0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφε αντιλαμβάνομαι τα δίκαια αιτήματα σας αλλά …….1. Πόσοι από εσας επιλέξατε την ωριαία αντιμισθία του ΟΑΕΔ και παράλληλα τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας σας και ουσιαστικά απαρνηθήκατε το θεσμοθετημένο εδώ και χρόνια τρόπο μόνιμου διορισμού από το ΥΠΕΠΘ μέσω της ΠΔΣ ή της αναπλήρωσης, όταν ξέρετε εδώ και χρόνια ότι ήταν ένας τρόπος μόνιμου διορισμού2. Πόσοι από εσας επιλέξατε την ωριαία αντιμισθία του ΟΑΕΔ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ αποκτούσατε αρκετά χρήματα από ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ και ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, μη απομακρυνόμενοι από τα σπίτια σας3. Πόσοι από εσας επιλέξατε την ωριαία αντιμισθία του ΟΑΕΔ γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησης στο ΥΠΕΠΘ αλλά σας άρεσε, βόλευε, εξυπηρετούσε ή …. η υπογραφή συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου; τότε γιατί βολευόσασταν επί χρόνια με το καθεστώς αυτόΟσοι επέλεξαν τα αντίθετα από εσας (Απομάκρυνση από την οικογένεια, Οικονομική επιβάρυνση ή αφαίμαξη , Συμμετοχή στο ΑΣΕΠ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ Ή ΠΔΣ) στην ουσία επέλεξαν ένα τρόπο θεσμοθετημένο και κατοχυρωμένο ουσιαστικά εδώ και χρόνια για μόνιμο διορισμό από το ΥΠΕΠΘΑυτοι οι συνάδελφοι δεν έχουν ΔΙΚΑΙΑ αιτηματα να επαναστατούν και να θεωρούν απαράδεκτη και υποκριτική εως προκλητική τη δική σας συμπεριφορά όταν εδώ και χρόνια μπορούσατε να επιλέξετε το ΥΠΕΠΘ αλλά για λόγους που όλοι κατανοούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν εσείς το … αποφεύγατε;
OΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΕΑ εννοουμε τους 400 που ειναι μελη.Δεν βλεπω κανενα να λεει να κατργηθει η ΠΔΣ γιατι αραγε Στο ΟΑΕΔ δεν επαιζε ρολο το μεσο απο το 1998 και μετα Δεν ειναι αναγκη να σφαζόμαστε μεταξυ μαςΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Η ΛΥΣΗ- Ας μπει ως κριτιριο και το ετος κτησης πτυχιου
ρε παιδιά τότε εμείς γιατί παλεύουμε? είμαι αναπληρώτρια φέτος και έχω ξεκωλ....θει στο διάβασμα για να πάω και του χρόνου και θα μου μπουν μπροστά οι οαεδιτες......? έλεος!!!!! δέκα φορές έκανα χαρτιά στον οαεδ αλλά δεν ήξερα κανέναν για να βολευτώ. φτάνει πια φτάνει πια φτάνει πια.... έλεος
Οχι...γιατί νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία τόσα χρόνια στην Ελλάδα
Συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά ικανοποιεί η κυβέρνηση το αίτημα των Οαεδιτών που τους βόλευαν επί μακράς οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ; Γιατί εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε μια ώρα στο τόσο αξιοκρατικό τους σύστημα; Πιστεύω οτι ι ΠΕΑ αν είναι σωστή θα πρέπει να υπερασπίσει τα δικαιώματα μας! Δηλαδή του χρόνου με 30 μήνες κοντεύω να μείνω εκτός αναπλήρωσης;