0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα της συγκεκριμένης συζήτησης είναι το "Γ΄Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2010-2011"Παρακαλούμε να παραμείνετε σε αυτό.Ευχαριστούμε
Παράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 07, 2010, 10:45:01 amΠαράθεση από: ioannis στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:19:41 pm και θελω να πω και κατι για τους τριτεκνους. παιδια ειναι μεγαλη αδικια αυτο που γινεται !! ειναι στην κυριολεξια αυτο που εχω ξαναπει.αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει ! ειλικρινα δεν το καταλαβαινω και αν θελει καποιος ασ μου το εξηγησει. δηλαδη επειδη καποια την εχει δει κουνελλα πρεπει εγω και ο καθενας μας να την πληρωνουμε και να μας παιρνει την θεση?? με ποιο δικαιωμα?? και γιατι 20%?? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ! δηλαδη μπαινουν που μπαινουν χωρις ασεπ-ουσιαστικα- εμ θελουν και το 20%? αλλα βεβαια αν διαβαζαν για το ασεπ, δεν θα ειχαν χρονο για αλλα πραγματα!! ειναι και αυτο μια στασις---κυριολεκτικα και μεταφορικα--- , νιωθεται. οπως γραφει και ο καβαφης. ειλικρινα αν καποιος μπορει να μου δωσει να καταλαβω με ποια λογικη εφαρμοζεται αυτος ο ρατσισμος, ας με βοηθησει !!Από τι στιγμή που μιλάς για αδικίες και άλλα φούμαρα να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις του στυλ "αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει !"Δεν χρειάζεται να καταλάβεις κάτι: το λένε οι νόμοι του κράτους. Όλα τα προηγούμενα χρόνια το 20% στους αναπληρωτές το "είχαν" οι πολύτεκνοι. Όταν αποφασίστηκε οι πολύτεκνοι να διορίζονται κατευθείαν το 20% πήγε στους τρίτεκνους εκπαιδευτικούς.Ποιός σου είπε ότι μπαίνουν χωρίς ΑΣΕΠ; Που μπαίνουν; Ουσιαστικά; ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ;Εντάξει δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά μη λέμε και ψέματα.Ρατσισμός;;;;
Παράθεση από: ioannis στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:19:41 pm και θελω να πω και κατι για τους τριτεκνους. παιδια ειναι μεγαλη αδικια αυτο που γινεται !! ειναι στην κυριολεξια αυτο που εχω ξαναπει.αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει ! ειλικρινα δεν το καταλαβαινω και αν θελει καποιος ασ μου το εξηγησει. δηλαδη επειδη καποια την εχει δει κουνελλα πρεπει εγω και ο καθενας μας να την πληρωνουμε και να μας παιρνει την θεση?? με ποιο δικαιωμα?? και γιατι 20%?? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ! δηλαδη μπαινουν που μπαινουν χωρις ασεπ-ουσιαστικα- εμ θελουν και το 20%? αλλα βεβαια αν διαβαζαν για το ασεπ, δεν θα ειχαν χρονο για αλλα πραγματα!! ειναι και αυτο μια στασις---κυριολεκτικα και μεταφορικα--- , νιωθεται. οπως γραφει και ο καβαφης. ειλικρινα αν καποιος μπορει να μου δωσει να καταλαβω με ποια λογικη εφαρμοζεται αυτος ο ρατσισμος, ας με βοηθησει !!Από τι στιγμή που μιλάς για αδικίες και άλλα φούμαρα να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις του στυλ "αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει !"Δεν χρειάζεται να καταλάβεις κάτι: το λένε οι νόμοι του κράτους. Όλα τα προηγούμενα χρόνια το 20% στους αναπληρωτές το "είχαν" οι πολύτεκνοι. Όταν αποφασίστηκε οι πολύτεκνοι να διορίζονται κατευθείαν το 20% πήγε στους τρίτεκνους εκπαιδευτικούς.Ποιός σου είπε ότι μπαίνουν χωρίς ΑΣΕΠ; Που μπαίνουν; Ουσιαστικά; ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ;Εντάξει δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά μη λέμε και ψέματα.Ρατσισμός;;;;
και θελω να πω και κατι για τους τριτεκνους. παιδια ειναι μεγαλη αδικια αυτο που γινεται !! ειναι στην κυριολεξια αυτο που εχω ξαναπει.αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει ! ειλικρινα δεν το καταλαβαινω και αν θελει καποιος ασ μου το εξηγησει. δηλαδη επειδη καποια την εχει δει κουνελλα πρεπει εγω και ο καθενας μας να την πληρωνουμε και να μας παιρνει την θεση?? με ποιο δικαιωμα?? και γιατι 20%?? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ! δηλαδη μπαινουν που μπαινουν χωρις ασεπ-ουσιαστικα- εμ θελουν και το 20%? αλλα βεβαια αν διαβαζαν για το ασεπ, δεν θα ειχαν χρονο για αλλα πραγματα!! ειναι και αυτο μια στασις---κυριολεκτικα και μεταφορικα--- , νιωθεται. οπως γραφει και ο καβαφης. ειλικρινα αν καποιος μπορει να μου δωσει να καταλαβω με ποια λογικη εφαρμοζεται αυτος ο ρατσισμος, ας με βοηθησει !!
εχω ακουσει οτι το υπουργειο θα προσλαβει ωρομισθιους μονο σαν εσχατη λυση.θα προσπαθησει δηλαδη να τους αποφυγει.
οταν λεω ωρομισθιους εννοω οσους θα καλυψουν 1-4 ωρες.Για τους ΑΜΩ για τελος Οκτωβρη το νωριτερο λενε