*

Ψηφοφορία

Σωματείο αναπληρωτών με προϋπηρεσία στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών

Επιθυμώ να γίνω μέλος ενός τέτοιου σωματείου
97 (81.5%)
Δεν επιθυμώ
22 (18.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 118

Αποστολέας Θέμα: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού  (Αναγνώστηκε 64753 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Απ: Όσοι μένουν στον κλειδωμένο πίνακα διορισμού
« Απάντηση #224 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:15:05 am »
Καλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!!
Και ομως στη θεση 196 στον πινακα αναπληρωτων υπαρχει.  στο δικο μου κλαδο δεν υπαρχει 1000%. τους ξερω ολους .

αυτη ειναι διοριστεα με την 5π/2008....δεν ειναι επιτυχων, οτι απλα επιασε την βαση.τωρα βεβαια δεν διοριστηκε, λογω αννουλας, δεν ξερω τι θα κανει το 196.αν την βολευει η πολη που εχει παιδαγωγικο για να παει να κανει την παιδαγωγικη της καταρτιση για να κατωχηρωθει καλυτερα με το 40% , ειναι αλλη ιστορια.παντως και εγω τον πινακα μου τον ξερω......δεν εχουμε επιττυχοντες ΑΣΕΠ.η διοριστεους η 40%.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:42:48 »

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:19:58 am »
Καλημερα.Και στους μηχανολογους συμβαινει κατι περιεργο αφου προκυρησσει η ΑΣΠΑΙΤΕ 1 θεση 24μηνο με επιτυχια ΑΣΕΠ,ενω εμεις δεν ειχαμε ποτε επιτυχοντες στον κλαδο μας.ΤΙ θα την κανει αυτην την θεση?Που θα την δωσει?ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε τα ματια μας ανοικτα!!!!!!!!!!!!
Και ομως στη θεση 196 στον πινακα αναπληρωτων υπαρχει.  στο δικο μου κλαδο δεν υπαρχει 1000%. τους ξερω ολους .

αυτη ειναι διοριστεα με την 5π/2008....δεν ειναι επιτυχων, οτι απλα επιασε την βαση.τωρα βεβαια δεν διοριστηκε, λογω αννουλας, δεν ξερω τι θα κανει το 196.αν την βολευει η πολη που εχει παιδαγωγικο για να παει να κανει την παιδαγωγικη της καταρτιση για να κατωχηρωθει καλυτερα με το 40% , ειναι αλλη ιστορια.παντως και εγω τον πινακα μου τον ξερω......δεν εχουμε επιττυχοντες ΑΣΕΠ.η διοριστεους η 40%.
σιγουρα θα ξερεις καλυτερα . απλα εγω ενημερωσα...
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:34:09 am »

σιγουρα θα ξερεις καλυτερα . απλα εγω ενημερωσα...

σε ευχαριστω παντος......

συμφωνεις οτι πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα?

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Αυγούστου 13, 2010, 11:34:51 am »
Πως ξέρεις ότι κάποιος δεν έχει επιτυχία από τον ΑΣΕΠ του 2002 ή του 2005 και πάνω από 24 μήνες προυπηρεσία; Ο πίνακας αναπληρωτών λέει τις επιτυχίες μόνο στους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:42:48 »

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Αυγούστου 13, 2010, 12:03:17 pm »
Πως ξέρεις ότι κάποιος δεν έχει επιτυχία από τον ΑΣΕΠ του 2002 ή του 2005 και πάνω από 24 μήνες προυπηρεσία; Ο πίνακας αναπληρωτών λέει τις επιτυχίες μόνο στους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ.
εγω απλα εκανα αναφορα για το τι γινεται στην ΑΣΠΑΙΤΕ. τωρα τι γινεται με τις επιτυχιες του καθε κλαδου εννοειται και δεν ξερω . στους μηχανολογους παντως φαινεται ατομο με 24 μηνες και πανω και επιτυχια στον ασεπ.  στον δικο μου κλαδο δεν υπαρχει πλεον τριανταμηνιτης , υπαρχουν μονο δυο 24μηνιτες με επιτυχια στον ασεπ οι οποιοι και θα μπουν. για το τριανταμηνο ομως δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ....(ΠΕ 18-12)
Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Αυγούστου 13, 2010, 12:08:46 pm »
Στην tina πήγαινε η ερώτηση.

