0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ok kinegiros....απλά αυτό το βαλαμε γιατί από την διευθυνση ειδικής του υπουργείου ειπαν σε διευθυντες και αναπληρωτες καντε κ μαθηματα περαν της αναθεσης και οι συναδελφοι δουλεψαμε πληρες ωραριο εστω κ με αλλα μαθηματα, κακώς πολύ κακώς, κ το παραδεχθηκε η ο τομεας ειδικής οτι ναι εγω σας εδωσα αυτη την εντολή...κ τωρα δεν θα πληρωθειτε παρα μόνο την αναθεση...ε αντε!!!
ναι...λογικό μου φαίνεται....θα το σβήσω αν συμφωνούν κ οι άλλοι...μα είναι δυνατόν να έχουμε σύμβαση αναπληρωτή και να αναρωτιόμαστε , να μας απειλούν αν θα μας πληρώσουν το μισθό μας κανονικά; δικό μου πρόβλημα είναι το οτι μας στέλνουν όπου να ναι χωρίς να έχουν τις αντίστοιχες ώρες; π.χ 3 μαθηματικοί για 2 παιδιά; πως να συμπληρώσουν τα παιδιά από 21 ώρες ο καθένας....και μετά σου λενε θα δούμε αν θα πληρωθείς...η τιμωρία που είμασταν ψηλά στον πίνακα και μας πήραν από το πρόγραμμα είναι αυτή;
Παράθεση από: gogona στις Οκτωβρίου 26, 2010, 03:23:03 pmναι...λογικό μου φαίνεται....θα το σβήσω αν συμφωνούν κ οι άλλοι...μα είναι δυνατόν να έχουμε σύμβαση αναπληρωτή και να αναρωτιόμαστε , να μας απειλούν αν θα μας πληρώσουν το μισθό μας κανονικά; δικό μου πρόβλημα είναι το οτι μας στέλνουν όπου να ναι χωρίς να έχουν τις αντίστοιχες ώρες; π.χ 3 μαθηματικοί για 2 παιδιά; πως να συμπληρώσουν τα παιδιά από 21 ώρες ο καθένας....και μετά σου λενε θα δούμε αν θα πληρωθείς...η τιμωρία που είμασταν ψηλά στον πίνακα και μας πήραν από το πρόγραμμα είναι αυτή;η λύση είναι απλή φτιάξτε μια ομάδα δυνατών αντιπροσώπων και πάτε μπουλούκι εκεί στο υπουργείο. Ζητήστε τους υπεύθυνους του προγράμματος και μιλήστε μαζί τους. Η ισχύς εν τη ενώσει. Αν πάτε αποφασισμένοι θα κόψουν τις μπούρδες και την κοροϊδία. Αν σας δουν μαζεμένους να δεις πως θα τους πάει. Οργανωθείτε. Επίσης στην επιμόρφωση αρχίστε να φωνάζετε, πρήξτε τους.