*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 550060 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3906 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:41:27 pm »
Λοιπόν εγω προτείνω να χαλαρώσουμε..Προσπαθώ να βάλω το μωρό μου για ύπνο και για αυτό το λόγο, αλλά και για άλλους πολλούς δε θέλω να αντιτείνω τίποτα σε κανένα από τα επιχειρήματά σου. Ένα μόνο θα πω: Και επιτυχούσα ΑΣΕΠ είμαι και μεταπτυχιακό έχω κάνει και εμπειρία έχω, αλλά δυστυχώς όχι προυπηρεσία με πλάγιους τρόπους (όπως πρόσθετη και άλλα κόλπα...).. Στη δε ειδική βρέθηκα, όπως είπες, για το αυτονόητο, αλλά μέρα με τη μέρα αγαπώ αυτά τα παιδιά και το πρόβλημά τους...
Αυτό είναι το μόνο που θα έπρεπε να μας ενώνει...τα παιδιά της ειδικής αγωγής...τα του ΑΣΕΠ...δεν τα είπα για σένα...αλλά δεν θα πάψω και να τα λέω γιατί πάντα προτείνουμε την όποια αγωνία μας για να παραβλέπουμε πράγματα που βρωμάνε!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3907 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:48:15 pm »
Έχουν ακουστεί εξίσου πολλά και για τον ΑΣΕΠ και για τα μεταπτυχιακά.Απλώς όπου βρίσκεται καθένας υπερασπίζεται τη θέση του.Όμως σε τέτοιες καταστάσεις όλοι είμαστε θύματα.Επειδή κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί λέμε τα διάφορα.Να σημειώσω πως δεν διαθέτω προϋπηρεσία(εκτός της περσινής ωρομισθίας στην ειδική), ούτε ΑΣΕΠ, ούτε μεταπτυχιακό.Μόνο πολλά πολλά έτη αδιοριστίας

Αποσυνδεδεμένος μελιτα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3908 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:54:26 pm »
Έχουν ακουστεί εξίσου πολλά και για τον ΑΣΕΠ και για τα μεταπτυχιακά.Απλώς όπου βρίσκεται καθένας υπερασπίζεται τη θέση του.Όμως σε τέτοιες καταστάσεις όλοι είμαστε θύματα.Επειδή κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί λέμε τα διάφορα.Να σημειώσω πως δεν διαθέτω προϋπηρεσία(εκτός της περσινής ωρομισθίας στην ειδική), ούτε ΑΣΕΠ, ούτε μεταπτυχιακό.Μόνο πολλά πολλά έτη αδιοριστίας
[/quo

περσι σε πηραν ωρομισθια πρωτη φορα ???σε καλεσαν νωρις ???

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3909 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:04:17 am »
Συγγνώμη...αλλά δεν είναι προσωπική θέση να υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος διορισμού για όλους...είναι αυτό που θα πρεπε να θέλουμε όλοι μας αν θέλουμε να υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία...
Εγώ όταν άρχισα να ασχολούμαι με τον διορισμό πιο ζεστά και άρχισα την προσπάθεια με τον ΑΣΕΠ...το 2007 και τότε πρώτη φορά κατάλαβα πόσα παράθυρα υπάρχουν (γιατί μόνο όταν ασχοληθεί κάποιος προσωπικά μπαίνει στο κλίμα)...έμεινα με την τεράστια απορία γιατί οι παλιότεροι δεν αντέδρασαν ποτέ σ'όλα αυτά τα παράθυρα....προφανώς γιατί μας βόλευαν...
Και το ότι είμαστε θύματα όλοι μας είναι μεγάλη αλήθεια...αλλά από δω και πέρα ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε τόσο πολύ...

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3910 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:15:16 am »
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να άνοιγαν όλοι οι φάκελοι:διορισμοί, ΑΣΕΠ, μεταπτυχιακά,προϋπηρεσίες...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3911 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:16:43 am »
Ναι...εκεί θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι....!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3912 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:23:52 am »
Η αλήθεια είναι πως κάποιος πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να γίνει έρευνα.Ποτέ δεν είναι αργά.Νέοι είμαστε ακόμα, προλαβαίνουμε

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3913 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:35:19 am »
Μεταξύ μας...ούτε το "έχω μεταπτυχιακό στην ειδική και γι αυτό πήρα προυπηρεσία" το σέβομαι πλέον ιδιαίτερα...αν ο ΑΣΕΠ ήταν εύκολη υπόθεση ποιος θα έδινε ένα σωρό λεφτά για μεταπτυχιακό (γιατί τα περισσότερα έχουν γίνει στο εξωτερικό με αρκετά έξοδα) για να κάνει κάτι τέτοιο...ας μην γελιόμαστε...η διαδικασία του ΑΣΕΠ είναι πολύ πιο δύσκολη και ψυχοφθόρα από ένα μεταπτυχιακό ειδικά ενός έτους και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο στράφηκαν εκεί οι 9 στους 10....
Ένα σωρό συνάδελφοι έχουν και ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό που δεν τους δίνει όμως προυπηρεσία αυτό το μεταπτυχιακό....αυτοί τι να πούνε...;;;
Μακάρι να ήμασταν ενωμένοι και να μπορούσαμε να απαιτήσουμε να ανοίξουν όλα τα χαρτιά....αλλά πού...;;
Εγώ έκανα πέρσι μια προσπάθεια με το θέμα των ΟΑΕΔΙΤΩΝ και δεν το μετανιώνω φυσικά...ας σκεφτούν κι άλλοι τρόπους εξυγίανσης...αυτοί την στιγμή διορίζονται συνεχώς άνθρωποι εντελώς άκοπα...ακόμη κι οι απολυμένοι απ'τα ιδιωτικά σχολεία...ποιοι απολυμένοι δηλαδή...;; Συμφωνημένη ήταν η απόλυση τους για να εκμεταλλευτούν αυτόν τον πανηλίθιο νόμο...!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3914 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:57:34 am »
Θέληση να υπάρχει απ'όλους και κριτική σκέψη για όσα συμβαίνουν σε βάθος χρόνου.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3915 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 12:59:20 am »
Συγγνώμη για το ανορθόγραφο "κινηθούμε"

