*

Αποστολέας Θέμα: Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπ. υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ....κλπ  (Αναγνώστηκε 103679 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ok kinegiros....απλά αυτό το βαλαμε γιατί από την διευθυνση ειδικής του υπουργείου ειπαν σε διευθυντες και αναπληρωτες καντε κ μαθηματα περαν της αναθεσης και οι συναδελφοι δουλεψαμε πληρες ωραριο εστω κ με αλλα μαθηματα, κακώς πολύ κακώς, κ το παραδεχθηκε η ο τομεας ειδικής οτι ναι εγω σας εδωσα αυτη την εντολή...κ τωρα δεν θα πληρωθειτε παρα μόνο την αναθεση...ε αντε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ok kinegiros....απλά αυτό το βαλαμε γιατί από την διευθυνση ειδικής του υπουργείου ειπαν σε διευθυντες και αναπληρωτες καντε κ μαθηματα περαν της αναθεσης και οι συναδελφοι δουλεψαμε πληρες ωραριο εστω κ με αλλα μαθηματα, κακώς πολύ κακώς, κ το παραδεχθηκε η ο τομεας ειδικής οτι ναι εγω σας εδωσα αυτη την εντολή...κ τωρα δεν θα πληρωθειτε παρα μόνο την αναθεση...ε αντε!!!

το ξέρω αλλά έπρεπε να τους πείτε τότε ότι ο kinegiros μας είπε ότι δεν πρέπει  ;D

όπως είπα να μην το γράψετε έτσι, αλλά αναφέρετε το όπως μου το είπες. Ότι λάβατε παράνομες εντολές και δουλέψατε και ότι δεν σας τις αναγνωρίζουν τώρα

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ναι...λογικό μου φαίνεται....θα το σβήσω αν συμφωνούν κ οι άλλοι...μα είναι δυνατόν να έχουμε σύμβαση αναπληρωτή και να αναρωτιόμαστε , να μας απειλούν αν θα μας πληρώσουν το μισθό μας κανονικά; δικό μου πρόβλημα είναι το οτι μας στέλνουν όπου να ναι χωρίς να έχουν τις αντίστοιχες ώρες; π.χ 3 μαθηματικοί για 2 παιδιά; πως να συμπληρώσουν τα παιδιά από 21 ώρες ο καθένας....και μετά σου λενε θα δούμε αν θα πληρωθείς...η τιμωρία που είμασταν ψηλά στον πίνακα και μας πήραν από το πρόγραμμα είναι αυτή;

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ναι...λογικό μου φαίνεται....θα το σβήσω αν συμφωνούν κ οι άλλοι...μα είναι δυνατόν να έχουμε σύμβαση αναπληρωτή και να αναρωτιόμαστε , να μας απειλούν αν θα μας πληρώσουν το μισθό μας κανονικά; δικό μου πρόβλημα είναι το οτι μας στέλνουν όπου να ναι χωρίς να έχουν τις αντίστοιχες ώρες; π.χ 3 μαθηματικοί για 2 παιδιά; πως να συμπληρώσουν τα παιδιά από 21 ώρες ο καθένας....και μετά σου λενε θα δούμε αν θα πληρωθείς...η τιμωρία που είμασταν ψηλά στον πίνακα και μας πήραν από το πρόγραμμα είναι αυτή;

η λύση είναι απλή φτιάξτε μια ομάδα δυνατών αντιπροσώπων και πάτε μπουλούκι εκεί στο υπουργείο. Ζητήστε τους υπεύθυνους του προγράμματος και μιλήστε μαζί τους. Η ισχύς εν τη ενώσει. Αν πάτε αποφασισμένοι θα κόψουν τις μπούρδες και την κοροϊδία. Αν σας δουν μαζεμένους να δεις πως θα τους πάει. Οργανωθείτε. Επίσης στην επιμόρφωση αρχίστε να φωνάζετε, πρήξτε τους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Εμένα εν τω μεταξύ κανένας δεν μου έχει πει ακόμη τίποτε για παρουσιολόγιο...Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Συνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ

η λύση είναι απλή φτιάξτε μια ομάδα δυνατών αντιπροσώπων και πάτε μπουλούκι εκεί στο υπουργείο. Ζητήστε τους υπεύθυνους του προγράμματος και μιλήστε μαζί τους. Η ισχύς εν τη ενώσει. Αν πάτε αποφασισμένοι θα κόψουν τις μπούρδες και την κοροϊδία. Αν σας δουν μαζεμένους να δεις πως θα τους πάει. Οργανωθείτε. Επίσης στην επιμόρφωση αρχίστε να φωνάζετε, πρήξτε τους.

Συμφωνώ απόλυτα!
Οργανωθείτε και φωνάξτε! Με διαμαρτυρίες μέσα σε ένα forum δεν λύνονται τα προβλήματα. Μαζευτείτε όλοι στην Αθήνα, πάτε στο υπουργείο και απαιτείστε! Αλλά πρέπει να γίνει συλλογικά και όχι από 5-10 άτομα που θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά καλησπέρα...σε πρώτη φάση το κείμενο που είδατε εστάλει σε alfavita και esos αλλά και εδώ στο φόρουμ μας....ελπίζουμε στην άμεση δημοσίευσή του....

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Το alfavita το δημοσίευσε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Στο esos δεν βλέπω κάτι ακόμα...αλλά ελπίζω να μας το δημοσιεύσουν κ αυτοί σύντομα! έτσι να αρχίσουμε να ακουγόμασττε γιατί χανόμαστε....ωραίες οι δηλώσεις αλλά με τα λόγια δεν θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας και το φαί μας...

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
σας συγχαίρω για τις ενέργειές σας!
άντε να μπει μια τάξη σιγά σιγά!
σήμερα έμαθα από συνάδελφο ότι γονείς πληρώνουν για π.σ. για το παιδί τους βάσει νόμου του '08!
αυτό το πρόγραμμα άραγε γιατί υπάρχει;
για να ταλαιπωρούνται συνάδελφοι και μαθητές;
εν τέλει υπάρχουν γονείς που πληρώνουν από την τσέπη τους;έλεος!
και  απλά για να γίνει;
για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που πήραν;
 >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2010, 08:59:56 pm από mitsy »

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση mitsy! κάνουμε ότι μπορούμε...δεν θα το αφήσουμε έτσι...είναι αυτονόητα δικαιώματα και θέμα επιβίωσης....βγήκε η Διαμαντοπούλου και είπε οτι μέχρι μέσα Νοέμβρη θα πληρωθούμε....όχι μόνο να τα λέμε...να τα κάνουμε κ όλας....

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
γιατί το esos δεν το δημοσίευσε ακόμα και το alfavita είναι τόσο γρήγορο; ξέρει κανείς πόσο κάνει το esos να βγάλει μια ανακοίνωση;  ???

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Έχετε καμία ενημέρωση για την επιμόρφωση;

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
τι γίνεται συνάδελφοι; συμπληρώνετε ωράριο; είδα την φόρμα του ΕΣΠΑ που είναι προς συμπλήρωση και υπογραφή και είναι απλά σχολείο 1, 2 ή 3 και πόσες ώρες έχεις στο καθένα...δεν είναι παρουσιολόγιο με ημερομηνίες δηλαδή όπως των ΑΜΩ; για την μισθοδοσία έχετε κάποιο νέο; υπογράψατε σύμβαση αναπληρωτή...εμείς υπογράψαμε την κλασική, αυτή που υπογράφουν οι αναπληρωτές κάθε χρόνο....ενημερώστε για την πορεία σας....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)