0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται κάποιοι την κοροϊδία των ΑΜΩ!!!! Ευτυχώς!!! Όσο πιο λίγοι το δηλώσουν , τόσο το καλύτερο για όλους μας και ιδιαίτερα για τον κλάδο μας, που με το ΑΜΩ υποβαθμίζεται κανονικά!!! Και να πω και κάτι : Οι καθηγητές στην β-θμια - και εκεί κακώς υπάρχει η ωρομισθία- μπορούν να κάνουν και κανένα ιδιαίτερο , και να δουλέψουν και σε κανένα φροντιστήριο για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους! Οι νηπιαγωγοί δεν μπορούν ούτε ιδιαίτερα να κάνουν , ούτε να δουλέψουν σε φροντιστήριο, επομένως η ωρομισθία βάζει κυριολεκτικά ταφόπλακα στους νηπιαγωγούς! Είναι παγίδα για όλους μας! Το Σεπτέμβρη θα μάθουμε τελικά τι θα γίνει.... Μακάρι να γίνει το καλύτερο για όλους μας και για την εκπ/ση γενικότερα!!! Έχω τη συνείδησή μου πάντως καθαρή, γιατί δεν δήλωσα ΑΜΩ και ενημέρωσα και συναδέρφους μέσω του forum για τις αρνητικές συνέπειες των ΑΜΩ στον κλάδο μας, επομένως ο καθένας τώρα ας υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του!!!! Το άσχημο είναι πως κάποιες φορές οι επιλογές μας (λ.χ. η δήλωση ΑΜΩ) επηρεάζει αρνητικά και τους άλλους!!!!! Θέλει σύνεση, λογική και συνείδηση! Καλό διορισμό σε όλους!!! (Αν δήλωσαν πολλοί συνάδερφοι ΑΜΩ , δυστυχώς ας μην περιμένουμε και πολλά πράγματα από διορισμούς!!!! )
Ο θεσμός των ΑΜΩ οδηγεί με μεγάλη ακρίβεια στους εκπαιδευτικούς μερικής εργασίας!!!!Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό!Όλα τα άλλα για προϋπηρεσία και ανάγκη για 250 ευ΄ρω (όλοι την έχουμε αυτή την ανάγκη) είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!Και σας το λέω εγώ, που στην τελική δεν με καίει το όλο θέμα, μιας και είμαι διορισμένη και (με τα ισχύοντα) "δεν με κουνάει κανείς". Η ευθύνη είναι συλλογική και ο καθένας πρέπει να σκέφτεται το καλό του κλάδου του μελλοντικά και όχι το καλό του εαυτού του για τους επόμενους μήνες!
Παιδιά, ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στο αντίγραφο της αίτησης που μου έδωσαν στην Πρωτοβάθμια, στην πρώτη σελίδα έγραφε Σύνολο μορίων έως 30/6/2009: 0.0. Ενώ εγώ είχα επιτυχία στον ΑΣΕΠ του 2008 και είχα 21,63 μόρια. Μήπως εννούσε ότι αυτά τα μόρια δεν είχαν περαστεί στις 30/6/2009; Αν ξέρει κάποιος σίγουρα, ας μου απαντήσει για να μην ξαναπηγαίνω ως την Πρωτοβάθμια ξανά. Ευχαριστώ!
Καλημέρα παιδιά! Σχετικά με τα μόρια προϋπηρεσίας...Σήμερα στην αίτηση έγραφε και πάλι 0.0. Όμως έχω κάποια μόρια γιατί δούλεψα αναπληρώτρια 8 μήνες. Θα περαστεί ..αργότερα? Και πώς μπορώ να το ελέγξω?