0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: p.stelios στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 03:00:15 pmΜε τον νέο νόμο η επιτυχία έχει ισχύ για τρεις διαγωνισμούς(οι επιτυχόντες του 2008-9 θα είναι στους πίνακες μέχρι και τον διαγωνισμό του 2016 - εφόσον γίνουν κανονικά ΑΣΕΠ το 2012 και το 2014)Αν κάποιος έχει επιτυχία και στους τρεις τελευταίους τα μόρια που θα πάρει στον νέο πίνακα (εννιαίος + αναπλρωτών γίνονται ένας) θα είναι αυτά τις μεγαλύτερης από τις τρεις βαθμολογίεςΣ'ευχαριστώ πολύ p.stelio, αυτό δεν το ήξερα..μπορείς να μου πεις σε ποια πηγή μπορώ να το βρω το σχετικό κομμάτι του νέου νόμου; ευχαριστώ κ πάλι....
Με τον νέο νόμο η επιτυχία έχει ισχύ για τρεις διαγωνισμούς(οι επιτυχόντες του 2008-9 θα είναι στους πίνακες μέχρι και τον διαγωνισμό του 2016 - εφόσον γίνουν κανονικά ΑΣΕΠ το 2012 και το 2014)Αν κάποιος έχει επιτυχία και στους τρεις τελευταίους τα μόρια που θα πάρει στον νέο πίνακα (εννιαίος + αναπλρωτών γίνονται ένας) θα είναι αυτά τις μεγαλύτερης από τις τρεις βαθμολογίες
ας μην αρχιζουμε να σχολιαζουμε εδω το νεο συστημα προσληψεων! Οντας απο τους σχετικα νεους, η υποβαθμιση προυπηρεσιας δεν με επηρεαζει τοσο αμεσα, γιατι η υποβαθμιση θα γινει για ολους μας... Οσο για τον ασεπ, εχω καλη σειρα στον ασεπ 2009 οποτε κ παλι δεν μπορω να σχολιασω... το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κατι σταθερο. Κ που ξερουμε οτι αν αλλαξει συντομα η κυβερνηση δεν θα αλλαξουν παλι το συστημα;;; οσο για το αν αξιζει να πας αναπληρωτης, εγω λεω οτι αξιζει.... ποτε δεν παει χαμενος οποιος εχει προυπηρεσια, αυτο βλεπω εγω... κ αλλωστε τί μονιμοι κτλ λεμε; απο 1-1--2011 ολοι στο ΙΚΑ θα ειμαστε παιδια κ ολοι στην αβεβαιοτητα... για αρση της μονιμοτητας το πανε ετσι κ αλλιως... τουλαχιστον να υπαρχει δουλεια, γιατι με αυτα που βλεπω γυρω μου, εχω αρχισει κ αμφιβαλω για πολλα....
Γιατί εγώ έκανα τη βλακεία και δήλωσα και ΑΜΩ αν και με καλά μόρια....
Αφού είχεις καλή σειρά δεν έπρεπε να δηλώσεις ΑΜΩ