*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (  (Αναγνώστηκε 431737 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (
« Απάντηση #420 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 01:24:47 pm »
Και τι τηλέφωνα να δώσουν οι άνθρωποι, που το παρακολουθούν, ώστε να είναι όλα πιο ''καθαρά'', όπως λες..Μπες στις ηλεκτρονικές σελίδες των γραφείων, που ανεβάζουν στη Σόφια τους φοιτητές και πάρε όποια πληροφορία θέλεις. Δεν κρύβουν κάτι. Όλα φανερά τα έχουν! Αυτά και μάλλον ο ντόρος γίνεται κυρίως από όσους ήθελαν να γραφτούν στο μεταπτυχιακό και δεν πρόλαβαν ή για κάποιο λόγο δεν τους δέχτηκαν. Πάντως, πρέπει ακόμη κι σ' αυτή την περίπτωση, να χαίρεστε όσοι έχετε χρήματα ακόμη και ελπίζετε στην εξαγορά μιας τελευταίας ελπίδας. Γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν ούτε στην τόσο περιφρονημένη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:09:34 »

Αποσυνδεδεμένος Lothlorien

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 01:38:59 pm »
Δεν νομίζω Μάρκο ότι η Ελλάδα έχει λίγα μεταπτυχιακά, ούτε λίγους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Για την ακρίβεια στην Ελλάδα έχει πια κάνει και η κουτσή Μαρία μεταπτυχιακό. Ουσιαστικά έχει εκμηδενιστεί η αξία τους ως προσόν. Πλειάδα μεταπτυχιακών χωρίς σαφές επιστημονικό αντικείμενο και χωρίς κανένα αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, που οι περισσότεροι τα έκαναν μόνο και μόνο  για να τους παρέχουν επιπλέον μόρια για το δημόσιο.

Όταν έβγαιναν σωρηδόν τα 400ωρα, δε μας πείραζε..Ούτε που λέγαμε τίποτα, μπας και μας πάρουν χαμπάρι και το κάνουν κι άλλοι και χάσουμε τη θέση στην ΕΑ. Από το 2005 ξέρεις πότε το πήρα χαμπάρι κι εγώ και πολλοί συμφοιτητές μου; Το 2009 παρακαλώ! Λες και ήταν το εξαιρετικά επικίνδυνο κρατικό μυστικό, που δεν έπρεπε να το ξέρει κανείς άλλος, παρά μόνο οι πελάτες των πολιτικών γραφείων! Γιατί μη μου πείτε ότι δεν ήταν οι πρώτοι που το έκαναν ή καλύτερα οι πρώτοι που το αγόρασαν από τις κατά τα άλλα συμπαθείς επιστημονικές ενώσεις-τσιράκια των ελληνικών πανεπιστημίων! Ποιος όμως να τολμήσει να καταγγείλει τις ''λαμογιές'' που έγιναν με τα 400ωρα, αφού όλοι σας έχετε τσιμπήσει έστω κι ένα τόσοδα μοριάκι. Και, ακούστε ή μάλλον διαβάστε κι ένα τελευταίο: Όλοι διαβάσαμε το νόμο που - παρέχοντας μας μια πλήρη ικανοποίηση για την αδικία και την πληθώρα των 400ωρων - τα καταργεί και αναγνωρίζει μόνο όσα αποκτήθηκαν μέχρι τον Αύγουστο του 2010. Σωστά; Σωστά. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Πριν από λίγες μέρες πληροφορήθηκα ότι τουλάχιστον 3 άτομα υπάρχουν στους πίνακες της ΕΑ με 400ωρο σεμινάριο φετινής ημερομηνίας. Τυχαίο; Δε νομίζω. Ή πιστέψαμε τόσο εύκολα την εφαρμογή του νόμου; Ασχοληθείτε κι άλλο εσείς με τις ημερομηνίες, τη φυσική ή μη παρουσία στα μεταπτυχιακά της

