0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:11:19 pmΠαράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:09:15 pmΠαράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:07:04 pmΠαράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... με τα 2 και τρελαινομαστε...ευκολο είναι να τα μεγαλώσεις?σκέψου να τ'αφήνεις και να φευγεις ή να τα παιρνεις μαζί σου στην άλλη ακρη?εγω θα τα παρω μαζι μου φετος...δε λεει....περυσι κλαιγανε...δεν θα τ αντεξω παλι....εγώ,αν με παίρνανε που δεν,θα τα επαιρνα μαζί μου για να μην κλαιω εγώ... τα παραπάνω ορισμός του "θα κλάψουνε μανούλες' ...!
Παράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:09:15 pmΠαράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:07:04 pmΠαράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... με τα 2 και τρελαινομαστε...ευκολο είναι να τα μεγαλώσεις?σκέψου να τ'αφήνεις και να φευγεις ή να τα παιρνεις μαζί σου στην άλλη ακρη?εγω θα τα παρω μαζι μου φετος...δε λεει....περυσι κλαιγανε...δεν θα τ αντεξω παλι....εγώ,αν με παίρνανε που δεν,θα τα επαιρνα μαζί μου για να μην κλαιω εγώ...
Παράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:07:04 pmΠαράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... με τα 2 και τρελαινομαστε...ευκολο είναι να τα μεγαλώσεις?σκέψου να τ'αφήνεις και να φευγεις ή να τα παιρνεις μαζί σου στην άλλη ακρη?εγω θα τα παρω μαζι μου φετος...δε λεει....περυσι κλαιγανε...δεν θα τ αντεξω παλι....
Παράθεση από: maritina στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:04:02 pmεγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε.... με τα 2 και τρελαινομαστε...ευκολο είναι να τα μεγαλώσεις?σκέψου να τ'αφήνεις και να φευγεις ή να τα παιρνεις μαζί σου στην άλλη ακρη?
εγω λεω οσοι εχετε 2 παιδακια,καντε ενα ακομη μπας και διοριστειτε....τοσην ωρα στο laptop θα πρεπε να χετε ηδη κανει το τριτο....και πολυ αργησατε....θα παρετε και επιδομα βρε....
οι πίνακες στο e-aitisi ανανεώθηκαν
Παράθεση από: fys98 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:14:11 pmοι πίνακες στο e-aitisi ανανεώθηκανEγώ ανέβηκα 4 θέσεις!