*

Αποστολέας Θέμα: Kανείς δεν αναφέρεται στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. ΓΙΑΤΙ?  (Αναγνώστηκε 31546 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Kανείς δεν αναφέρεται στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. ΓΙΑΤΙ?
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:28:04 am »
Aristo2 αν θέλεις να μας κρατάς μακριά σου κράτα τις ελπίδες σου για τον εαυτό σου ,μη τις μοιράζεσαι σε κανένα forum .Μπράβο για τις προσπάθειές σου και σου εύχομαι καλό διορισμό .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:39:34 am »
Aristo2 αν θέλεις να μας κρατάς μακριά σου κράτα τις ελπίδες σου για τον εαυτό σου ,μη τις μοιράζεσαι σε κανένα forum .Μπράβο για τις προσπάθειές σου και σου εύχομαι καλό διορισμό .
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:44:43 am από aristos2 »
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 07:55:39 am »
Σκέφτομαι πως, στα 42 μου και με δυο παιδιά που αναμένουν από εμένα τον επιούσιο, κάκιστα ως τώρα αναζητούσα εναγωνίως να εκτιμήσω την κατάσταση: αν διορίζομαι στη μεταβατική, αν έχω ελπίδες με το νέο σύστημα ....!

Έπρεπε να έχω ξεκινήσει σταυροφορία κατά του Υπουργείου ...

Δε χρησιμοποίησα τα "παράθυρα" του προηγούμενου συστήματος, δεν έκλεψα τη θέση κανενός ..., τώρα σα γνήσιος Σταυροφόρος - χριστιανός οφείλω ν' αγωνιστώ κατά ενός νόμου που - παράλληλα με ατέλειες (μοριοδότηση γλωσσών, δεύτερα - ακόμη και άσχετα - πτυχία) και αδικίες (πριμοδότηση πολύτεκνων, 3τεκνων, αλλά όχι 2τεκνων ή μονότεκνων) - δεν επιτρέπει σε κανένα να διοριστεί χωρίς ΑΣΕΠ ..., ν' αγωνιστώ, προφανώς, για να διοριστούν και άλλοι χωρίς ΑΣΕΠ ...,  ν' αγωνιστώ κατά ενός νόμου που εκπόνησε η Διαμαντοπούλου και οι συνεργάτες της, επειδή δεν τους συμπαθεί κάποιος CynnemAprod, που, αντί επιχειρημάτων, προσφέρει απλόχερα φτηνή ειρωνία και τζάμπα χολή σε όποιον δε συμπάσχει με τον ίδιο ..., δε συμμετέχει στον ιερό αγώνα του ενάντια εκείνων που - ό,τι και αν αποφασίσουν -, απλώς ..., δεν τους συμπαθεί ...!

Το προηγούμενο σύστημα έζεχνε .., το νέο έχει ατέλειες ..., όσοι αναγκάζονται να προγραμματίσουν εκ νέου τη ζωή τους είναι κρίμα ..., όσοι απέκτησαν προϋπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ, ας κάνουν τον κόπο που κάναμε πολλοί μ....ς εξ ημών!!!

Όσο για μένα ..., διεκδικώ το διορισμό που αξίζω όσο πιο τίμια και καθαρά γίνεται ..., οι ανένδοτοι αγώνες και η εκ του ασφαλούς ηρωισμοί ... χάρισμα στον άγνωστό μου μαθηματικό ..., που ελπίζω να μην έχασα εντελώς το χρόνο μου να του εκθέσω τ' αυτονόητα ...
Οι πολιτικοί δε μου είναι συμπαθείς ..., πόσο, μάλλον, οι μόνιμα καταστροφολογούντες - πλην της περίπτωσης που "τακτοποιηθούν" - πολίτες ...
Αυτονόητα, η κρίση που ζούμε είναι ηθική και η εξέλιξη του παρόντος θέματος το πιστοποιεί, δυστυχώς.

