0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας μην αρχιζουμε να σχολιαζουμε εδω το νεο συστημα προσληψεων! Οντας απο τους σχετικα νεους, η υποβαθμιση προυπηρεσιας δεν με επηρεαζει τοσο αμεσα, γιατι η υποβαθμιση θα γινει για ολους μας... Οσο για τον ασεπ, εχω καλη σειρα στον ασεπ 2009 οποτε κ παλι δεν μπορω να σχολιασω... το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κατι σταθερο. Κ που ξερουμε οτι αν αλλαξει συντομα η κυβερνηση δεν θα αλλαξουν παλι το συστημα;;; οσο για το αν αξιζει να πας αναπληρωτης, εγω λεω οτι αξιζει.... ποτε δεν παει χαμενος οποιος εχει προυπηρεσια, αυτο βλεπω εγω... κ αλλωστε τί μονιμοι κτλ λεμε; απο 1-1--2011 ολοι στο ΙΚΑ θα ειμαστε παιδια κ ολοι στην αβεβαιοτητα... για αρση της μονιμοτητας το πανε ετσι κ αλλιως... τουλαχιστον να υπαρχει δουλεια, γιατι με αυτα που βλεπω γυρω μου, εχω αρχισει κ αμφιβαλω για πολλα....
Με τον νέο νόμο η επιτυχία έχει ισχύ για τρεις διαγωνισμούς(οι επιτυχόντες του 2008-9 θα είναι στους πίνακες μέχρι και τον διαγωνισμό του 2016 - εφόσον γίνουν κανονικά ΑΣΕΠ το 2012 και το 2014)Αν κάποιος έχει επιτυχία και στους τρεις τελευταίους τα μόρια που θα πάρει στον νέο πίνακα (εννιαίος + αναπλρωτών γίνονται ένας) θα είναι αυτά τις μεγαλύτερης από τις τρεις βαθμολογίες
Παράθεση από: haroulalki στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:50:21 pmΣυμφωνω κι εγω με τον/την cynemaprod. Αλλωστε νομιζω πως ολοι ειμαστε διατεθημενοι να διαβασουμε και νε επιτυχουμε μια φορα στον ασεπ ή και δυο και να μαζεψουμε καποιους μηνες προυπηρεσιας ανα την ελλαδα, ενω το να υποστηριζει καποιος πως μπορει να γραψει ΑΣΕΠ και να ειναι μεσα στους 300 πρωτους το θεωρω τουλαχιστον αλαζονεια.Δεν ξέρω αν θα είναι 300, αλλά οι διοριστέοι θα είναι πάνω από τους τριπλάσιους, σε σχέση με το παλιό σύστημα... Η προυπηρεσία συνεχίζει να προσμετράται, έστω και σε μικρότερο βαθμό. Το ότι δεν αξίζει πια να πας ωρομισθιος , είναι θετικό!!ΥΓ Επειδή πολλοί δεν μελετούν τις δυνατότητες, που δίνει το νέο σύστημα πρόσληψης, (όσοι έχουν μέτριες επιδόσεις στον διαγωνισμό, μπορούν να διοριστούν τώρα πιο εύκολα στις βασικές ειδικότητες. Την ταλαιπωρία θα την υποστούν μετά την πρόσληψη... ), που διαφέρουν από κλάδο σε κλάδο, τον τελευταίο καιρό κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και υπεραπίζομαι ένα σύστημα πρόσληψης, που στις βασικές του δομές, πρέπει να αλλάξει με την δημιουργία αμιγώς καθηγητικων σχολών, που θα αποφοιτούν τόσοι, όσοι και πραγματικά χρειάζονται στην εκπαίδευση... Πάντα κρίνω το νέο σύστημα πρόσληψης σε σχέση με το προηγούμενο...
Συμφωνω κι εγω με τον/την cynemaprod. Αλλωστε νομιζω πως ολοι ειμαστε διατεθημενοι να διαβασουμε και νε επιτυχουμε μια φορα στον ασεπ ή και δυο και να μαζεψουμε καποιους μηνες προυπηρεσιας ανα την ελλαδα, ενω το να υποστηριζει καποιος πως μπορει να γραψει ΑΣΕΠ και να ειναι μεσα στους 300 πρωτους το θεωρω τουλαχιστον αλαζονεια.