Σύνολο ψηφοφόρων: 380
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 25, 2011, 03:40:41 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιουλίου 25, 2011, 03:26:09 pmκαι βέβαια, εκεί που θα ξεκαθαρίσει αρκετά η κατάσταση, είναι με την άρση της μονιμότητας. Δυστυχώς πολλοί έρχονται στην εκπ/ση με σκοπό να "αράξουν" και τελικά αυτοί βγάζουν το κακό όνομα και στον υπόλοιπο κλάδο. ( και εννοειται ότι η άρση πρέπει να ισχύσει και για όλους τους υπόλοιπους δ.υ. ).+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(Κρίμα που δεν έχει εικονίδιο να προσκυνάει!)δεχόμαστε και home-made videos μην ανησυχείς!!! λοιπόν, για να χαλαρώσουμε λίγο - ακουστε σκηνικό σήμερα στην διεύθυνση: έρχεται μια φιλόλογος και λέει Γειά σας, ήρθα για διορισμό!!Δεν ήρθε ακόμα η εγκύκλιος για να κάνετε τα χαρτιά σας , της λέμε εμείς!!!ποιά εγκύκλιος; δε θα με διορίσετε; λέει αυτή (εκει καταλαβαίνουμε ότι κάτι παίζει και λέμε τι εννοείτε;)και αρχίζει ο Μεγάλος Ανατολικός του Εμπειρίκου: "μα μόλις ορκίστηκα και στη σχολή μου είπαν πως άμα πάρουμε πτυχίο , πάμε , κάνουμε τα χαρτιά μας και μας διορίζουν....ε γιαυτό ήρθα κι εγώ - να με διορίσετε!!!!! " (μας πήρε μισή ώρα να της εξηγήσουμε τι εστί ΑΣΕΠ....καλά πού ζεί αυτη; και κυρίως - πώς πήρε πτυχίο ρε παιδιά; )
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 25, 2011, 03:26:09 pmκαι βέβαια, εκεί που θα ξεκαθαρίσει αρκετά η κατάσταση, είναι με την άρση της μονιμότητας. Δυστυχώς πολλοί έρχονται στην εκπ/ση με σκοπό να "αράξουν" και τελικά αυτοί βγάζουν το κακό όνομα και στον υπόλοιπο κλάδο. ( και εννοειται ότι η άρση πρέπει να ισχύσει και για όλους τους υπόλοιπους δ.υ. ).+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(Κρίμα που δεν έχει εικονίδιο να προσκυνάει!)
και βέβαια, εκεί που θα ξεκαθαρίσει αρκετά η κατάσταση, είναι με την άρση της μονιμότητας. Δυστυχώς πολλοί έρχονται στην εκπ/ση με σκοπό να "αράξουν" και τελικά αυτοί βγάζουν το κακό όνομα και στον υπόλοιπο κλάδο. ( και εννοειται ότι η άρση πρέπει να ισχύσει και για όλους τους υπόλοιπους δ.υ. ).
και κυρίως - πώς πήρε πτυχίο ρε παιδιά;
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 25, 2011, 03:47:55 pm και κυρίως - πώς πήρε πτυχίο ρε παιδιά; ειναι που το πτυχιο ειναι αποδειξη τοσο της γνωσης οσο και της εφυίας
όχι όχι, δεν ήταν η candid camera!! αλλά πρέπει να πω ότι αυτή ήταν "ελαφριά " περίπτωση...έχουν δει κατά καιρούς τα ματάκια μας....άλλη φορά πάλι, γινόταν ΕΔΕ για έναν που έχει να πατησει δυο μήνες στο σχολείο και πάει για απόλυση και επειδή ο προΪστάμενος έλειπε σε ενημέρωση στο υπουργείο, εκείνος στρογγυλοκάθησε και άρχισε τα "εγώ είμαι προϊστάμενος τώρα, και γιατί λείπει ο άλλος προίστάμενος - να του κάνουμε πρικοπή μισθού " και άλλα τέτοια χαρωπά.....
Γιατί να μετράνε τα μεταπτυχιακά αφού δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να τα κάνουν.Γιατί να μετράνε οι ξένες γλώσσες αφού δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να κάνουν φροντιστήριο.γιατί να μετράει και το βασικό πτυχίο αφού δεν είχαν όλοι ίσες ευκαιρίες να μπουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ούτε είχαν όλοι λεφτά να πάνε φροντιστήριο και να συναγωνιστούν με ίσους όρους αυτούς που πήγαν.
(βλέπω είσαι κι εσύ καλός άνθρωπος ε;.... - αλλά κι εγώ με κάτι τέτοια....χαίρομαι!!!)
Το νέο σύστημα μας ιεραρχεί στη λίστα βάση της βαθμολογίας μας στον ΑΣΕΠ. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την πλειοψηφία σε αυτό το φόρουμ και να θεωρήσω το νέο πιο δίκαιο.
Μάλιστα , οι πιο πολλοί λεν ότι το προηγούμενο ήταν πιο δίκαιο. Πιο δίκαιο να αποκτούν κάποιοι προϋπηρεσίες με ΠΔΣ από το πουθενά? Πιο δίκαιο να προτάσσονται στους πίνακες οι απόφοιτοι της σχολής που σπουδάζει η κόρη του Λυκουρέντζου μετά από τη σχετική τροπολογία του? Πιο δίκαιο από τη στιγμή που στα πανεπιστήμιά μας δεν υπάρχει αξιοκρατία και δεν είναι όλα τα τμήματα ίδιας δυσκολίας?Το νέο σύστημα μας ιεραρχεί στη λίστα βάση της βαθμολογίας μας στον ΑΣΕΠ. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την πλειοψηφία σε αυτό το φόρουμ και να θεωρήσω το νέο πιο δίκαιο.
μα κι εγώ για καλό το είπα ντε...... ότι είσαι καλός άνθρωπος....α καλά, αυτού του είδους οι άνθρωποι που περιγράφεις είναι οι χειρότεροι...Εμείς είχαμε μία εκπ/κό, αποσπασμένη στη δ/νση και όταν πήγαινε επιτήρηση στις πανελλαδικές στην παραδίπλα πόλη που έπερνε χοντρά - τότε - οδοιπορικά όλα μια χαρά....Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή όμως που ήταν να έρθει στη δουλειά τα παιδιά της όλως περιέργως αρρώσταιναν.....ε δεν άντεξα κι εγώ και της την είπα...Μετά δε μου μίλαγε ( ξέρεις και γω...ανατρίχιασα!!!) αλλά έλεος με όσους νομίζουν ότι οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο...