0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνώ, κι εγώ .δεν θα πάω αναπληρώτρια.έφτασα μέχρι το υπουργείο σήμερα για να ζητήσω διευκρινίσεις. το συμπέρασμα από αυτά που έμαθα? του χρόνου θα πάρει πολούς αγγλικών αφού θα το μάθημα θα μπει από α' δημοτικού σε όλα. αν αρνηθείς πρώτη φορά δεν έχεις κυρώσεις για του χρόνου. σε περίπτωση που πας και μείνεις έγκυος και έχεις πρόβλημα δικαιούσαι μόνο αναρρωτική και τίποτα παραπάνω.τα μόρια είναι ελάχιστα και αααααν γίνει ασεπ θα μετρήσουν.και το καλύτερο? πληρωμή μέσω εσπα σημαίνει ότι θα αργούν "λίγο" αλλά δεν χάνονται.(αυτό έλειπε!) και τους είπα, ότι θέλετε να πάω επαρχία να ανοίξω σπίτι από την αρχή και τα χρήματα θα αργούν? και τι θα τρώω?ακρίδες? παράλογο! απορώ τελικά ποιός θα πάει με αυτές τις συνθήκες να δουλέψει μακριά από το σπίτι του.
Dear Solil,η παραθεση δε δουλευει για καποιο λογο, οποτε...απλα γραφω!:ρΠρωτα απ'ολα, ευχαριστω για τις ευχες!!:)Ουτε κι εμενα μου κρατησαν η ζητησαν δικαιολογητικα, ειπαν οτι θα τα θελησουν στο γραφειο που θα παρουσιαστω, πρεπει να πω!Και αυτο που κανουν με τα διπλα μετρα και σταθμα ειναι τεραστια αδικια!:/Γιατι, αφου πχ, εγω εχω περισσοτερα μορια, να χανω την επιλογη μου και να την παιρνει ο/η εγγαμος, τη στιγμη που εχουμε δηλωσει και οι 2 Γ' Αθηνας και αυτος/η εχει λιγοτερα μορια; Οκ, κοινωνικα κριτηρια, κοινωνικη συνειδηση κλπ,κλπ, αλλα αυτο που κανουν εγω το νιωθω λιγο σαν κοινωνικο ρατσισμο...απο την αναποδη.Οταν σου λεει το γραφειο, χαλαρα και ανετα οτι 'ε, να, ετσι ειναι το συστημα, ακομα και μηδενικα μορια να εχει καποιος συναδελφος, αφου εχει παιδι/α θα διοριστει πρωτος'!! Δηλαδη τοσοι αλλοι απο μας, διχως παιδια και οικογενειες, που τραβιομαστε χρονια και χρονια να μαζεψουμε μορια να φτασουμε κοντα στον ερμο διορισμο, τι ειμαστε; Κοροιδα;Και τωρα βλεπω κι αυτο...http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1971
με χαρα σας ανακοινωνω πως απο κρητη εχουμε πληρωθει για σεπτεμβριο- οκτωβριο!!αντε να παιρνετε και οι υπολοιποι σειρα!!!!!!!
χωρις μεταπτυχιακο και με προυπηρεσια ΜΚ17 ειναι 1120! απλα μου ειπαν οτι τα χρηματα απο το κλιμακιο της προυπηρεσιας δεν μας τα εχουν βαλει ακομη, θα μπουν πιο μετα, ειναι γυρω στα 30 ευρω.ζητησε απο τη δευθυνση να σου πουν ποσο παραπανω θα παιρνεις για το μεταπτυχιακο. φυσικα αν εισαι παντρεμενη, με παιδια, η σε δυπροσιτη περιοχη ανεβαινει κι αλλο το κασε!!
