0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δουλεύω σε 8μηνη σύμβαση στο δημόσιο, θα πρέπει να επιλέξω το κουτάκι που γράφει "Δημόσιος Υπάλληλος";
Παράθεση από: sakis79 στις Ιουνίου 30, 2010, 10:29:19 pmΔουλεύω σε 8μηνη σύμβαση στο δημόσιο, θα πρέπει να επιλέξω το κουτάκι που γράφει "Δημόσιος Υπάλληλος"; Όταν λες δημόσιο?
Ρε παιδιά... έχω μπερδευτεί τόσο πολύ... τι και που να δηλώσω... $#*ΑΜΩ την εγκύκλιό μου... Ακριβώς για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα δεν πήγα τις πρώτες μέρες, και πήρα τηλ σήμερα στη Δ' Αθήνας και μου είπαν "δεχόμαστε αιτήσεις από 10:30πμ ως 13:30 αλλά έλα στις 8 που ανοίγουμε για να δηλώσεις το όνομά σου (προτεραιότητα) γιατί μετά τις 8μισι έχουμε κλείσει"... Δηλαδή δεν κατάλαβα, πες ότι πάω αύριο 10:30 το πρωι με το νόμο, θα μου πουν "δεν μπορούμε να σε εξυπηρετησουμε", όπως πχ το ΙΚΑ που παίρνει 20 άτομα την ημέρα και μετά "κλείνει"; Θα μας τρελάνουν από παντού...
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 30, 2010, 11:27:49 pmΠαράθεση από: sakis79 στις Ιουνίου 30, 2010, 10:29:19 pmΔουλεύω σε 8μηνη σύμβαση στο δημόσιο, θα πρέπει να επιλέξω το κουτάκι που γράφει "Δημόσιος Υπάλληλος"; Όταν λες δημόσιο?Υπ. Πολιτισμού, φύλακας σε μουσείο.
Παράθεση από: sakis79 στις Ιουνίου 30, 2010, 11:35:41 pmΠαράθεση από: anneta στις Ιουνίου 30, 2010, 11:27:49 pmΠαράθεση από: sakis79 στις Ιουνίου 30, 2010, 10:29:19 pmΔουλεύω σε 8μηνη σύμβαση στο δημόσιο, θα πρέπει να επιλέξω το κουτάκι που γράφει "Δημόσιος Υπάλληλος"; Όταν λες δημόσιο?Υπ. Πολιτισμού, φύλακας σε μουσείο.
Παράθεση από: youla στις Ιουνίου 30, 2010, 11:34:28 pmΡε παιδιά... έχω μπερδευτεί τόσο πολύ... τι και που να δηλώσω... $#*ΑΜΩ την εγκύκλιό μου... Ακριβώς για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα δεν πήγα τις πρώτες μέρες, και πήρα τηλ σήμερα στη Δ' Αθήνας και μου είπαν "δεχόμαστε αιτήσεις από 10:30πμ ως 13:30 αλλά έλα στις 8 που ανοίγουμε για να δηλώσεις το όνομά σου (προτεραιότητα) γιατί μετά τις 8μισι έχουμε κλείσει"... Δηλαδή δεν κατάλαβα, πες ότι πάω αύριο 10:30 το πρωι με το νόμο, θα μου πουν "δεν μπορούμε να σε εξυπηρετησουμε", όπως πχ το ΙΚΑ που παίρνει 20 άτομα την ημέρα και μετά "κλείνει"; Θα μας τρελάνουν από παντού... εκει ξέρεις τι θέλει; Μια κάμερα και έναν δημοσιογράφο . Να δεις πώς στρώνουν.
ευχαριστω αννετα... μου εκανες την καρδια ηλιοπεριβολο....
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 30, 2010, 11:38:50 pmΠαράθεση από: youla στις Ιουνίου 30, 2010, 11:34:28 pmΡε παιδιά... έχω μπερδευτεί τόσο πολύ... τι και που να δηλώσω... $#*ΑΜΩ την εγκύκλιό μου... Ακριβώς για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα δεν πήγα τις πρώτες μέρες, και πήρα τηλ σήμερα στη Δ' Αθήνας και μου είπαν "δεχόμαστε αιτήσεις από 10:30πμ ως 13:30 αλλά έλα στις 8 που ανοίγουμε για να δηλώσεις το όνομά σου (προτεραιότητα) γιατί μετά τις 8μισι έχουμε κλείσει"... Δηλαδή δεν κατάλαβα, πες ότι πάω αύριο 10:30 το πρωι με το νόμο, θα μου πουν "δεν μπορούμε να σε εξυπηρετησουμε", όπως πχ το ΙΚΑ που παίρνει 20 άτομα την ημέρα και μετά "κλείνει"; Θα μας τρελάνουν από παντού... εκει ξέρεις τι θέλει; Μια κάμερα και έναν δημοσιογράφο . Να δεις πώς στρώνουν.Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Δεν έχεις άδικο Αννέτα... Απλά μου φάνηκε παράνομο να χάσει κάποιος την προθεσμία εξαιτίας τους. Αν είναι έτσι, να ζητήσουν οι διευθυνσεις παράταση... Τέλος πάντων, εύχομαι καλή επιυχία στις κινητοποιήσεις αύριο, εγώ δεν μπορώ να πάω λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά πολύ θέλω να δω πως θα μας υποδεχθεί η κυρία ΥΠΕΠΘ...
@annetaΟ λόγος ύπαρξης αυτής της επιλογής στην αίτηση, είναι απλά σε περίπτωση που σε επιλέξουν να παραιτηθείς από την προηγούμενη;
Ρωτάω γιατί υπάρχει στη μέση και η διαδικασία της απογραφής (που ξεκινάει από σήμερα) και άρα είναι πολύ εύκολο να γίνει διασταύρωση.
Παιδιά δούλευα ως ωρομίσθια σε ολοήμερα δημοτικά. Μέχρι τώρα μου έχουν δώσει από την α/θμια μόνο βεβαίωση προυπηρεσίας. Μου είπαν ότι δεν έχουν πάρει ακόμη εντολή από το υπουργείο για να δώσουν βεβαίωση εργοδότη και τα ένσημα..Σημειωτέον ότι απολυθήκαμε 15/6...Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο; Να ανησυχώ? Τα χαρτιά αυτά τα χρειάζομαι για τον ΟΑΕΔ για να ξεκινήσει το επίδομα.Στον ΟΑΕΔ μου είχαν πει ότι δεν πειράζει, δεν τα χάνω τα χρήματα από το επίδομα αυτές τις μέρες μιας και είμαι άνεργη απλά θα αργήσω να πληρωθώ..Ισχύον όλα ατά ή είναι μπαρούφες?