερίδα στην πίτα!! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια και όχι η παιδαγωγική μέριμνα!!Λές και είναι καλό να μένουν τα παιδιά της Γ Λυκείου χωρίς καθηγητή για την κατεύθυνση επειδή δεν περίσσεψαν κονδύλια για αναπληρωτές στην
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2010, 06:35:55 pm από vasp »

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Ιουνίου 29, 2010, 06:52:41 pm »
Οι διαξιφισμοι μεταξυ μας δεν εχουν νοημα!
Εκεινο που προεχει ειναι να μην επιτρεψουμε να παγιωθει και στον κλαδο μας η ωρομισθια!
Δεν εχουμε κατοχυρωμενο διδακτικο ωραριο και εξ αυτου ολα ειναι πιθανα,επιπλεον καμια ΔΟΕ δεν μας κρατα τα μποσικα οταν χρονια και χρονια
αγνοουν την προβληματικη κατασταση στο συγκεκριμενο θεμα!

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Ιουνίου 29, 2010, 06:57:42 pm »
Συμφωνώ Μάρο, ουτε εμένα μου αρέσει να απαντώ σε τέτοιους τόνους αλλά δεν θα αφήσω και να μου επιτίθεται ο καθένας χωρίς λόγο. Στην τελική δεν νομίζω οτι διαχειρίστηκαν τόσο καλά το θέμα κάποιοι για να μας κάνουν και υποδείξεις....

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Ιουνίου 29, 2010, 07:04:58 pm »
Πιο αποτελεσματικη εγκυκλιο για τη διασπαση και την παραπλανηση των εκπ/τικων δεν θα μπορουσαν να βρουν!
Ειπαμε ειμαστε ενηλικα και νοημονα ατομα γι αυτο ας πραξουμε αναλογως!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Ιουνίου 29, 2010, 08:24:01 pm »
Για χαλαρώστε λιγάκι και προσέξτε πώς μιλάτε για ανθρώπους που τους κατάντησαν έτσι (καθηγητές) προκειμένου εσείς στην Α'θμια να έχετε προνόμια!!
Με την πρόφαση πως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία δεν μπορούν να υπολειτουργούν βρίσκαν έδαφος οι συνδικαλιστές και τα λαμόγια της ΔΟΕ και έπαιρναν πάντα την μεγαλύτερη μερίδα στην πίτα!! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια και όχι η παιδαγωγική μέριμνα!!Λές και είναι καλό να μένουν τα παιδιά της Γ Λυκείου χωρίς καθηγητή για την κατεύθυνση επειδή δεν περίσσεψαν κονδύλια για αναπληρωτές στην
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Ιουνίου 29, 2010, 08:38:15 pm »
Το τι κάνω και το τι δεν κάνω εγω για τον κλάδο μου δεν θα το κοκορευτώ σε ένα φόρουμ. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δείξεις που ακριβώς λέω για την "κατάντια των καθηγητών";;;;;;; Το θέμα αναφέρεται σε εργασιακές συνθήκες, αν το πρόσεξες, αυτές σχολιάζουμε! Και σταματάω την κουβέντα γιατί προσπαθείς να βάλεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μου και με προσέβαλες. Φυσικά πέτυχες αυτό που ήθελες να καταστρέψεις την κουβέντα και να μας αποπροσανατολίσεις...και κατα τα άλλα δεν σου αρέσεουν οι διαξιφισμοί (που εσύ προκαλείς :o)

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2010, 09:58:38 pm από vasp »

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Ιουνίου 29, 2010, 08:59:52 pm »
Το θέμα που συζητάμε εδώ αφορά μόνο νηπιαγωγούς και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ήταν το σημείο που έθιξε τη ΛΩΡΑ ώστε να απαντήσει σε αυτό τον τόνο.Το τι έχει σπουδάσει ο καθένας και το τι έχει κάνει στον κλάδο του επίσης είναι προσωπική του υπόθεση. Εδώ συζητάμε για κάτι πρωτόγνωρο στην Α/θμια εκπαίδευση και προσπαθούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να ενημερωθούμε .

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)