Παράθεση από: sofikititi στις Νοεμβρίου 03, 2010, 10:14:23 pmχωρις μεταπτυχιακο και με προυπηρεσια ΜΚ17 ειναι 1120! απλα μου ειπαν οτι τα χρηματα απο το κλιμακιο της προυπηρεσιας δεν μας τα εχουν βαλει ακομη, θα μπουν πιο μετα, ειναι γυρω στα 30 ευρω.ζητησε απο τη δευθυνση να σου πουν ποσο παραπανω θα παιρνεις για το μεταπτυχιακο. φυσικα αν εισαι παντρεμενη, με παιδια, η σε δυπροσιτη περιοχη ανεβαινει κι αλλο το κασε!!Τι είναι το MK17???
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 03, 2010, 10:19:46 pmΠαράθεση από: sofikititi στις Νοεμβρίου 03, 2010, 10:14:23 pmχωρις μεταπτυχιακο και με προυπηρεσια ΜΚ17 ειναι 1120! απλα μου ειπαν οτι τα χρηματα απο το κλιμακιο της προυπηρεσιας δεν μας τα εχουν βαλει ακομη, θα μπουν πιο μετα, ειναι γυρω στα 30 ευρω.ζητησε απο τη δευθυνση να σου πουν ποσο παραπανω θα παιρνεις για το μεταπτυχιακο. φυσικα αν εισαι παντρεμενη, με παιδια, η σε δυπροσιτη περιοχη ανεβαινει κι αλλο το κασε!!Τι είναι το MK17???μισθολογικο κλιμακιο σημαινει. υπαρχουν 18. απο αυτο ξεκιναμε ολοι κι αναλογα με τα χρονια υπηρεσιας πεφτει μεχρι να φτασει στο 1 που ειναι και το ανωτερο! ok, thanks!!
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Νοεμβρίου 03, 2010, 02:00:45 amDear Solil,η παραθεση δε δουλευει για καποιο λογο, οποτε...απλα γραφω!:ρΠρωτα απ'ολα, ευχαριστω για τις ευχες!!:)Ουτε κι εμενα μου κρατησαν η ζητησαν δικαιολογητικα, ειπαν οτι θα τα θελησουν στο γραφειο που θα παρουσιαστω, πρεπει να πω!Και αυτο που κανουν με τα διπλα μετρα και σταθμα ειναι τεραστια αδικια!:/Γιατι, αφου πχ, εγω εχω περισσοτερα μορια, να χανω την επιλογη μου και να την παιρνει ο/η εγγαμος, τη στιγμη που εχουμε δηλωσει και οι 2 Γ' Αθηνας και αυτος/η εχει λιγοτερα μορια; Οκ, κοινωνικα κριτηρια, κοινωνικη συνειδηση κλπ,κλπ, αλλα αυτο που κανουν εγω το νιωθω λιγο σαν κοινωνικο ρατσισμο...απο την αναποδη.Οταν σου λεει το γραφειο, χαλαρα και ανετα οτι 'ε, να, ετσι ειναι το συστημα, ακομα και μηδενικα μορια να εχει καποιος συναδελφος, αφου εχει παιδι/α θα διοριστει πρωτος'!! Δηλαδη τοσοι αλλοι απο μας, διχως παιδια και οικογενειες, που τραβιομαστε χρονια και χρονια να μαζεψουμε μορια να φτασουμε κοντα στον ερμο διορισμο, τι ειμαστε; Κοροιδα;Και τωρα βλεπω κι αυτο...http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1971εγω εχω αρχισει να το αποδεχομαι παιδια, και μαλλον πρεπει να το δεχτουμε ολοι για να μην στεναχωριομαστε... σε αυτη τη χωρα, αν δεν εισαι παντρεμενος με παιδι ή ορφανός, ή πολύτεκνος ή με αναπηρία δεν διορίζεσαι εύκολα... δεν εχω τιποτα με τις ομαδες ανθρωπων που ανεφερα μολις, ωστοσο θεωρω εξισου αδικο απο τη μερια μου, που δεν ειμαι τιποτα απο ολα αυτα(γιατι ετυχε, μην παρεξηγηθω, καλλιστα θα μπορουσα να εχω μια αναπηρια ή να ειμαι ορφανη) να μην μπορω να διοριστω. λες και σε τιμωρουν που εισαι ανυπαντρος, χωρις παιδια, υγιης και χωρις πολλα αδελφια..