Καλημέρα ..., και καλή συνέχεια ... στον ανένδοτο ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 09:30:42 am »
Κανείς δεν επιδιώκει τις προσωπικές επιθέσεις(τουλάχιστον όχι εγώ) αλλά δε θα μας την πέσουν κιόλας επειδή ελπίζουμε σε διορισμό έχοντας όλο το πακέτο ;D(για να το ελαφρύνω λίγο). Τώρα ότι είμαστε όλοι θύματα παράλογων πολιτικών αποφάσεων είναι το μόνο σίγουρο.

Υ.Γ. Αυτό με τις θύμησες δεν το κατάλαβα..CynnemAprod να με συμπαθάς. Οι δικές μου πάντως έχουν να κάνουν με πολύ κόπο και χρόνια προσπαθειών να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα χωρίς να ποδοπατήσω και υπερπηδήσω άλλους όπως έκαναν σε μένα.

To πακέτο της Άννας δεν μου κάνει. Χαρισμά σας  ;D πάρτε και την Διαμαντοπούλου δώρο που σας έφτιαξε τέτοιο πακέτο ελπιδοφόρο  ;D

Αγαπητέ το πακέτο σημαίνει ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία αποκτηθείσα μόνο από αυτόν, η οποία μας έστειλε στα σχολεία εδώ και τρία τέσσερα χρόνια. Αν λέω αν μας διορίσουν κάποια στιγμή να αρνηθούμε και ν'ανέβουμε στο βουνό ή να παραχωρήσουμε για ακόμη μια φορά τη σειρά μας; Τι προτείνεις!!;; Κατά τ'άλλα ποιος είπε ότι μας αρέσει η Διαμαντοπούλου και οι επιλογές της; Αν μας άρεσε δε θα κάναμε απεργίες όλη τη χρονιά παλεύοντας να τα πάρει πίσω..Μάλλον όμως μερικοί αρέσκονται σε άγονες αντιπαραθέσεις και καταλαβαίνουν μόνο τα μισά απ'αυτά που διατυπώνονται. Δε θα το συνεχίσω (το υποσχέθηκα και στη domenica), άλλωστε με κάλυψε και ο aristos.

Καλή σας ημέρα!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 09:32:18 am από stave »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 09:49:36 am »
Συγνωμη τωρα,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?Αντι να τα λετε στη Διαμαντοπουλου τρωγεστε μεταξυ σας?ημαρτον Κυριε.....ηρεμηστε....ολοι τα ιδια χαλια ειμαστε...κι αλλος Υπουργος να ερθει παλι σκ...ά θα τα κανει...εχουμε δει καλο τοσα χρονια?απλα καποιοι ηταν πιο γλυφτρονια η ηταν μεσα στα πολιτικα πραγματα και καταφεραν να χουν τρελες προυπηρεσιες και τωρα να διοριζονται....ποιος φταιει γι αυτο?η εκαστοτε κυβερνηση που ανοιγει τετοια παραθυρα...το οτι μπαινουν καποιοι απ αυτα ειναι αλλο θεμα γιατι οταν δεν εχεις συνειδηση και θες μονο να τρουπωσεις κανεις τα παντα...και δυστυχως ο Ελληνας ειναι αυτης της νοοτροπιας...ασε που οταν τρουπωσει παιρνει και το αντιστοιχο στυλακι του εγω ειμαι μονιμος,μπηκα με την αξια μου,ειμαι και λιγο ειρων....εκει να βρεθει καποιος να τον πιασει απ τον γιακα να του πει ...ποια αξια σου ρε παλιομ....?ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ,σταματηστε να τρωγεστε,βαλτε τα μ αυτους που πραγματικα φταινε....εμεις ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι.....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 09:58:07 am »
'Oποιος έγραφε λίγο κάτω από τον διοριστέο ή έγραφε καλά σε 2 ασεπ δούλεψε αναπληρωτής. Άντε να δούλευε κι ένα χρόνο ωρομίσθιος.

'Οποιος δεν έγραφε καλά πήγε χρόνια ωρομίσθιος ακόμα και σε μακρινές περιφέρειες.