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3916 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:21:28 am »
Συγγνώμη για το ανορθόγραφο "κινηθούμε"
Εναντίον συναδέλφων εννοείται πως δεν είναι σωστό να κινηθούμε...είναι και αντιδεοντολογικό...βέβαια ας μην ξεχνάμε πως κι αυτοί οι συνάδελφοι με τις επιλογές τους προηγουμένως στράφηκαν εναντίον των υπολοίπων...καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!
Αλλά και πάλι...θα πρεπε να κινηθούμε εναντίον των ηλίθιων ρυθμίσεων του Υπουργείου πρωτίστως...εμείς αυτό κάναμε στην υπόθεση των ΟΑΕΔΙΤΩΝ...δεν στραφήκαμε εναντίον τους,αλλά εναντίον της ρύθμισης του Υπουργείου...

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3917 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:41:17 am »
     Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα  ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄
    Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα

Μην λέμε ότι μας κατέβει
γιατί ΑΜΩ ? εγώ στο σχολείο μου θέλω ΑΚΩ φιλόλογο για το Τ.Ε. με ΑΜΩ δεν καλυπτόμαστε. Αλλά ευτυχώς που τα κενά τα δίνουμε εμείς από το σχολείο και όχι εσύ.

Όσο αφορά το 4ωρο εκεί πας μόνο στην περιφέρεια που δήλωσες και συμφέρει μόνο αν το σχολείο είναι κοντά στο σπίτι σου αλλιώς είναι ασύμφορο.

Επίσης να θυμίσω ότι αν δεν πάει κανείς από τους πίνακες ειδικής καλούν από του πίνακες γενικής, αυτό το λέω γιατί είπαν ορισμένοι εδώ κάποιες ανακρίβειες

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3918 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:43:24 am »
Λοιπόν, έτσι μπράβο..Ενωμένοι και επιχειρηματολογώντας  σε ήπιους τόνους, ίσως εμπνευστούμε μια αντίδραση..Κοίμισα και το μωρό μου (εδώ και πολλή ώρα βέβαια) και είμαι όλη αυτιά και μάτια! Λέτε να πάμε κι εμείς στον Αυτιά, όπως οι Ιταλικής, μήπως και μας λυπηθεί η Διαμάντω; Τι να πω.. Τηλεφωνώ στις Δευτεροβάθμιες και μου λένε πως έχουν κενά..γιατί δεν καλούν, έστω ΑΜΩ; Πώς θα καλύψουν με 4ωρα; Και μιλάμε για Νοέμβριο.. Γιατί δεν αντιδρά κανείς; Οργανωμένα! Οι γονείς, εμείς, η ΟΛΜΕ, που είναι; Λοιπόν, να αρχίσουμε κάτι από εδώ..
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3919 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 01:59:14 am »
     Καλησπέρα, αύριο ας τους πάρουμε όλοι μας τηλέφωνο να τους επισημάνουμε πως δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα τμήματα  ένταξης με 4ωρα και να συνεχίσουν με προσλήψεις Αμω όπως έκαναν σήμερα για κάποιες ειδικότητες της γενικής παιδείας.΄
    Στη συνέχεια να είμαστε όλοι σε επαφή εδώ για να δούμε , πως θα συντονιστούμε και πως θα αντιδράσουμε αν τελικά πάνε για 4 ωρα

Μην λέμε ότι μας κατέβει
γιατί ΑΜΩ ? εγώ στο σχολείο μου θέλω ΑΚΩ φιλόλογο για το Τ.Ε. με ΑΜΩ δεν καλυπτόμαστε. Αλλά ευτυχώς που τα κενά τα δίνουμε εμείς από το σχολείο και όχι εσύ.

Όσο αφορά το 4ωρο εκεί πας μόνο στην περιφέρεια που δήλωσες και συμφέρει μόνο αν το σχολείο είναι κοντά στο σπίτι σου αλλιώς είναι ασύμφορο.

Επίσης να θυμίσω ότι αν δεν πάει κανείς από τους πίνακες ειδικής καλούν από του πίνακες γενικής, αυτό το λέω γιατί είπαν ορισμένοι εδώ κάποιες ανακρίβειες

'Εχουμε ξαναμιλήσει και εμπιστεύομαι την άποψή σου, Σήμερα όμως τηλεφώνησα στη Διεύθυνση ΕΑ, το έχω παραθέσει ήδη από το μεσημέρι κι εδώ, μου είπαν, λοιπόν, πως από εδώ και πέρα σκέφτονται μόνο για ωρομίσθιους. Τι σημαίνει αυτό; Κλείνουν μάτια και αυτιά στην παρούσα κατάσταση; Αφού υπάρχει κενό ΑΚΩ στο σχολείο σου- και προφανώς και σε άλλα- γιατί μεταφέρουν τέτοιες πληροφορίες;
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144