0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που ειναι το προβλημα;ποιοι θα τις διδασκαν;οδηγησε με στη σκεψη σου.
Για τους Πληροφορικούς παίζει να αλλάξουν οι αναθέσεις μαθημάτων (σε άλλα πρώτη οι ΠΕ19 και σε άλλα οι ΠΕ20), οπότε το τοπίο είναι θολό.
Από ότι βλέπω δεν υπάρχουν τελικά οι Περιβαλλοντικές Επιστήμες, ενώ αφαιρέθηκε και το μάθημα της Τεχνολογίας από το Λύκειο. Συγχαρητήρια σε ισχυρές συντεχνιακές ομάδες συναδέλφων. Για να μη θιγούν τα δικά τους συμφέροντα (φυσικοί, χημικοί, πληροφορικοί) πέταξαν έξω άλλες ειδικότητες. Και μετά μου λέγατε εμένα για αλληλεγγύη μεταξύ ειδικοτήτων... Κουραφέξαλα... Όποιος μπορεί πατάει στον λαιμό τον άλλο.
Νομιζω για ενα διωρο θα εβαζαν να τις διδασκουν κατα προτεραιοτητα, οι βιολογοι και μετα οι χημικοι.Οι φυσικοι δεν ξερω αν εκαναν αντιστοιχα μαθηματα στη σχολη.
Παράθεση από: Green στις Μαρτίου 29, 2011, 11:29:38 amΑπό ότι βλέπω δεν υπάρχουν τελικά οι Περιβαλλοντικές Επιστήμες, ενώ αφαιρέθηκε και το μάθημα της Τεχνολογίας από το Λύκειο. Συγχαρητήρια σε ισχυρές συντεχνιακές ομάδες συναδέλφων. Για να μη θιγούν τα δικά τους συμφέροντα (φυσικοί, χημικοί, πληροφορικοί) πέταξαν έξω άλλες ειδικότητες. Και μετά μου λέγατε εμένα για αλληλεγγύη μεταξύ ειδικοτήτων... Κουραφέξαλα... Όποιος μπορεί πατάει στον λαιμό τον άλλο.Ισχυρές συντεχνιακές ομάδες; Ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα μου φαίνεται
Θα ξεκολλησουμε ποτέ στο Ελλαδιστάν από τα Θρησκευτικά, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, Γυμναστική, δηλαδή από το Λύκειο της δεκαετίας τους '70 και του '80; Μιά χαρά και αυτά και βεβαίως να διδάσκονται. Αλλά πάνε μπροστά τα πράγματα. Θα καταλάβουμε ότι το Περιβάλλον, ο Αγροτουρισμός, η Γενετική, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η
πέρα από Αρχές Οικονομίας η