Αυτός με τον μεγάλο βαθμό ασεπ καθάριζε πολύ νωρίτερα από τον ωρομισθάκο και με μισθό στην τσέπη.

Δε σημαίνει ότι όποιος δεν έγραφε κοντά στο άριστα δεν δικαιούταν να μαζέψει προϋπηρεσία.

Αλλά και πάλι εκτός από πολύ προσωπικό διάβασμα και ανεφάρμοστων θεωριών , ένας πολύ καλός βαθμός ασεπ θέλει + πολλή τύχη για τους διορθωτές + σημειώσεις παρακολούθηση φροντιστηρίων μπόνια κολλιντζά. Σίγουρα υπάρχει και η "λεπτή επέμβαση" από τους "μεσάζοντες" στον βαθμό και τώρα με το 100% θα γίνονται πιο πολλές τέτοιες "επεμβάσεις" , ώστε να στέλνουν τα άτομά τους κατευθείαν στον μόνιμο διορισμό χωρίς χρονοβόρες σιβιτανιδείους.

Και να διοριστώ δεν θέλω να εφαρμοστεί το 100% ασεπ. Και να την έχω γλιτώσει, δεν θέλω το νόμο 3848 (ακόμα και διορθωμένο) να τον υποστούν οι επόμενοι.

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 10:03:34 am »
'Oποιος έγραφε λίγο κάτω από τον διοριστέο ή έγραφε καλά σε 2 ασεπ δούλεψε αναπληρωτής. Άντε να δούλευε κι ένα χρόνο ωρομίσθιος.

'Οποιος δεν έγραφε καλά πήγε χρόνια ωρομίσθιος ακόμα και σε μακρινές περιφέρειες.

Αυτός με τον μεγάλο βαθμό ασεπ καθάριζε πολύ νωρίτερα από τον ωρομισθάκο και με μισθό στην τσέπη.

Δε σημαίνει ότι όποιος δεν έγραφε κοντά στο άριστα δεν δικαιούταν να μαζέψει προϋπηρεσία.

Αλλά και πάλι εκτός από πολύ προσωπικό διάβασμα και ανεφάρμοστων θεωριών , ένας πολύ καλός βαθμός ασεπ θέλει + πολλή τύχη για τους διορθωτές + σημειώσεις παρακολούθηση φροντιστηρίων μπόνια κολλιντζά. Σίγουρα υπάρχει και η "λεπτή επέμβαση" από τους "μεσάζοντες" στον βαθμό και τώρα με το 100% θα γίνονται πιο πολλές τέτοιες "επεμβάσεις" , ώστε να στέλνουν τα άτομά τους κατευθείαν στον μόνιμο διορισμό χωρίς χρονοβόρες σιβιτανιδείους.

Και να διοριστώ δεν θέλω να εφαρμοστεί το 100% ασεπ. Και να την έχω γλιτώσει, δεν θέλω το νόμο 3848 (ακόμα και διορθωμένο) να τον υποστούν οι επόμενοι.

Τώρα μιλάς σε σωστή βάση λοιπόν. ΝΑΙ στην απόσυρση του 3848. Γι'αυτό κάναμε απεργίες και κινητοποιήσεις όλη τη χρονιά. Πώς συνδέεται όμως αυτό με το ότι κάποια στιγμή έτσι ή αλλιώς κάποιοι πρέπει να διορίζονται στα ρημάδια τα σχολεία κι αυτοί οι κάποιοι να είναι άνθρωποι που έχουν δικαίωμα να ελπίζουν γιατί έχουν φτύσει αίμα τόσα χρόνια με το σταυρό στο χέρι και όχι μέσω παραθύρων.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 10:14:28 am »
Ο νόμος 3848 είναι σε εντελώς λάθος βάση. Ο μόνιμος διορισμός 100% μέσω ασεπ,εμπεριέχει 100% την επέμβαση μεσαζόντων (πολιτικών) στον βαθμό και τα υπόλοιπα που έγραψα.'Ολα αυτά τα εμπεριέχει στο 100%, ούτε στο 60% όπως είναι σήμερα. Ζούμε στην Ελλάδα κι αυτά δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθούν.