Αποσυνδεδεμένος adioristos_pe19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, αλλά αυτή με πληγώνει!
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Αυγούστου 13, 2010, 01:11:43 pm »
Εφόσον οι πίνακες είναι κλειδωμένοι, εάν κάποιος αρνηθεί φέτος πρόσληψη αναπληρωτή, θα μπορεί του χρόνου να εισαχθεί πάλι στους πίνακες? Γνωρίζει κανείς?

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Αυγούστου 13, 2010, 01:15:34 pm »
νομίζω ότι αν αρνηθείς 1 φορά διαγράφεσαι για φέτος... αλλά υπάρχει και ο Ιούνης του 2011, οπου θα κάνεις αίτηση και θα καλέσουν την επόμενη χρονιά... τώρα αν δεν κάνεις καν αίτηση δεν γνωρίζω αν παραμένεις στον πίνακα ... πλέον τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που αυτό που ισχύει σήμερα δεν θα ισχύει και αύριο... ???
Together we stand!!! Divided we fall...

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #232 στις: Αυγούστου 13, 2010, 01:21:30 pm »
Εφόσον οι πίνακες είναι κλειδωμένοι, εάν κάποιος αρνηθεί φέτος πρόσληψη αναπληρωτή, θα μπορεί του χρόνου να εισαχθεί πάλι στους πίνακες? Γνωρίζει κανείς?

Συγγνώμη, αλλά μη κάνεις καμια βλακεία και δεν πάς (χωρις παρεξήγηση), γιατί, όχι μονο είναι ρεστά τα πράγματα, αλλά μπορεί να πετάξει καμιά νέα τροπολογία η Διαμαντω μέσα στη χρονιά και να ψάχνεσαι.....Εννοώ, να καταθέσει τροπολογία βελτιωτική του νόμου της και να αλλάξουν άρδην τα πράγματα σχετικά με τις προϋπηρεσίες.Προσπάθησε να κάνεις τα αδύνατα δυνατά να φύγεις, εκτός κι αν πολύ σοβαροί οικογενειακοί λόγοι σε κρατούν πίσω.....

Αποσυνδεδεμένος christina_k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Αυγούστου 13, 2010, 02:12:53 pm »
Γεια και χαρά σας!

Προχθές ήμουν στη συνάντηση, η οποία αφορούσε ΜΟΝΟ σε όσους έχουν θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού. Προσπάθησα να εξηγήσω στο δικηγόρο τη δική μας περίπτωση, εκτός πλαισίου της συνάντησης. Μετά από τις 27 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει από τις διακοπές του, θα κανονίσουμε ένα ραντεβού στο γραφείο του. Εντωμεταξύ, καλό θα ήταν να έχουμε πραγματοποιήσει μια συνάντηση μεταξύ μας, έτσι ώστε να μιλήσουμε μαζί του επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Επίσης, επικοινώνησα με το Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών ώστε να προβούμε μαζί σε οποιεσδήποτε κινήσεις, αλλά οι άνθρωποι (ως φυσιολογικοί) βρίσκονται σε διακοπές!

Τέλος, στη συνάντηση μίλησε και κάποιος από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι η ΟΛΜΕ προτίθεται να προβεί σε κινητοποιήσεις και να διεκδικήσει επιπλέον διορισμούς και άλλα πολλά ωφέλιμα για τους καψερούς τους εναπομείναντες εκπαιδευτικούς. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ, λέω εγώ!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Αυγούστου 13, 2010, 02:40:53 pm »

Καλη σου μερα....το ξερω γιατι τον κλαδο μου τον παρακολουθω,ατομο προς ατομο, απο το 1998 .
Επισης δινω και εγω ΑΣΕΠ απο τοτε που δινουν και οι τεχνικες ειδικοτητες, απο το 2000.
ΠΟΤΕ δεν υπηρξε στην ειδικοτητα μου επιτυχων των διαγωνισμων του ασεπ.
Και σε σχεση με τις προκυρηχθεντες θεσεις, υπηρχαν διοριστεοι και παντα υπηρχαν και κενες θεσεις και το υπουργειο σε αυτες διοριζε απο το 40% αφου δεν υπηρχαν επιτυχοντες.

