0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή εσύ δεν διαχωρίζεις την κύρια εργασία και την σωστή ολοκλήρωσή της από την πρόσθετη;;;;Με την κύρια εργασία παίρνεις τον μισθό σου μεγάλο ή μικρό και κατά την γνώμη μου είναι ανήθικο να εκβιάζεις καταστάσεις.Με την πρόσθετη εργασία νόμιμη ή παράνομη συμπληρώνεις το εισόδημά σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ τους άλλους να σε επιλέξουν .Άρα είναι ανόμιο να συγκρίνεις τον γιατρό ή τον πολεοδόμο που στην ΚΥΡΙΑ εργασία του απαιτεί το φακελάκι, με τον οποιοδήποτε που εργάζεται παράνομα το απόγευμα......
Ξαναλέω ότι αν μπούμε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης του πόση λαμογιά μπορεί να γίνει ανεκτή και ποιός νομιμοποιείται να παρανομεί και ποιός όχι, θα βρεθούν άπειρες δικαιολογίες και "επιχειρήματα" και από όλες τις πλευρές. Και για το γιατρό που σπούδασε 7 χρόνια και επιτελεί το ύψιστο λειτούργημα να σώζει ανθρώπους, αλλά παίρνει 1500 το μήνα, είναι λογικό να πρέπει να πάρει το κατιτίς του για να κάνει καλά τη δουλειά του, σε σχέση με κάποιον που απλά διδάσκει πως γίνεται το ολοκήρωμα (ε, δεν θα πεθάνει και κανένας άνθρωπος αν δεν το μάθει καλά). Και εξάλλου ποιος έχει ανάγκη για παραπάνω έσοδα, ο ανύπαντρος διορισμένος εκπαιδευτικός ή ο γιατρός του δημοσίου με 3 παιδιά; Και όπως γιατροί έκαναν περιουσίες με φακελάκια, ξέρω και καθηγητές που έκαναν περιουσίες με ιδιαίτερα τα οποία χρέωναν 50 και 60 ευρώ την ώρα για προετοιμασία πανελληνίων επί χρόνια.Επειδή λοιπόν αυτές οι κουβέντες δεν τελειώνουν και επειδή, όπως είπες και εσύ οι αδήλωτες δευτερεύουσες δραστηριότητες απαγορεύονται γενικά για του Δημοσίους Υπαλλήλους, καλό είναι όλοι νόμιμοι. Και δεν συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να πάρεις άδεια για μία δευτερεύουσα δραστηριότητα, για παράδειγμα ξέρω πολλούς διορισμένους καθηγητές που διδάσκουν απογεύματα για κάποιες ώρες και σε ΙΕΚ.
Οπότε σκέφτηκαν, για να μην κάνουμε διορισμούς σε μαθήματα που υπάρχει ανάγκη..... κόβουμε τα μαθήματα.Είναι οικονομικό επιχείρημα και όχι παιδαγωγικό.
Το μάθημα είναι Φυσικές επιστήμες (με Χημεία και γνώσεις από