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 10:16:50 am »
Συγνωμη τωρα,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?Αντι να τα λετε στη Διαμαντοπουλου τρωγεστε μεταξυ σας?ημαρτον Κυριε.....ηρεμηστε....ολοι τα ιδια χαλια ειμαστε...κι αλλος Υπουργος να ερθει παλι σκ...ά θα τα κανει...εχουμε δει καλο τοσα χρονια?απλα καποιοι ηταν πιο γλυφτρονια η ηταν μεσα στα πολιτικα πραγματα και καταφεραν να χουν τρελες προυπηρεσιες και τωρα να διοριζονται....ποιος φταιει γι αυτο?η εκαστοτε κυβερνηση που ανοιγει τετοια παραθυρα...το οτι μπαινουν καποιοι απ αυτα ειναι αλλο θεμα γιατι οταν δεν εχεις συνειδηση και θες μονο να τρουπωσεις κανεις τα παντα...και δυστυχως ο Ελληνας ειναι αυτης της νοοτροπιας...ασε που οταν τρουπωσει παιρνει και το αντιστοιχο στυλακι του εγω ειμαι μονιμος,μπηκα με την αξια μου,ειμαι και λιγο ειρων....εκει να βρεθει καποιος να τον πιασει απ τον γιακα να του πει ...ποια αξια σου ρε παλιομ....?ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ,σταματηστε να τρωγεστε,βαλτε τα μ αυτους που πραγματικα φταινε....εμεις ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι.....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!

maritina, όντως στο ίδιο καζάνι είμαστε όλοι μόνο που μερικοί εξ ημών από το πολύ βράσιμο έχουμε λιώσει ενώ άλλοι είναι στον αφρό...Το ξάφρισμα πότε θα γίνει ??? ;D

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:35:47 pm »

Γνωστότατο σόφισμα, για όσους διδάσκουν έκθεση Γ' Λυκείου":

Ό,τι είναι διαβλητό είναι κατακριτέο ...
Ο ΑΣΕΠ είναι διαβλητός (στην Ελλάδα ζούμε ..., το είπα ..., είναι ...!)
Άρα, όποια επιτυχία στον ΑΣΕΠ είναι διαβλητή ... και, προφανώς, κατακριτέα !!!

Τι μέλλεται ..., στο δ...ο οι πάντες και τα πάντα που θ' ασχοληθώ με κάτι τόσοοο διαβλητό ..., άστο για το 60% (ποιο 60%, δηλαδή ...!), θα πάω με το 40% (ποιο 40%, δηλαδή ...!), όπου, βεβαίως, ανάμεσα στα χλωρά (προϋπηρεσίες δικαίως αποκτημένες), τα ξερά (ΠΔΣ μέσω πολιτικών γραφείων, εκκλησιαστικά μέσω ιεραρχών ακόμη και γειτονικών κρατών, δυσπρόσιτα που μόνο σε χαρτιά παρουσιαζόσουν, η καταχρεωμένη για να φιλοξενεί τους εκλεκτούς Σιβιτανίδειος, κλπ γνωστότατα "παραθύρια" ...) ποιος θα τ' ανακαλύψει ...!

Τώρα, πρέπει ν' αγωνιστούμε σθεναρά ..., ώστε τούτος ο ορισμός της αδικίας και του παραλογισμού να περατωθεί ..., γιατί το νέο σύστημα στηρίζεται, πρωτίστως, στο διαβλητό ΑΣΕΠ και, κυρίως, γιατί το νομοθέτησε η Υπουργός που δεν τη συμπαθούμε ... (άλλωστε, πώς να τη συμπαθήσουμε …!)

Ύστατη επανάληψη: σεβασμός ο προγραμματισμός ακόμη κι εκείνου που, χρόνια, καπάρωνε – αδίκως και δίχως ίχνος τύψεων - τη θέση μου …, καθόλου σεβαστά τα μέσα του …, με το νέο σύστημα, μάλλον, θα πρέπει να υιοθετήσει και αυτός τον διαβλητό ΑΣΕΠ …, όπως οι λοιποί μ…..ς.

