0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατω απο 200 εχω σειρα αλλα με το φετεινο μπαχαλο ολα εχουν γινει σχετικα.. Ειναι και οι αμω στη μεση που προσπαθω να μην το θυμαμαι!! Αλλες χρονιες επεδιωκα να παω μακρυα αλλα φετος ειναι ποιο το νοημα??
μ εχουν ζωσει τα φιδια με τη βλακεια που εκανα...τεσπα..ειμαστε οντως σε καλη ειδικοτητα, ελπιζω...αντε ομως να βγουν...δεν την παλευω...οπως κ ολοι...αντε να δουμε κι αυριο..good luck agaiin..thumbs up, fingers crossed κ ολα τα συναφη...
μια χαρα σοφη επιλογη εκανες.....μην το συζητας....αντε να δουμε....κοιτα, βεβαια, πιστευω οτι everything happens for a reason... αρα...ολα καλα...στην τελικη..κ ναι, δεν θ αρρωστησουμε κιολας..θα μιζεριασουμε λιγο ακομη πιθανον...ελπιζω ως αυριο μονο..., κ μετα να δεις που ολα καλα...!!!!ασκησεις θαρρους...!
Κι εγω αυτο πιστευω, καλα εκανες και δε δηλωσες αμω. Κι εγω ειχα αποφασισει να μη δηλωσω καθολου και τελευταια στιγμη την ωρα που ημουνα στη σειρα για να κανω ηλεκτρονικα την αιτηση με τον υπαλληλο, δειλιασα κ εβαλα και 3 επιλογες αμω στην Αθηνα. Κακως! Ελπιζω να μην επηρεασουν..
Και μονο που καθομαστε ξημερωματα πανω απο τον υπολογιστη.. Που θα παει θα τελειωσει η αναμονη! Παω για υπνο!!!!!!!!! Αυριο ειναι μια καινουρια μερα.. (κλασικος κινηματογραφος)