0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εmmaki...δες τι προκάλεσε την αντίδρασή μου!! Σαφώς δεν είναι καλό να επεκταθεί κι άλλο αυτή η αθλιότητα της ωρομισθίας....αλλά όταν σε αποκαλούν "καταντημένο" βγαίνεις απ'τα ρούχα σου...την σύγκριση δεν την έκανα πρώτα εγώ!! Όσο για τα κονδύλια...πίστεψέ με δεν το είπα στον αέρα...ήξερε πάντα η ΔΟΕ να πατάει στην πρόφαση της αναγακαιότητας της στελέχωσης των δημοτικών...!! Και επειδή δουλεύεις στην ειδική αγωγή...πες μου...δεν είναι το ίδιο αναγκαίο ίσως και περισσότερο όπως στα δημοτικά έτσι και στα ΣΜΕΑ της
Να προσθέσω κι εγώ σ΄αυτά που γράφονται τα εξής:Σας φαίνεται πολύ το να περιμένετε 1 ή 2 χρόνια μέχρι να δουλέψετε ως νηπιαγωγοί!!! Πως θα σας φαινόταν το 20 χρόνια (που σε κανέναν δεν το εύχομαι) που περίμενα εγώ; Το όνειρό μου ήταν εκεί μπροστά μου άπιαστο κι εγώ να μην μπορώ να το φτάσω ... Πέρασα από επετηρίδες, απογοητεύσεις, άλλες εργασίες άσχετες με την εκπαίδευση, οικογένεια, παιδιά, ΑΣΕΠ, εξομοίωση, άλλον ΑΣΕΠ, επιμόρφωση στην πληροφορική, κι άλλον ΑΣΕΠ,πρόσληψη ως αναπληρώτρια, κι άλλον ΑΣΕΠ κι ενδιάμεσα αλλαγές σε συστήματα πρόσληψης και, και, και....κουράστηκα και να τα γράφω. Ξέρω πως είναι να κυνηγάς το όνειρό σου... Φοβάμαι όμως, μήπως τελικά μόνοι μας μετατρέψουμε το όνειρο σε εφιάλτη; Το είπα και προηγουμένως...Σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε φέτος. Μια ματιά στις απόψεις των καθηγητών που ζουν εδώ και χρόνια την ωρομισθία θα σας αποκαλύψει πράγματα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί.
Για χαλαρώστε λιγάκι και προσέξτε πώς μιλάτε για ανθρώπους που τους κατάντησαν έτσι (καθηγητές) προκειμένου εσείς στην Α'θμια να έχετε προνόμια!! Με την πρόφαση πως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία δεν μπορούν να υπολειτουργούν βρίσκαν έδαφος οι συνδικαλιστές και τα λαμόγια της ΔΟΕ και έπαιρναν πάντα την μεγαλύτερη μερίδα στην πίτα!! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια και όχι η παιδαγωγική μέριμνα!!Λές και είναι καλό να μένουν τα παιδιά της Γ Λυκείου χωρίς καθηγητή για την κατεύθυνση επειδή δεν περίσσεψαν κονδύλια για αναπληρωτές στην
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 29, 2010, 03:50:19 pmΓια χαλαρώστε λιγάκι και προσέξτε πώς μιλάτε για ανθρώπους που τους κατάντησαν έτσι (καθηγητές) προκειμένου εσείς στην Α'θμια να έχετε προνόμια!! Με την πρόφαση πως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία δεν μπορούν να υπολειτουργούν βρίσκαν έδαφος οι συνδικαλιστές και τα λαμόγια της ΔΟΕ και έπαιρναν πάντα την μεγαλύτερη μερίδα στην πίτα!! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια και όχι η παιδαγωγική μέριμνα!!Λές και είναι καλό να μένουν τα παιδιά της Γ Λυκείου χωρίς καθηγητή για την κατεύθυνση επειδή δεν περίσσεψαν κονδύλια για αναπληρωτές στην