0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει να γίνει με επιλογής . . .Ξεσκονίστε τις κοινωνικές σας σχέσεις
Παράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 30, 2011, 05:07:05 pmΈχει να γίνει με επιλογής . . .Ξεσκονίστε τις κοινωνικές σας σχέσειςΝαι και δεν διευκρινίζει στους πόσους μαθητές συστήνεται τμήμα. Η ισχύουσα νομοθεσία, αν δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό που έχω υπόψη μου *, ορίζει τους 12 μαθητές αν η τάξη λειτουργεί με δύο τμήματα, τους 8 αν λειτουργεί με ένα τμήμα και τους 15 αν λειτουργεί με τρία τμήματα, προκειμένου να συσταθεί τμήμα μαθήματος επιλογής.
κι εγώ θυμάμαι τη φυσικό μας να μας μιλάει για τα προβλήματα που είχε με τα δυό της παιδιά καινα μην κάνει μάθημα... αυτό δεν είναι επιχείρημα για να καταργηθεί η φυσική ούτε με δικαιολογεί στο να μισώ το μάθημα
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 30, 2011, 05:18:30 pmΠαράθεση από: Stelios στις Μαρτίου 30, 2011, 05:07:05 pmΈχει να γίνει με επιλογής . . .Ξεσκονίστε τις κοινωνικές σας σχέσειςΝαι και δεν διευκρινίζει στους πόσους μαθητές συστήνεται τμήμα. Η ισχύουσα νομοθεσία, αν δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό που έχω υπόψη μου *, ορίζει τους 12 μαθητές αν η τάξη λειτουργεί με δύο τμήματα, τους 8 αν λειτουργεί με ένα τμήμα και τους 15 αν λειτουργεί με τρία τμήματα, προκειμένου να συσταθεί τμήμα μαθήματος επιλογής.* Γ2/4521/28.8.2001 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Λειτουργία κατευθύνσεων Ενιαίου Λυκείου και μαθημάτων επιλογής
Δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=27853Τώρα, δηλαδή, αυτό είναι η πρόταση του υπουργείου προς συζήτηση ή τελειώσαμε και το ψηφίζουμε;