0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ....
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 07:20:07 pm Θεωρώ ότι θα ευνοηθούν κάποιοι που πέρσι ήταν ωρομίσθιοι.... κάποιοι... και κάποιοι που ήταν πέρσι αναπληρωτές θα αδικηθούν.... Τι εννοώ? Αν έχει πιστώσεις για 700 αναπληρωτές σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα είναι ΑΜΩ....Τι σημαίνει αυτό? Ότι στην α φάση θα πάρει ΑΚΩ και ΑΜΩ εκεί που χρειάζεται πραγματικά... Στον Πειραιά που δίδασκα εγώ πέρσι χρειάζονται έναν ΑΚΩ και έναν ΑΜΩ (η συνάδελφος που συνταξιοδοτήθηκε).... Έτσι η Α φάση θα έχει ακω και αμω όσους χρειάζεται για τα συγκεκριμένα σχολεία... αντίστοιχα η β φάση, η γ. κτλ... Ίσως κάποιους να τους στενοχωρώ και να εναντιωθούν.... Αλλά εκφράζω τη γνώμη μου την οποία την τεκμηρίωσα παρακολουθώντας όσα δημοσιεύονται στο φόρουμ ως τώρα αλλά και στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες...H συνάδελφος που συνταξιοδοτήθηκε γιατί την αντικαθιστά ΑΜΩ;
Θεωρώ ότι θα ευνοηθούν κάποιοι που πέρσι ήταν ωρομίσθιοι.... κάποιοι... και κάποιοι που ήταν πέρσι αναπληρωτές θα αδικηθούν.... Τι εννοώ? Αν έχει πιστώσεις για 700 αναπληρωτές σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα είναι ΑΜΩ....Τι σημαίνει αυτό? Ότι στην α φάση θα πάρει ΑΚΩ και ΑΜΩ εκεί που χρειάζεται πραγματικά... Στον Πειραιά που δίδασκα εγώ πέρσι χρειάζονται έναν ΑΚΩ και έναν ΑΜΩ (η συνάδελφος που συνταξιοδοτήθηκε).... Έτσι η Α φάση θα έχει ακω και αμω όσους χρειάζεται για τα συγκεκριμένα σχολεία... αντίστοιχα η β φάση, η γ. κτλ... Ίσως κάποιους να τους στενοχωρώ και να εναντιωθούν.... Αλλά εκφράζω τη γνώμη μου την οποία την τεκμηρίωσα παρακολουθώντας όσα δημοσιεύονται στο φόρουμ ως τώρα αλλά και στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες...
Πίστεψέ με θα είναι τόσο τραγικά όσο τραγική ήταν και η εγκύκλιος... Η τροπολογία ακύρωσε τους πάντες... Δεν υπήρχε σε κανένα σημείο της ευαισθησία... Γιατί να υπάρχει στην α φάση αναπληρωτών ευαισθησία? Αν υπάρχει κενό για Αμω θα δοθεί θέση για ΑΜΩ... Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με το υπουργείο οι Αμω είναι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου... Δεν υπάρχει σεβασμός προς τον αναπληρωτή... ξεχάστε τα αυτά υπάρχει σεβασμός στο ΔΝΤ....
Παράθεση από: Markazone στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 07:46:48 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 07:20:07 pm Θεωρώ ότι θα ευνοηθούν κάποιοι που πέρσι ήταν ωρομίσθιοι.... κάποιοι... και κάποιοι που ήταν πέρσι αναπληρωτές θα αδικηθούν.... Τι εννοώ? Αν έχει πιστώσεις για 700 αναπληρωτές σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα είναι ΑΜΩ....Τι σημαίνει αυτό? Ότι στην α φάση θα πάρει ΑΚΩ και ΑΜΩ εκεί που χρειάζεται πραγματικά... Στον Πειραιά που δίδασκα εγώ πέρσι χρειάζονται έναν ΑΚΩ και έναν ΑΜΩ (η συνάδελφος που συνταξιοδοτήθηκε).... Έτσι η Α φάση θα έχει ακω και αμω όσους χρειάζεται για τα συγκεκριμένα σχολεία... αντίστοιχα η β φάση, η γ. κτλ... Ίσως κάποιους να τους στενοχωρώ και να εναντιωθούν.... Αλλά εκφράζω τη γνώμη μου την οποία την τεκμηρίωσα παρακολουθώντας όσα δημοσιεύονται στο φόρουμ ως τώρα αλλά και στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες...H συνάδελφος που συνταξιοδοτήθηκε γιατί την αντικαθιστά ΑΜΩ;καλησπέρα. έχω την εντύπωση ότι το νομοσχέδιο λέει ότι από 16 ώρες και πάνω καλείται ακω, οπότε λογικά ακόμη και τα κενά των συνταξιοδοτηθέντων θα κληθούν να τα καλύψουν ακω, εκτός αν ο καθηγήτης που βγαίνει στη σύνταξη για κάποιο λόγο δε συμπλήρωνε ωράριο.