0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ekpaideutikos στις Νοέμβριος 24, 2010, 10:16:25 μμΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΗΠΑΓΩΓΟ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑΝ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ............................ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ...............ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ............ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 4 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΛΥΚΕΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΦΗΒΟΥΣ................ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.Φυσικά και πολλές από εμάς είμαστε μάνες. Καταλαβαίνω την αγωνία της κάθε μάνας για το παιδί της αλλά θεωρώ και υποχρέωσή της να του μάθει να αυτοεξυπηρετείται. Δυστυχώς πολλές νομίζουν ότι καλή μάνα είναι αυτή που κανακεύει μόνο το παιδί της και όχι αυτή που το εκπαιδεύει.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΗΠΑΓΩΓΟ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑΝ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ............................ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ...............ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ............ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 4 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΛΥΚΕΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΦΗΒΟΥΣ................ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.
Δεν θα μπω καν στον κόπο να εξηγήσω...δεν έχεις όμως καμία επαφή με την κουβέντα...!!!
αλήθεια 26 παιδιά έχει κάθε νηπιαγωγός?
Παράθεση από: maraki28 στις Νοέμβριος 25, 2010, 10:39:58 πμΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ............................ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ...............ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ............ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 4 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΛΥΚΕΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΦΗΒΟΥΣ................ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.ως εκπαιδευτικός γνωρίζετε πολυ καλα οτι κ σε σας παιδιά εμπιστευονται οι γονεις κ μαλιστα ανηλικα κ οχι τσουβαλια με πατατες .ολοι εχουμε ζησει την ευαισθησια ων καθηγητών μας επισης ναι εμεις δουλευουμε 4 ωρες στις οποιες δεν μπορουμε να παρουμε ουτε ανασα ,οτυε αφηνουμε το τμημαμμας οταν θελουμε τουαλέτα γιτι προστατευουμε ανα πασα στηγμη την ακααιρεότητα των παιδιων σας.μηπως εσεις θα θελατε να μας πειτε ποσες ωρες δουλευετε? μηπως δεν σας συμφέρει? μήπως 15 ώρες την εβδομάδα ή λιγοτερο? πες τα maraki !!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ............................ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ...............ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ............ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 4 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΛΥΚΕΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΦΗΒΟΥΣ................ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ.ως εκπαιδευτικός γνωρίζετε πολυ καλα οτι κ σε σας παιδιά εμπιστευονται οι γονεις κ μαλιστα ανηλικα κ οχι τσουβαλια με πατατες .ολοι εχουμε ζησει την ευαισθησια ων καθηγητών μας επισης ναι εμεις δουλευουμε 4 ωρες στις οποιες δεν μπορουμε να παρουμε ουτε ανασα ,οτυε αφηνουμε το τμημαμμας οταν θελουμε τουαλέτα γιτι προστατευουμε ανα πασα στηγμη την ακααιρεότητα των παιδιων σας.μηπως εσεις θα θελατε να μας πειτε ποσες ωρες δουλευετε? μηπως δεν σας συμφέρει? μήπως 15 ώρες την εβδομάδα ή λιγοτερο?
εγω παλι, νηπιαγωγος δεν ειμαι, αλλα ξερω πως τα αγορια ειναι σε θεματα καθαριοτητας πιο καλα απο τα κοριτσια !!εξαλλου, θεωρω πως σε τετοια ηλικια το αν εισαι αγορι ή κοριτσι δεν εχει σημασια.(προνηπιο εννοω). Ισως κανω λαθος.