Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 13, 2010, 09:54:24 amΚαλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!! Και ομως στη θεση 196 στον πινακα αναπληρωτων υπαρχει. στο δικο μου κλαδο δεν υπαρχει 1000%. τους ξερω ολους .
Καλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 13, 2010, 11:02:30 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 13, 2010, 09:54:24 amΚαλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!! Και ομως στη θεση 196 στον πινακα αναπληρωτων υπαρχει. στο δικο μου κλαδο δεν υπαρχει 1000%. τους ξερω ολους .αυτη ειναι διοριστεα με την 5π/2008....δεν ειναι επιτυχων, οτι απλα επιασε την βαση.τωρα βεβαια δεν διοριστηκε, λογω αννουλας, δεν ξερω τι θα κανει το 196.αν την βολευει η πολη που εχει παιδαγωγικο για να παει να κανει την παιδαγωγικη της καταρτιση για να κατωχηρωθει καλυτερα με το 40% , ειναι αλλη ιστορια.παντως και εγω τον πινακα μου τον ξερω......δεν εχουμε επιττυχοντες ΑΣΕΠ.η διοριστεους η 40%.
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 13, 2010, 11:15:05 amΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 13, 2010, 11:02:30 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 13, 2010, 09:54:24 amΚαλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!! Και ομως στη θεση 196 στον πινακα αναπληρωτων υπαρχει. στο δικο μου κλαδο δεν υπαρχει 1000%. τους ξερω ολους .αυτη ειναι διοριστεα με την 5π/2008....δεν ειναι επιτυχων, οτι απλα επιασε την βαση.τωρα βεβαια δεν διοριστηκε, λογω αννουλας, δεν ξερω τι θα κανει το 196.αν την βολευει η πολη που εχει παιδαγωγικο για να παει να κανει την παιδαγωγικη της καταρτιση για να κατωχηρωθει καλυτερα με το 40% , ειναι αλλη ιστορια.παντως και εγω τον πινακα μου τον ξερω......δεν εχουμε επιττυχοντες ΑΣΕΠ.η διοριστεους η 40%. σιγουρα θα ξερεις καλυτερα . απλα εγω ενημερωσα...
Πως ξέρεις ότι κάποιος δεν έχει επιτυχία από τον ΑΣΕΠ του 2002 ή του 2005 και πάνω από 24 μήνες προυπηρεσία; Ο πίνακας αναπληρωτών λέει τις επιτυχίες μόνο στους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ.
Εφόσον οι πίνακες είναι κλειδωμένοι, εάν κάποιος αρνηθεί φέτος πρόσληψη αναπληρωτή, θα μπορεί του χρόνου να εισαχθεί πάλι στους πίνακες? Γνωρίζει κανείς?
νομίζω ότι αν αρνηθείς 1 φορά διαγράφεσαι για φέτος... αλλά υπάρχει και ο Ιούνης του 2011, οπου θα κάνεις αίτηση και θα καλέσουν την επόμενη χρονιά... τώρα αν δεν κάνεις καν αίτηση δεν γνωρίζω αν παραμένεις στον πίνακα ... πλέον τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που αυτό που ισχύει σήμερα δεν θα ισχύει και αύριο...
Συγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;;
Παράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 12, 2010, 09:08:41 amΣυγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;; και εγώ διαβάζοντας όλη τη συζήτηση την ίδια απορία έχω. όλοι κάνουν λόγο για 24 + ασεπ, χωρίσ να γίνεται λόγος για όλους εμάς που δε συμπληρώσαμε 24 μήνες φέτος για λίγο και έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες σε ασεπ ή που για χρόνια γυρίζουμε την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι. σκοπός είναι να διατηρηθεί το 40%, να μεγαλώσει η μεταβατική και όχι απλά να ευνοηθούν αυτοί που έτσι και αλλιώς του χρόνου θα διοριστούν. και μια απορία για τους πίνακες. εφόσον και για του χρόνου ισχύει το ίδιο σύστημα με ποια λογική δε θα προσμετρηθούν οι φετινές προυπηρεσίες και δε θα αλλάξουν οι πίνακες, εφόσον θα υπάρξουν κάποιοι που θα προηγηθούν άλλων που είτε δε θα πάνε αναπληρωτές, επειδή δεν έβαλαν ναι σε όλα είτε επειδή φοβήθηκαν από τα μέτρα και δηλωσαν αμω;