0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα αθροίζονται όλα τα ΑΣΕΠ που έχει δώσει κανείς και στο άθροισμα να περνιούνται τα μόρια από προϋπηρεσία κλπ. Έτσι θα ανταμοιφθεί αυτός που έδινε σταθερά ΑΣΕΠ και πέρναγε, αυτός που πήγε αναπληρωτής από το ΑΣΕΠ και όχι από τα παράθυρα, δε θα χάνουν οι παλιότεροι με τις πολλές επιτυχίες τη θέση τους από το κωλόφαρδο πιτσιρικά που έτυχε να γράψει καλά σε ένα διαγωνισμό μόνο. Αυτό θα ήταν το δίκαιο, να μετράνε όλοι οι ΑΣΕΠ για διορισμούς μονίμων και αναπληρωρών γιατί με τον μικρό αριθμό διορισμών έχει καταντήσει ρώσικη ρουλέτα όταν δίνουν χιλιάδες και η βάση ανεβοκατεβαίνει σαν τα ταμπλώ της Σοφοκλέους κάθε φορά. Αλλά το βασικό είναι να υπάρχουν θέσεις διοριστέων και όχι να μας λένε τελικά ότι δεν έχουν ανάγκες και να φωνάζουν τους επιτυχόντες ΑΜΩ και ΑΚΩ.
αυτα τα θεματα εχουν συζητηθει κατα κορον.Εννοειται οτι εχουν δημιουργηθει αδικιες και μαλιστα πολυ μεγαλυτερες απο αυτα που αναφερονται περι διαφορας επιτυχοντων ασεπ 2006 και 2008.
Aυτοί που δεν εργάστηκαν φέτος είχαν από 68 έως 73 μόρια.... Με αυτά τα μόρια οι προηγούμενοι ήταν αναπληρωτές.... Είμαστε οι μόνοι ΑΣΕΠΙΣΤΕΣ που δεν πήραμε προυπηρεσία.... γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη νέα επετηρίδα που έχει δημιουργηθεί... Αν δεν είσαι ενημερωμένη διάβασε λίγο από το φόρουμ και θα καταλάβεις... Αν δεν έχεις διάθεση ας χρησιμοποιείς λιγότερο αλαζονικό ύφος....
Παράθεση από: GERMANOS στις Αυγούστου 24, 2010, 04:55:42 pmAυτοί που δεν εργάστηκαν φέτος είχαν από 68 έως 73 μόρια.... Με αυτά τα μόρια οι προηγούμενοι ήταν αναπληρωτές.... Είμαστε οι μόνοι ΑΣΕΠΙΣΤΕΣ που δεν πήραμε προυπηρεσία.... γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη νέα επετηρίδα που έχει δημιουργηθεί... Αν δεν είσαι ενημερωμένη διάβασε λίγο από το φόρουμ και θα καταλάβεις... Αν δεν έχεις διάθεση ας χρησιμοποιείς λιγότερο αλαζονικό ύφος.... Θα διαφωνησω μαζι σου ως προς το οτι οι εχοντες υψηλη βαθμολογια στον ΑΣΕΠ του 2006 πηγαιναν αναπληρωτες...Με βαθμολογια 73+ στον ΑΣΕΠ 2006+επιτυχια ΑΣΕΠ 2004 εχοντας μηδενικη προυπηρεσια κληθηκα ωρομισθια την ανοιξη!Χρειαστηκε να ξαναγραψω 73+ στον ΑΣΕΠ του 2008 για να παω αναπληρωτρια.Απλως φετος τα πραγματα ηταν ακομη πιο δυσκολα...
Μην το ψάχνετε... έχασα διορισμό το 2005 επειδή δεν είχα μόρια προϋπηρεσίας,αν και οι καθαροί βαθμοί μου ήταν μεγαλύτεροι των μισών διοριστέων. Είμαι επιτυχούσα σε όλους, με καλούς βαθμούς, και με μεταπτυχιακό στη διδακτική μπορώ να πω ότι τουλάχιστον στον κλάδο μου τα θέματα τις μισές φορές είναι λάθος διατυπωμένα και είναι στο χέρι τους να τα μαγειρέψουν έτσι ώστε να πετάξουν πολύ κόσμο κάτω από τη βάση. Πράγμα που φοβάμαι ότι θα κάνουν από εδώ και πέρα για να γλιτώσουν από διεκδικήσεις διορισμών κλπ Για να μη μιλήσουμε για τις placebo προϋπηρεσίες και βαθμούς πτυχίων που λέγεται ότι παιρνούνται με το αζημίωτο στους πίνακες των επιτυχόντων, αλλά αυτό δε θέλω να φτάσω να το πιστέψω. Ρωσική ρουλέτα, αλλά αναγκαίο κακό δυστυχώς για να υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής και ουτοπία η διεκδίκηση της κατάργησής του. Το θέμα είναι οι λίγες θέσεις διοριστέων. Τώρα που δεν θα δεσμεύονται ούτε γι αυτές, φαντάσου τι έχει να γίνει...Έχω την εντύπωση ότι για να είσαι διοριστέος στον ΑΣΕΠ ή αλλιώς στον τελικό βαθμό δε μετράνε τα μόρια προϋπηρεσίας, μόνο βαθμός πτυχίου και μεταπτυχιακό. Τουλάχιστον στο δικό μου αυτά προσαυξήθηκαν. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. ΠΕ06 είναι η ειδικότητά μου.
Εγω νομιζω πως ο,τι βαθμο και να χει καποιος ειναι ρισκο να μην ξαναδωσει στον ΑΣΕΠ του 12.Δεν εχουμε ιδεα για το πως θα ξαναμοιραστει η τραπουλα,το καλυτερο που εχουμε να κανουμε-εφοσον δεν διοριστουμε στη μεταβατικη,γιατι γινονται και θαυματα...-ειναι να ξαναδιαβασουμεκαι να γραψουμε οσο καλυτερα μπορουμε.