0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορισμένοι εδώ μέσα (ναι someone, αναφέρομαι και σε εσένα) ας μην γίνονται "κουγι-ηδες" γιατί στο τέλος εκτίθονται.Η παραβατικότητα (τι σου κάνει το διάβασμα ψυχοπαιδαγωγικών για ΑΣΕΠ ) και το θράσσος ορισμένων μαθητών, και μάλιστα από τόσο μικρή ηλικία, δείχνει απλά το "επίπεδο" των γονιών τους και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν. Ορισμένοι γονείς είναι χειρότεροι και από τον πιο ψυχάκια εκπαιδευτικό που μπορεί να τύχει (και κακώς θα τύχει βέβαια, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα).
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 13, 2010, 11:54:14 amΟρισμένοι εδώ μέσα (ναι someone, αναφέρομαι και σε εσένα) ας μην γίνονται "κουγι-ηδες" γιατί στο τέλος εκτίθονται.Η παραβατικότητα (τι σου κάνει το διάβασμα ψυχοπαιδαγωγικών για ΑΣΕΠ ) και το θράσσος ορισμένων μαθητών, και μάλιστα από τόσο μικρή ηλικία, δείχνει απλά το "επίπεδο" των γονιών τους και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν. Ορισμένοι γονείς είναι χειρότεροι και από τον πιο ψυχάκια εκπαιδευτικό που μπορεί να τύχει (και κακώς θα τύχει βέβαια, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα).Δεν μιλησα για την οποια τεκμηριωμενη παραβατικοτητα και θρασος ορισμενων μαθητων, αλλα για άλλο πράγμα - για διαχειριση ενος συγκεκριμενου περιστατικου απο τους εμπλεκομενους εκπαιδευτικους. Τωρα, την άποψη οτι "ορισμενοι γονεις ειναι χειροτεροι απο τον πιο ψυχακια εκπαιδευτικο" δεν ξερω σε τι τη στηριζετε, με ποια μεζουρα το μετρατε το "χειρότερο"? Στο κατω κατω ο γονιος ισως και να μπορουσε να εχει ελαφρυντικα λογω αγνοιας παιδαγωγικης/ψυχολογιας, ο εκπαιδευτικος ομως? Οσο για τα Ψυχοπαιδαγωγικα, αρκει να τα διαβασει κανεις για να περασει ΑΣΕΠ ή πρεπει να τα διδαχτει για να τα καταλαβει?
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 11, 2010, 06:36:27 pmσυμφωνω με τους συναδελφους. Να την απειλησεις με "μηνυση"και κάλεσε παιδια και "μητερα" να μιλησετε.παιδια 7 & 9 ετων αντιστοιχα! ολα να τα περιμενει κανεις!ρε σεις, εδω ενας φιλος μου τα ειχε με μια κοπελα 22 ετων(μορφωμενη παρακαλω!!) και ενω πηγαιναν για σχεση, οταν κατι στραβωσε (και συμβαινουν αυτα στις σχεσεις) εβαλε τη "μαμά" να του μιλησει....Η ανωρημοτητα σε ολο της το μεγαλειο. ωχ ρε Μάρκο να σαι καλά !!!!!!!!!το χρειαζόμουνα το γελιο σήμερα!!!!!!!!!!! αχ τι μου θυμησες αχ!!!!!!!!!!!!! ξέρεις γίνεται κ απο άντρες αυτο..κι όχι 22 αλλά 32!!!!
συμφωνω με τους συναδελφους. Να την απειλησεις με "μηνυση"και κάλεσε παιδια και "μητερα" να μιλησετε.παιδια 7 & 9 ετων αντιστοιχα! ολα να τα περιμενει κανεις!ρε σεις, εδω ενας φιλος μου τα ειχε με μια κοπελα 22 ετων(μορφωμενη παρακαλω!!) και ενω πηγαιναν για σχεση, οταν κατι στραβωσε (και συμβαινουν αυτα στις σχεσεις) εβαλε τη "μαμά" να του μιλησει....Η ανωρημοτητα σε ολο της το μεγαλειο.
Μάρκο, κοίτα μόνο να μην παραπονεθεί στη μα-μά της και σε παίρνει η άλλη από το Γιου.Κέι. και άντε βγάλε άκρη μετά
αξια της δινεις...Αν τα αγγελουδια της ειναι γνωστα στο σχολειο δεν νομιζω να την παρει κανεις στα σοβαρα... ηρεμησε λοιπον και πηγαινε παρακατω..και δεν καταλαβα υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει την προσληψη ομοφυλοφιλων στο δημοσιο;;αντε απο κει με τον καθε κομπλεξικο που εχουμε μπλεξει..
Παράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 11, 2010, 04:56:08 pmΠαράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 11, 2010, 04:52:32 pmΠρόκειται για 2 κακομαθημένα παιδάκια κ μια κομπλεξικη μητέρα.Εγω νομίζω δεν θα ασχολιόμουν καν. Απλά θα ενημέρωνα τον διευθυντή (εκτός αν είναι μ@@@ κ αυτός).Εμένα μου έχει συμβεί να με συκοφαντεί ο δάσκαλος στον διευθυντή κ ο διευθυντής να τον πιστεύει.Στον διευθυντή δεν έχω ξαναμιλήσει από τότε, κ τον δασκαλάκο (πρωτοδιόριστος τότε) έτυχε κ τον είδα φέτος κ είχε το θράσος να μου δώσει το χέρι να με χαιρετίσει.Συμβουλή μου: Μην ασχολείσαι γιατί όλα αυτά σε φθείρουν.(Ένας από τους σημαντικότερους λογους που δεν γουστάρω την Α/
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 11, 2010, 04:52:32 pmΠρόκειται για 2 κακομαθημένα παιδάκια κ μια κομπλεξικη μητέρα.Εγω νομίζω δεν θα ασχολιόμουν καν. Απλά θα ενημέρωνα τον διευθυντή (εκτός αν είναι μ@@@ κ αυτός).Εμένα μου έχει συμβεί να με συκοφαντεί ο δάσκαλος στον διευθυντή κ ο διευθυντής να τον πιστεύει.Στον διευθυντή δεν έχω ξαναμιλήσει από τότε, κ τον δασκαλάκο (πρωτοδιόριστος τότε) έτυχε κ τον είδα φέτος κ είχε το θράσος να μου δώσει το χέρι να με χαιρετίσει.Συμβουλή μου: Μην ασχολείσαι γιατί όλα αυτά σε φθείρουν.(Ένας από τους σημαντικότερους λογους που δεν γουστάρω την Α/
Πρόκειται για 2 κακομαθημένα παιδάκια κ μια κομπλεξικη μητέρα.Εγω νομίζω δεν θα ασχολιόμουν καν. Απλά θα ενημέρωνα τον διευθυντή (εκτός αν είναι μ@@@ κ αυτός).Εμένα μου έχει συμβεί να με συκοφαντεί ο δάσκαλος στον διευθυντή κ ο διευθυντής να τον πιστεύει.Στον διευθυντή δεν έχω ξαναμιλήσει από τότε, κ τον δασκαλάκο (πρωτοδιόριστος τότε) έτυχε κ τον είδα φέτος κ είχε το θράσος να μου δώσει το χέρι να με χαιρετίσει.Συμβουλή μου: Μην ασχολείσαι γιατί όλα αυτά σε φθείρουν.(Ένας από τους σημαντικότερους λογους που δεν γουστάρω την Α/