0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η οποία απάντηση έλεγε τί?
α και γ λέσβου έχεις δηλώσει και αμω; αν είσαι τυχερή και προκύψουν κενά...πάντως γενικά όταν έχεις δηλώσει συγκεκριμένες περιοχές χρειάζεται τύχη.
Καλή λευτεριά.....Δε γνωρίζω την απάντηση.....Για όλους εμάς λοιπόν......1)πιστοποιητικό υγείας(3 χρόνια ισχύς)2)βεβαιώσεις προϋπηρεσίας3)αντίγραφο πτυχίου4)βιβλιάριο ΙΚΑ να φαίνεται ο ΑΜΚΑ5)αντιγραφο ταυτότητας6)Εκκαθαριστικό 20107)φωτοτυπία λογαριασμών από βιβλιάριο Τραπέζης(Εθνική,Πειραιώς...)1 έως 6 επικυρωμένα επισήμως από ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες κλπΚατά τα άλλα, σήμερα μάλλον χωρίζω, γιατί κάποιος όοοοοοοοοοοοολη μέρα δεν απάντησε ποτέ στο τηλεφώνημά μου Καλή συνέχεια λοιπόν.......
Αυτά που καταθέτουμε υπογράφοντας τη σύμβασή μας ως αναπληρωτές......Μπράβο, δώσε μου θάρρος γιατί θα έκανα πρόβα νυφικού την ερχόμενη βδομάδα......
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:03:30 pmΚαλή λευτεριά.....Δε γνωρίζω την απάντηση.....Για όλους εμάς λοιπόν......1)πιστοποιητικό υγείας(3 χρόνια ισχύς)2)βεβαιώσεις προϋπηρεσίας3)αντίγραφο πτυχίου4)βιβλιάριο ΙΚΑ να φαίνεται ο ΑΜΚΑ5)αντιγραφο ταυτότητας6)Εκκαθαριστικό 20107)φωτοτυπία λογαριασμών από βιβλιάριο Τραπέζης(Εθνική,Πειραιώς...)1 έως 6 επικυρωμένα επισήμως από ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες κλπΚατά τα άλλα, σήμερα μάλλον χωρίζω, γιατί κάποιος όοοοοοοοοοοοολη μέρα δεν απάντησε ποτέ στο τηλεφώνημά μου Καλή συνέχεια λοιπόν.......τι είναι όλα αυτά;;;;και γιατί να χωρίσεις;;;μπορεί να αποκοιμήθηκε περιμένοντας την τοποθέτησή του κι αυτός....
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:05:52 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 06:03:30 pmΚαλή λευτεριά.....Δε γνωρίζω την απάντηση.....Για όλους εμάς λοιπόν......1)πιστοποιητικό υγείας(3 χρόνια ισχύς)2)βεβαιώσεις προϋπηρεσίας3)αντίγραφο πτυχίου4)βιβλιάριο ΙΚΑ να φαίνεται ο ΑΜΚΑ5)αντιγραφο ταυτότητας6)Εκκαθαριστικό 20107)φωτοτυπία λογαριασμών από βιβλιάριο Τραπέζης(Εθνική,Πειραιώς...)1 έως 6 επικυρωμένα επισήμως από ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες κλπΚατά τα άλλα, σήμερα μάλλον χωρίζω, γιατί κάποιος όοοοοοοοοοοοολη μέρα δεν απάντησε ποτέ στο τηλεφώνημά μου Καλή συνέχεια λοιπόν.......τι είναι όλα αυτά;;;;και γιατί να χωρίσεις;;;μπορεί να αποκοιμήθηκε περιμένοντας την τοποθέτησή του κι αυτός.... είναι τα διακιολογητικα για όιταν μας καλέσουνκαλά θα κανει να χωρίσει γιατι ο κυριούληε είναι ήδη διορισμένος και δεν περιμένει τοποθετηση αρα έπρεπε να απαντησει!!!!!! τι πραγματα είναι αυτα?