0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω έχω δουλέψει και στο ΥΠΕΠΘ και σε Δευτεροβάθμια και σε ΙΕΚ και σε 4 σχολεία.
Απο την μέρα που διορήστικα
Το ωράριο στο Υπουργείο είναι 7.30-15.00 με κάρτα και για να μπορέσεις να βγείς απο το κτήριο πρέπει να καταθέτεις ροζ χαρτάκι εξόδου (εκτός αν δουλεύεις στους μεγάλους, που σου είπα οτι αυτό είναι το 20% και λιγότερο).Αν σε πιάσουν εκτός κτηρίου ή να χτυπήσεις κάρτα άλλου σου κόβουν την απόσπαση επιτόπου με απόφαση του Γενικού Γραμματέα...(έχει γίνει αρκετές φορές).και πολλά άλλα.
Αμοιβομαι -αμοιβεσαι-αμοιβεται κ.λ.π.
Asymvivaste συνεχίζεις να υποθέτεις.Απο την μέρα που διορήστικα (με ΑΣΕΠ) 3 (+2) μόρια πάιρνω τον χρόνο (μόνιμα Σαλαμίνα είμαι γιατί οι πρώτοι 10 του ΑΣΕΠ μπορούσαν να πάνε κατευθείαν κοντά στο σπίτι τους).Αλλά ξέρεις υπάρχει και περίπτωση λόγω υπεραριθμίας (200 υπεράριθμοι πε19-20 στον Πειραιά) να βαρίεμαι τον κάθε τελειωμένο προιστάμενο Δ/νσης να με τρέχει σε 4 σχολεία ταυτόχρονα και αποφασίζεις να κάνεις αίτηση σε γραφείο (τουλάχιστον να είσαι σε ένα κτήριο). Στην Δ/βμια με πήγε υπωχρεωτικά το ΔΙΔΕ Πειραιά λόγω έλλειψης ωρών (σιγά μην ήθελα να δουλέψω με την σαπίλα εκεί μέσα), όσο για το Υπουργείο κάνε μια αιτησούλα και αν είσαι ΠΕ 19 σε πήρανε (όπως εξάλλου και σε όλα τα γραφεια είναι γνωστό το κρα για πληροφορικούς.) Δεν είναι λογικό να μπορώ να κρίνω έχοντας περάσει απο αυτές τις θέσεις γραφείου τι είναι δύσκολο και τί όχι;Δεν μιλάω υποθέτωντας όπως εσύ αλλά πρακτικά.Θα συμφωνήσω στο ότι υπάρχουν αρκετοί με βύσμα που εκμεταλλεύονται καταστάσεις αλλά προσπαθώ να δείξω πως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και ότι κανείς δεν τα κερδίζει όλα. Το ωράριο στο Υπουργείο είναι 7.30-15.00 με κάρτα και για να μπορέσεις να βγείς απο το κτήριο πρέπει να καταθέτεις ροζ χαρτάκι εξόδου (εκτός αν δουλεύεις στους μεγάλους, που σου είπα οτι αυτό είναι το 20% και λιγότερο).Αν σε πιάσουν εκτός κτηρίου ή να χτυπήσεις κάρτα άλλου σου κόβουν την απόσπαση επιτόπου με απόφαση του Γενικού Γραμματέα...(έχει γίνει αρκετές φορές).και πολλά άλλα.Μην μιλήσω για άδειες γιατί εκεί είναι η τραγωδία.Τα πράγματα έτσι είναι ο καθένας διαλέγει και παίρνει.Έντονη ψυχολογική πίεση που συνεπάγεται η διαπαιδαγώγιση των παιδιών αλλά με άδειες ή δουλεία γραφέιου αλλά χωρίς άδειες.Δύσκολη η απάντηση είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου...εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει τι αξίζει....Αλήθεια έχεις κάνει ποτέ αίτηση για γραφείο και την απορρίψανε;Σου λέω αν είσαι υπεράριθμος θα σε πάρουνε...
Το μήνυμα διαγράφηκε από την happinessΚαι το γεγονός ότι ξαναγράφτηκες στο φόρουμ αποδεικνύει ότι οι admins έπραξαν σωστά.