0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Πήγα σήμερα να παρουσιαστώ στη διεύθυνση έτοιμη με τα χαρτιά μου( τα δικαιολογητικά εννοώ) και έχοντας την εντύπωση οτι θα μου δώσουν σχολεία να επιλέξω. Μου είπαν να δηλώσω με προτεραιότητα τις περιοχές που περιλαμβάνει η διεύθυνση, χωρίς καμιά αναφορά σε συγκεκριμένα σχολεία και μόλις δηλώσουν όλοι οι προσληφθέντες μέχρι την Τετάρτη που είναι η προθεσμία, τότε θα αποφασιστεί που θα πάμε. Τα δικαιολογητικά δεν τα πήρε.Ανέλαβα υπηρεσία και έφυγα. Μου είπε η κυρία οτι θα μετρήσουν κοινωνικά κριτήρια και προυπηρεσία για την τοποθέτηση.Όλα αυτά μετά από δικές μου ερωτήσεις, αφού σε οτι τη ρώταγα ή δεν ήξερε ή μου έλεγε μετά την τετάρτη θα σου πούμε, χώρια που με είχε μια ώρα να περιμένω, χωρίς να έχει κάποια άλλη ουσιαστική δουλειά. Επίσης νόμιζε οτι είμαστε ΑΜΩ. Όταν την πληροφόρησα οτι είμαστε ΑΚΩ, παραδέχτηκε οτι έχω δίκιο.Έτσι είναι η διαδικασία; Γιατί εγώ από την εμπειρία μου ως ωρομίσθια παλιά, νόμιζα οτι θα πήγαινα σήμερα και θα μου έδιναν σχολεία να επιλέξω,θα έδινα τα δικαιολογητικά μου και γενικά περίμενα κάτι διαφορετικό. Ας μου απαντήσει όποιος έχει κάνει τη διαδικασία. Σόρρυ αν οτι ρωτάω φαίνεται χαζό, αλλά κι εγώ δεν ξέρω...
λοιπον κοιταξα τα χαρτια μου τωρα κι ευτυχως ειδα οτι με φωτισε ο Θεος οταν εκανα την αιτηση, λες και το ηξερα, κι ετσι για μειωμενο εβαλα μονο αθηνα... και μαλιστα μονο δυο περιφερειες, οποτε αν απο εδω και μπρος ειναι να καλεσουν μονο μειωμενου ωραριου, θα με παρουν αθηνα(που σιγα μην εχει κενο εδω...)... ουφ ησυχασα... κορινθια κι ευβοια εβαλα μονο πληρες... παντως παιδια, επειδη πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που δεν θα πανε εκει που τους στειλανε, πιστευω οτι μπορει να ξαναπαρουν πληρους ωραριου... εχω μια τετοια αισθηση, μακαρι να βγω αληθινη. και μην ξεχνατε οτι αν προκηρυχθουν κι εθνικες εκλογες, ολο και διαφορα αλλα θα ακουσουμε...
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 01, 2010, 08:13:07 pmλοιπον κοιταξα τα χαρτια μου τωρα κι ευτυχως ειδα οτι με φωτισε ο Θεος οταν εκανα την αιτηση, λες και το ηξερα, κι ετσι για μειωμενο εβαλα μονο αθηνα... και μαλιστα μονο δυο περιφερειες, οποτε αν απο εδω και μπρος ειναι να καλεσουν μονο μειωμενου ωραριου, θα με παρουν αθηνα(που σιγα μην εχει κενο εδω...)... ουφ ησυχασα... κορινθια κι ευβοια εβαλα μονο πληρες... παντως παιδια, επειδη πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που δεν θα πανε εκει που τους στειλανε, πιστευω οτι μπορει να ξαναπαρουν πληρους ωραριου... εχω μια τετοια αισθηση, μακαρι να βγω αληθινη. και μην ξεχνατε οτι αν προκηρυχθουν κι εθνικες εκλογες, ολο και διαφορα αλλα θα ακουσουμε... Πιστεύω ότι τα κενά που θα προκύψουν εάν κάποιοι δεν παρουσιαστούν, θα τα καλύψουν με 2 αμω αντί για ένα ακω. Δεν θα τους συμφέρει να πάρουν ξανά αμω, θα "φοβούνται" μήπως αρνηθούν πάλι κάποιοι και αργήσουν έτσι να καλυφθούν τα κενά.
