0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aristo2 αν θέλεις να μας κρατάς μακριά σου κράτα τις ελπίδες σου για τον εαυτό σου ,μη τις μοιράζεσαι σε κανένα forum .Μπράβο για τις προσπάθειές σου και σου εύχομαι καλό διορισμό .
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 07:58:59 pmΚανείς δεν επιδιώκει τις προσωπικές επιθέσεις(τουλάχιστον όχι εγώ) αλλά δε θα μας την πέσουν κιόλας επειδή ελπίζουμε σε διορισμό έχοντας όλο το πακέτο (για να το ελαφρύνω λίγο). Τώρα ότι είμαστε όλοι θύματα παράλογων πολιτικών αποφάσεων είναι το μόνο σίγουρο.Υ.Γ. Αυτό με τις θύμησες δεν το κατάλαβα..CynnemAprod να με συμπαθάς. Οι δικές μου πάντως έχουν να κάνουν με πολύ κόπο και χρόνια προσπαθειών να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να ποδοπατήσω και υπερπηδήσω άλλους όπως έκαναν σε μένα. To πακέτο της Άννας δεν μου κάνει. Χαρισμά σας πάρτε και την Διαμαντοπούλου δώρο που σας έφτιαξε τέτοιο πακέτο ελπιδοφόρο
Κανείς δεν επιδιώκει τις προσωπικές επιθέσεις(τουλάχιστον όχι εγώ) αλλά δε θα μας την πέσουν κιόλας επειδή ελπίζουμε σε διορισμό έχοντας όλο το πακέτο (για να το ελαφρύνω λίγο). Τώρα ότι είμαστε όλοι θύματα παράλογων πολιτικών αποφάσεων είναι το μόνο σίγουρο.Υ.Γ. Αυτό με τις θύμησες δεν το κατάλαβα..CynnemAprod να με συμπαθάς. Οι δικές μου πάντως έχουν να κάνουν με πολύ κόπο και χρόνια προσπαθειών να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να ποδοπατήσω και υπερπηδήσω άλλους όπως έκαναν σε μένα.
'Oποιος έγραφε λίγο κάτω από τον διοριστέο ή έγραφε καλά σε 2 ασεπ δούλεψε αναπληρωτής. Άντε να δούλευε κι ένα χρόνο ωρομίσθιος.'Οποιος δεν έγραφε καλά πήγε χρόνια ωρομίσθιος ακόμα και σε μακρινές περιφέρειες.Αυτός με τον μεγάλο βαθμό ασεπ καθάριζε πολύ νωρίτερα από τον ωρομισθάκο και με μισθό στην τσέπη.Δε σημαίνει ότι όποιος δεν έγραφε κοντά στο άριστα δεν δικαιούταν να μαζέψει προϋπηρεσία.Αλλά και πάλι εκτός από πολύ προσωπικό διάβασμα και ανεφάρμοστων θεωριών , ένας πολύ καλός βαθμός ασεπ θέλει + πολλή τύχη για τους διορθωτές + σημειώσεις παρακολούθηση φροντιστηρίων μπόνια κολλιντζά. Σίγουρα υπάρχει και η "λεπτή επέμβαση" από τους "μεσάζοντες" στον βαθμό και τώρα με το 100% θα γίνονται πιο πολλές τέτοιες "επεμβάσεις" , ώστε να στέλνουν τα άτομά τους κατευθείαν στον μόνιμο διορισμό χωρίς χρονοβόρες σιβιτανιδείους.Και να διοριστώ δεν θέλω να εφαρμοστεί το 100% ασεπ. Και να την έχω γλιτώσει, δεν θέλω το νόμο 3848 (ακόμα και διορθωμένο) να τον υποστούν οι επόμενοι.
Συγνωμη τωρα,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?Αντι να τα λετε στη Διαμαντοπουλου τρωγεστε μεταξυ σας?ημαρτον Κυριε.....ηρεμηστε....ολοι τα ιδια χαλια ειμαστε...κι αλλος Υπουργος να ερθει παλι σκ...ά θα τα κανει...εχουμε δει καλο τοσα χρονια?απλα καποιοι ηταν πιο γλυφτρονια η ηταν μεσα στα πολιτικα πραγματα και καταφεραν να χουν τρελες προυπηρεσιες και τωρα να διοριζονται....ποιος φταιει γι αυτο?η εκαστοτε κυβερνηση που ανοιγει τετοια παραθυρα...το οτι μπαινουν καποιοι απ αυτα ειναι αλλο θεμα γιατι οταν δεν εχεις συνειδηση και θες μονο να τρουπωσεις κανεις τα παντα...και δυστυχως ο Ελληνας ειναι αυτης της νοοτροπιας...ασε που οταν τρουπωσει παιρνει και το αντιστοιχο στυλακι του εγω ειμαι μονιμος,μπηκα με την αξια μου,ειμαι και λιγο ειρων....εκει να βρεθει καποιος να τον πιασει απ τον γιακα να του πει ...ποια αξια σου ρε παλιομ....?ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ,σταματηστε να τρωγεστε,βαλτε τα μ αυτους που πραγματικα φταινε....εμεις ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι.....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!