Αποσυνδεδεμένος adioristos_pe19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, αλλά αυτή με πληγώνει!
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:15:47 pm »
νομίζω ότι αν αρνηθείς 1 φορά διαγράφεσαι για φέτος... αλλά υπάρχει και ο Ιούνης του 2011, οπου θα κάνεις αίτηση και θα καλέσουν την επόμενη χρονιά... τώρα αν δεν κάνεις καν αίτηση δεν γνωρίζω αν παραμένεις στον πίνακα ... πλέον τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που αυτό που ισχύει σήμερα δεν θα ισχύει και αύριο... ???

Εφόσον όμως οι πίνακες είναι κλειδωμένοι, εάν αρνηθώ πρόσληψη αναπληρωτή και διαγραφώ φέτος, είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα γίνονται πάλι αιτήσεις για να μπορέσω να ξαναμπώ στους πίνακες?

Αποσυνδεδεμένος mirto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Αυγούστου 13, 2010, 05:12:07 pm »
Συγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;;
και εγώ διαβάζοντας όλη τη συζήτηση την ίδια απορία έχω. όλοι κάνουν λόγο για 24 + ασεπ, χωρίσ να γίνεται λόγος για όλους εμάς που δε συμπληρώσαμε 24 μήνες φέτος για λίγο και έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες σε ασεπ ή που για χρόνια γυρίζουμε την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι.  σκοπός είναι να διατηρηθεί το 40%, να μεγαλώσει η μεταβατική και όχι απλά να ευνοηθούν αυτοί που έτσι και αλλιώς του χρόνου θα διοριστούν. και μια απορία για τους πίνακες. εφόσον και για του χρόνου ισχύει το ίδιο σύστημα με ποια λογική δε θα προσμετρηθούν οι φετινές προυπηρεσίες και δε θα αλλάξουν οι πίνακες, εφόσον θα υπάρξουν κάποιοι που θα προηγηθούν άλλων που είτε δε θα πάνε αναπληρωτές, επειδή δεν έβαλαν ναι σε όλα είτε επειδή φοβήθηκαν από τα μέτρα και δηλωσαν αμω;

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Αυγούστου 13, 2010, 07:37:32 pm »
Συγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;;
και εγώ διαβάζοντας όλη τη συζήτηση την ίδια απορία έχω. όλοι κάνουν λόγο για 24 + ασεπ, χωρίσ να γίνεται λόγος για όλους εμάς που δε συμπληρώσαμε 24 μήνες φέτος για λίγο και έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες σε ασεπ ή που για χρόνια γυρίζουμε την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι.  σκοπός είναι να διατηρηθεί το 40%, να μεγαλώσει η μεταβατική και όχι απλά να ευνοηθούν αυτοί που έτσι και αλλιώς του χρόνου θα διοριστούν. και μια απορία για τους πίνακες. εφόσον και για του χρόνου ισχύει το ίδιο σύστημα με ποια λογική δε θα προσμετρηθούν οι φετινές προυπηρεσίες και δε θα αλλάξουν οι πίνακες, εφόσον θα υπάρξουν κάποιοι που θα προηγηθούν άλλων που είτε δε θα πάνε αναπληρωτές, επειδή δεν έβαλαν ναι σε όλα είτε επειδή φοβήθηκαν από τα μέτρα και δηλωσαν αμω;

Πόσο δίκιο έχεις!!!Δυστυχώς, είμαστε χωρισμένοι σε μέτωπα, δεν υπάρχει συσπείρωση και για αυτό μας κάνουν ό,τι θέλουν.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182818
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)