Παράθεση από: linda στις Νοεμβρίου 01, 2010, 06:25:40 pmΚαλησπέρα. Πήγα σήμερα να παρουσιαστώ στη διεύθυνση έτοιμη με τα χαρτιά μου( τα δικαιολογητικά εννοώ) και έχοντας την εντύπωση οτι θα μου δώσουν σχολεία να επιλέξω. Μου είπαν να δηλώσω με προτεραιότητα τις περιοχές που περιλαμβάνει η διεύθυνση, χωρίς καμιά αναφορά σε συγκεκριμένα σχολεία και μόλις δηλώσουν όλοι οι προσληφθέντες μέχρι την Τετάρτη που είναι η προθεσμία, τότε θα αποφασιστεί που θα πάμε. Τα δικαιολογητικά δεν τα πήρε.Ανέλαβα υπηρεσία και έφυγα. Μου είπε η κυρία οτι θα μετρήσουν κοινωνικά κριτήρια και προυπηρεσία για την τοποθέτηση.Όλα αυτά μετά από δικές μου ερωτήσεις, αφού σε οτι τη ρώταγα ή δεν ήξερε ή μου έλεγε μετά την τετάρτη θα σου πούμε, χώρια που με είχε μια ώρα να περιμένω, χωρίς να έχει κάποια άλλη ουσιαστική δουλειά. Επίσης νόμιζε οτι είμαστε ΑΜΩ. Όταν την πληροφόρησα οτι είμαστε ΑΚΩ, παραδέχτηκε οτι έχω δίκιο.Έτσι είναι η διαδικασία; Γιατί εγώ από την εμπειρία μου ως ωρομίσθια παλιά, νόμιζα οτι θα πήγαινα σήμερα και θα μου έδιναν σχολεία να επιλέξω,θα έδινα τα δικαιολογητικά μου και γενικά περίμενα κάτι διαφορετικό. Ας μου απαντήσει όποιος έχει κάνει τη διαδικασία. Σόρρυ αν οτι ρωτάω φαίνεται χαζό, αλλά κι εγώ δεν ξέρω... έτσι ακριβώς είναι η διαδικασία
Λοιπόν...είμαι μέσα στους 157, με πήραν τηλ. το πρωί, αν κι είχα δει τον πίνακα χτες βράδυ!Μετά απο σχεδόν 11 χρόνια αγωνίας και τρεξίματος, δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο χάρηκα...Μέχρι τώρα δεν έχω καλοπιστέψει!:pAnyway...Πήγα λοιπόν άμεσα να κάνω ανάληψη και καμια ώρα μετά με παίρνουν τηλέφωνο να μου πουν οτι με διορίζουν στην τελευταία μου επιλογή...λόγω κοινωνικών κριτηρίων, λέει, διότι είμαι single και οι έγγαμοι με παιδιά προηγούνται ακόμα και με μηδενική προυπηρεσία ή μόρια;What?? Τότε γιατι να καθόμαστε να ασχολούμαστε με ΑΣΕΠ, ωρομισθίες και όλα τα παρόμοια αν στην τελική θα μας υπερπηδήσουν στο διορισμό λογω...κοινωνικών κριτηρίων;;
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 01, 2010, 10:28:32 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 01, 2010, 08:13:07 pmλοιπον κοιταξα τα χαρτια μου τωρα κι ευτυχως ειδα οτι με φωτισε ο Θεος οταν εκανα την αιτηση, λες και το ηξερα, κι ετσι για μειωμενο εβαλα μονο αθηνα... και μαλιστα μονο δυο περιφερειες, οποτε αν απο εδω και μπρος ειναι να καλεσουν μονο μειωμενου ωραριου, θα με παρουν αθηνα(που σιγα μην εχει κενο εδω...)... ουφ ησυχασα... κορινθια κι ευβοια εβαλα μονο πληρες... παντως παιδια, επειδη πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που δεν θα πανε εκει που τους στειλανε, πιστευω οτι μπορει να ξαναπαρουν πληρους ωραριου... εχω μια τετοια αισθηση, μακαρι να βγω αληθινη. και μην ξεχνατε οτι αν προκηρυχθουν κι εθνικες εκλογες, ολο και διαφορα αλλα θα ακουσουμε... Πιστεύω ότι τα κενά που θα προκύψουν εάν κάποιοι δεν παρουσιαστούν, θα τα καλύψουν με 2 αμω αντί για ένα ακω. Δεν θα τους συμφέρει να πάρουν ξανά αμω, θα "φοβούνται" μήπως αρνηθούν πάλι κάποιοι και αργήσουν έτσι να καλυφθούν τα κενά.με μπερδεψες καλε.. λες δεν θα τους συμφερει να ξαναπαρουν ΑΜΩ;; μηπως ηθελες να γραψεις ΑΚΩ; γιατι τα χασα...