0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 30, 2011, 03:39:54 pmΚαι με προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να γίνει σωστά κάτι και με άλλους τρόπους. Επιλογές υπάρχουν πολλές, απλά χρειάζεται βούληση (που δεν υπάρχει από το υπουργείο) και λεφτά (που δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν).Εμείς εδώ μέσα γράφουμε πολλά, εκφράζουμε τις απόψεις μας, αλλά για εμάς τους ίδιους τελικά (δεν είναι κακό βέβαια). Γραμμένους μας έχουν στα υπουργεία, κι εμάς και τις απόψεις μας.Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά με "το πέταγμα της πεταλούδας", χωρίς να σε ταυτίζω με το συμπαθές αρθρόποδο...
Και με προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να γίνει σωστά κάτι και με άλλους τρόπους. Επιλογές υπάρχουν πολλές, απλά χρειάζεται βούληση (που δεν υπάρχει από το υπουργείο) και λεφτά (που δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν).Εμείς εδώ μέσα γράφουμε πολλά, εκφράζουμε τις απόψεις μας, αλλά για εμάς τους ίδιους τελικά (δεν είναι κακό βέβαια). Γραμμένους μας έχουν στα υπουργεία, κι εμάς και τις απόψεις μας.
Παράθεση από: panos2 στις Μαρτίου 30, 2011, 03:44:06 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαρτίου 30, 2011, 03:39:54 pmΚαι με προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να γίνει σωστά κάτι και με άλλους τρόπους. Επιλογές υπάρχουν πολλές, απλά χρειάζεται βούληση (που δεν υπάρχει από το υπουργείο) και λεφτά (που δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν).Εμείς εδώ μέσα γράφουμε πολλά, εκφράζουμε τις απόψεις μας, αλλά για εμάς τους ίδιους τελικά (δεν είναι κακό βέβαια). Γραμμένους μας έχουν στα υπουργεία, κι εμάς και τις απόψεις μας.Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά με "το πέταγμα της πεταλούδας", χωρίς να σε ταυτίζω με το συμπαθές αρθρόποδο...ή με το κόψιμο ενός λουλουδιού στη Γη...υγ είναι τρελοί αυτοί οι φυσικοί
Πάντως, όσο δεν κόβουν το αγκάθι των πανελλήνιων εξετάσεων δεν βλέπω να αλλάζει επί της ουσίας κάτι.
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 30, 2011, 03:39:54 pmΚαι με προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να γίνει σωστά κάτι και με άλλους τρόπους. Επιλογές υπάρχουν πολλές, απλά χρειάζεται βούληση (που δεν υπάρχει από το υπουργείο) και λεφτά (που δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν).Εμείς εδώ μέσα γράφουμε πολλά, εκφράζουμε τις απόψεις μας, αλλά για εμάς τους ίδιους τελικά (δεν είναι κακό βέβαια). Γραμμένους μας έχουν στα υπουργεία, κι εμάς και τις απόψεις μας.Δεν νομίζω να είναι θέμα χρημάτων...οι καθηγητές υπάρχουν και κάνουν ακόμα και τις καθαρίστριες ή ασχετα μαθήματα, προκειμένου να συμπληρώσουν τις ώρες τους... άρα είναι καθαρά θέμα βούλησης και μονο.υ.γ οσο για το εαν μας διαβαζουν ή οχι ...μη ξεχνας οτι υπαρχουν και οι ρουφιανοι...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 30, 2011, 03:44:39 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαρτίου 30, 2011, 03:39:54 pmΚαι με προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να γίνει σωστά κάτι και με άλλους τρόπους. Επιλογές υπάρχουν πολλές, απλά χρειάζεται βούληση (που δεν υπάρχει από το υπουργείο) και λεφτά (που δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν).Εμείς εδώ μέσα γράφουμε πολλά, εκφράζουμε τις απόψεις μας, αλλά για εμάς τους ίδιους τελικά (δεν είναι κακό βέβαια). Γραμμένους μας έχουν στα υπουργεία, κι εμάς και τις απόψεις μας.Δεν νομίζω να είναι θέμα χρημάτων...οι καθηγητές υπάρχουν και κάνουν ακόμα και τις καθαρίστριες ή ασχετα μαθήματα, προκειμένου να συμπληρώσουν τις ώρες τους... άρα είναι καθαρά θέμα βούλησης και μονο.υ.γ οσο για το εαν μας διαβαζουν ή οχι ...μη ξεχνας οτι υπαρχουν και οι ρουφιανοι...Επιμένω ότι χρειάζονται και λεφτά (όχι τεράστια διαφορά με τη σημερινή χρηματοδότηση, για αρχή τουλάχιστον)για να υλοποιηθούν οι αλλαγές που έχω στο μυαλό μου. Φυσικά, κατά κύριο λόγο είναι θέμα βούλησης.Όσο για τους ρουφιάνους.. παντού και πάντα υπάρχουν. Αλλά δεν νομίζω να ασχολούνται πολύ με ό,τι γράφεται εδώ. Ή όχι;
Γ΄ λυκείου δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να "ανασάσουν" για μία ώρα την εβδομάδα
συζητώντας για ζητήματα όπως τα
ναρκωτικά
άγχος
μοναξιά
τις ανθρώπινες και των δύο φύλων σχέσεις κλ.π.