Γνωστότατο σόφισμα, για όσους διδάσκουν έκθεση Γ' Λυκείου":Ό,τι είναι διαβλητό είναι κατακριτέο ...Ο ΑΣΕΠ είναι διαβλητός (στην Ελλάδα ζούμε ..., το είπα ..., είναι ...!)Άρα, όποια επιτυχία στον ΑΣΕΠ είναι διαβλητή ... και, προφανώς, κατακριτέα !!!Τι μέλλεται ..., στο δ...ο οι πάντες και τα πάντα που θ' ασχοληθώ με κάτι τόσοοο διαβλητό ..., άστο για το 60% (ποιο 60%, δηλαδή ...!), θα πάω με το 40% (ποιο 40%, δηλαδή ...!), όπου, βεβαίως, ανάμεσα στα χλωρά (προϋπηρεσίες δικαίως αποκτημένες), τα ξερά (ΠΔΣ μέσω πολιτικών γραφείων, εκκλησιαστικά μέσω ιεραρχών ακόμη και γειτονικών κρατών, δυσπρόσιτα που μόνο σε χαρτιά παρουσιαζόσουν, η καταχρεωμένη για να φιλοξενεί τους εκλεκτούς Σιβιτανίδειος, κλπ γνωστότατα "παραθύρια" ...) ποιος θα τ' ανακαλύψει ...!Τώρα, πρέπει ν' αγωνιστούμε σθεναρά ..., ώστε τούτος ο ορισμός της αδικίας και του παραλογισμού να περατωθεί ..., γιατί το νέο σύστημα στηρίζεται, πρωτίστως, στο διαβλητό ΑΣΕΠ και, κυρίως, γιατί το νομοθέτησε η Υπουργός που δεν τη συμπαθούμε ... (άλλωστε, πώς να τη συμπαθήσουμε …!) Ύστατη επανάληψη: σεβασμός ο προγραμματισμός ακόμη κι εκείνου που, χρόνια, καπάρωνε – αδίκως και δίχως ίχνος τύψεων - τη θέση μου …, καθόλου σεβαστά τα μέσα του …, με το νέο σύστημα, μάλλον, θα πρέπει να υιοθετήσει και αυτός τον διαβλητό ΑΣΕΠ …, όπως οι λοιποί μ…..ς.Τα σέβη μου σε συμφωνούντες ή μη …Από εμένα, τέλος .
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:35:47 pmΓνωστότατο σόφισμα, για όσους διδάσκουν έκθεση Γ' Λυκείου":Ό,τι είναι διαβλητό είναι κατακριτέο ...Ο ΑΣΕΠ είναι διαβλητός (στην Ελλάδα ζούμε ..., το είπα ..., είναι ...!)Άρα, όποια επιτυχία στον ΑΣΕΠ είναι διαβλητή ... και, προφανώς, κατακριτέα !!!Τι μέλλεται ..., στο δ...ο οι πάντες και τα πάντα που θ' ασχοληθώ με κάτι τόσοοο διαβλητό ..., άστο για το 60% (ποιο 60%, δηλαδή ...!), θα πάω με το 40% (ποιο 40%, δηλαδή ...!), όπου, βεβαίως, ανάμεσα στα χλωρά (προϋπηρεσίες δικαίως αποκτημένες), τα ξερά (ΠΔΣ μέσω πολιτικών γραφείων, εκκλησιαστικά μέσω ιεραρχών ακόμη και γειτονικών κρατών, δυσπρόσιτα που μόνο σε χαρτιά παρουσιαζόσουν, η καταχρεωμένη για να φιλοξενεί τους εκλεκτούς Σιβιτανίδειος, κλπ γνωστότατα "παραθύρια" ...) ποιος θα τ' ανακαλύψει ...!Τώρα, πρέπει ν' αγωνιστούμε σθεναρά ..., ώστε τούτος ο ορισμός της αδικίας και του παραλογισμού να περατωθεί ..., γιατί το νέο σύστημα στηρίζεται, πρωτίστως, στο διαβλητό ΑΣΕΠ και, κυρίως, γιατί το νομοθέτησε η Υπουργός που δεν τη συμπαθούμε ... (άλλωστε, πώς να τη συμπαθήσουμε …!) Ύστατη επανάληψη: σεβασμός ο προγραμματισμός ακόμη κι εκείνου που, χρόνια, καπάρωνε – αδίκως και δίχως ίχνος τύψεων - τη θέση μου …, καθόλου σεβαστά τα μέσα του …, με το νέο σύστημα, μάλλον, θα πρέπει να υιοθετήσει και αυτός τον διαβλητό ΑΣΕΠ …, όπως οι λοιποί μ…..ς.Τα σέβη μου σε συμφωνούντες ή μη …Από εμένα, τέλος . αφού πιάσαμε τις αμπελοφιλοσοφίες, θα πω και εγώ ότι Διαβλητό είναι οτι έχει αποδειχθεί οτι είναι διαβλητό και όχι οτι υποπτεύεται ο καθένας για διαβλητό.( στην ελλάδα ζούμε και όλοι είναι καχύποπτοι και όχι άδικα)
Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν φροντιστήρια κάνουν το θέμα της διδακτικής ελάχιστες μέρες πριν τον διαγωνισμό ασεπ.Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν ένα χωριό εντελώς συμπτωματικά διορίζεται στον πρώτο ασεπ.Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν έχει διαρρεύσει από στόματα πολύ μέσα στον πυρήνα.