0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν εγω προτείνω να χαλαρώσουμε..Προσπαθώ να βάλω το μωρό μου για ύπνο και για αυτό το λόγο, αλλά και για άλλους πολλούς δε θέλω να αντιτείνω τίποτα σε κανένα από τα επιχειρήματά σου. Ένα μόνο θα πω: Και επιτυχούσα ΑΣΕΠ είμαι και μεταπτυχιακό έχω κάνει και εμπειρία έχω, αλλά δυστυχώς όχι προυπηρεσία με πλάγιους τρόπους (όπως πρόσθετη και άλλα κόλπα...).. Στη δε ειδική βρέθηκα, όπως είπες, για το αυτονόητο, αλλά μέρα με τη μέρα αγαπώ αυτά τα παιδιά και το πρόβλημά τους...
Έχουν ακουστεί εξίσου πολλά και για τον ΑΣΕΠ και για τα μεταπτυχιακά.Απλώς όπου βρίσκεται καθένας υπερασπίζεται τη θέση του.Όμως σε τέτοιες καταστάσεις όλοι είμαστε θύματα.Επειδή κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί λέμε τα διάφορα.Να σημειώσω πως δεν διαθέτω προϋπηρεσία(εκτός της περσινής ωρομισθίας στην ειδική), ούτε ΑΣΕΠ, ούτε μεταπτυχιακό.Μόνο πολλά πολλά έτη αδιοριστίας[/quoπερσι σε πηραν ωρομισθια πρωτη φορα ???σε καλεσαν νωρις
Έχουν ακουστεί εξίσου πολλά και για τον ΑΣΕΠ και για τα μεταπτυχιακά.Απλώς όπου βρίσκεται καθένας υπερασπίζεται τη θέση του.Όμως σε τέτοιες καταστάσεις όλοι είμαστε θύματα.Επειδή κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί λέμε τα διάφορα.Να σημειώσω πως δεν διαθέτω προϋπηρεσία(εκτός της περσινής ωρομισθίας στην ειδική), ούτε ΑΣΕΠ, ούτε μεταπτυχιακό.Μόνο πολλά πολλά έτη αδιοριστίας
Συγγνώμη για το ανορθόγραφο "κινηθούμε"
Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄ Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα
Παράθεση από: Λεωνιδας στις Νοεμβρίου 17, 2010, 09:27:54 pm Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄ Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωραΜην λέμε ότι μας κατέβειγιατί ΑΜΩ ? εγώ στο σχολείο μου θέλω ΑΚΩ φιλόλογο για το Τ.Ε. με ΑΜΩ δεν καλυπτόμαστε. Αλλά ευτυχώς που τα κενά τα δίνουμε εμείς από το σχολείο και όχι εσύ.Όσο αφορά το 4ωρο εκεί πας μόνο στην περιφέρεια που δήλωσες και συμφέρει μόνο αν το σχολείο είναι κοντά στο σπίτι σου αλλιώς είναι ασύμφορο.Επίσης να θυμίσω ότι αν δεν πάει κανείς από τους πίνακες ειδικής καλούν από του πίνακες γενικής, αυτό το λέω γιατί είπαν ορισμένοι εδώ κάποιες ανακρίβειες