Τα σέβη μου σε συμφωνούντες ή μη …

Από εμένα, τέλος .
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:39:35 pm »

Τι μέλλεται ..., στο δ...ο οι πάντες και τα πάντα που θ' ασχοληθώ με κάτι τόσοοο διαβλητό ..., άστο για το 60% (ποιο 60%, δηλαδή ...!), θα πάω με το 40% (ποιο 40%, δηλαδή ...!), όπου, βεβαίως, ανάμεσα στα χλωρά (προϋπηρεσίες δικαίως αποκτημένες), τα ξερά (ΠΔΣ μέσω πολιτικών γραφείων, εκκλησιαστικά μέσω ιεραρχών ακόμη και γειτονικών κρατών, δυσπρόσιτα που μόνο σε χαρτιά παρουσιαζόσουν, η καταχρεωμένη για να φιλοξενεί τους εκλεκτούς Σιβιτανίδειος, κλπ γνωστότατα "παραθύρια" ...) ποιος θα τ' ανακαλύψει ...!

Τώρα, πρέπει ν' αγωνιστούμε σθεναρά ..., ώστε τούτος ο ορισμός της αδικίας και του παραλογισμού να περατωθεί ..., γιατί το νέο σύστημα στηρίζεται, πρωτίστως, στο διαβλητό ΑΣΕΠ και, κυρίως, γιατί το νομοθέτησε η Υπουργός που δεν τη συμπαθούμε ... (άλλωστε, πώς να τη συμπαθήσουμε …!)

Ύστατη επανάληψη: σεβασμός ο προγραμματισμός ακόμη κι εκείνου που, χρόνια, καπάρωνε – αδίκως και δίχως ίχνος τύψεων - τη θέση μου …, καθόλου σεβαστά τα μέσα του …, με το νέο σύστημα, μάλλον, θα πρέπει να υιοθετήσει και αυτός τον διαβλητό ΑΣΕΠ …, όπως οι λοιποί μ…..ς.

Από εμένα, τέλος .

αφού πιάσαμε τις αμπελοφιλοσοφίες, θα πω και εγώ ότι Διαβλητό είναι οτι έχει αποδειχθεί οτι είναι διαβλητό και όχι οτι υποπτεύεται ο καθένας για διαβλητό.( στην ελλάδα ζούμε και όλοι είναι καχύποπτοι και όχι άδικα)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:49:02 pm »

Από εμένα, τέλος .

αφού πιάσαμε τις αμπελοφιλοσοφίες, θα πω και εγώ ότι Διαβλητό είναι οτι έχει αποδειχθεί οτι είναι διαβλητό και όχι οτι υποπτεύεται ο καθένας για διαβλητό.( στην ελλάδα ζούμε και όλοι είναι καχύποπτοι και όχι άδικα)

Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 04:07:01 pm »
Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν φροντιστήρια κάνουν το θέμα της διδακτικής ελάχιστες μέρες πριν τον διαγωνισμό ασεπ.Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν ένα χωριό εντελώς συμπτωματικά διορίζεται στον πρώτο ασεπ.Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν έχει διαρρεύσει από στόματα πολύ μέσα στον πυρήνα. 

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 04:19:39 pm »
Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν φροντιστήρια κάνουν το θέμα της διδακτικής ελάχιστες μέρες πριν τον διαγωνισμό ασεπ.Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν ένα χωριό εντελώς συμπτωματικά διορίζεται στον πρώτο ασεπ.Υποψία μπορεί να χαρακτηριστεί όταν έχει διαρρεύσει από στόματα πολύ μέσα στον πυρήνα. 

Καμιά διαφωνία σε αυτά ..., και πόσα ακόμα να προσθέσω ...

Για τα υπόλοιπα ..., δε διαβάζω λέξη ..., και για το δια ταύτα ..., πρόταση ποια ...; Ο ανένδοτος κατά ... αντιπαθητικών και μη ...
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657