Αποσυνδεδεμένος Lothlorien

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 01:46:45 pm »
@ Lucinda Το πάρτι με την ειδική αγωγή ξεκίνησε το 2008 όταν έγιναν οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών από το Υπουργείο και σταμάτησε το σύστημα ο κάθε νομός να έχει τους δικούς του πίνακες, με όποια διαπλοκή αυτό συνεπαγόταν. Τότε λοιπόν ο πολύς κόσμος διαπίστωσε ότι είναι μία καλή "τρύπα" για  να μπεις στην εκπαίδευση και τότε κάποιοι επιτήδιοι είδαν την ευκαιρία για εκμετάλλευση της ζήτησης και γέμισε η Ελλάδα σεμινάρια.
Το απαράδεκτο με την κατάργηση των σεμιναριών είναι ότι έγινε επιλεκτικά, μόνο δηλαδή για αυτούς που ήθελαν να τα κάνουν από εδώ και πέρα, ενώ προκλητικά και χαριστικά τα άφησαν να ισχύουν για όσους τα είχαν και επομένως να τους προτάσσουν στους πίνακες. Ένα προσόν ή το καταργείς για όλους ή το αφήνεις ελέυθερο για όλους. Δεν μπορεί να το αναγνωρίζεις επιλεκτικά μόνο για κάποιους.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 01:56:02 pm »
Διευκρινίζουμε ότι ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αναγνώρισε το αγγλόφωνο πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου σπουδών DIPLOMA Μagistr – Special Education, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν (τα οποία αναφέρονται σε συμβατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα τακτικής παρακολούθησης με 60 ECTS, διάρκεια δύο εξαμήνων και μεταπτυχιακή εργασία), ως ισότιμο προς τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών των ελληνικών Α.Ε.Ι. (Δ.Σ. 110 Α΄/18-03-2011).

Ενδιαφέρομαι να μάθω τί ακριβώς εννοούμε συμβατικό μεταπτυχιακό....κάνω αντίστοιχο πρόγραμμα μέσω αγγλίας, βρισκόμαστε όπως βλέπω το ίδιο με της βουλγαρίας...αλλά γνωρίζουμε πως θεωρείται εξ αποστάσεως και τελειώνει στα 2 χρόνια...παίρνεις κανονικά ειδικότητα τον 1ο χρόνο....

Επειδή ζώ επαρχία μπορώ ενημερωθώ μέσω τηλ απο Δοαταπ,πρέπει να πάω εκεί...τί γίνεται??
'επρεπε ηδη να έχει παει στο ΔΟΑΤΑΠ,με το τηλ δεν θα βρεις ακρη πηγαινε εκει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:09:34 »

Αποσυνδεδεμένος solar

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 02:10:39 pm »
οκ ευχαριστώ!! ολόκληρο το 2ετές πρόγραμμα εννοείται αναγνωρίζεται. για τον 1 χρόνο που παίρνουμε και ειδικότητα δυσλεξίας δεν γνωρίζω.αν παρολαυτά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τα εξ αποστάσεως ενός χρόνου ας με πληροφορήσει.

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 02:14:09 pm »
@ Lucinda Το πάρτι με την ειδική αγωγή ξεκίνησε το 2008 όταν έγιναν οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών από το Υπουργείο και σταμάτησε το σύστημα ο κάθε νομός να έχει τους δικούς του πίνακες, με όποια διαπλοκή αυτό συνεπαγόταν. Τότε λοιπόν ο πολύς κόσμος διαπίστωσε ότι είναι μία καλή "τρύπα" για  να μπεις στην εκπαίδευση και τότε κάποιοι επιτήδιοι είδαν την ευκαιρία για εκμετάλλευση της ζήτησης και γέμισε η Ελλάδα σεμινάρια.
Το απαράδεκτο με την κατάργηση των σεμιναριών είναι ότι έγινε επιλεκτικά, μόνο δηλαδή για αυτούς που ήθελαν να τα κάνουν από εδώ και πέρα, ενώ προκλητικά και χαριστικά τα άφησαν να ισχύουν για όσους τα είχαν και επομένως να τους προτάσσουν στους πίνακες. Ένα προσόν ή το καταργείς για όλους ή το αφήνεις ελέυθερο για όλους. Δεν μπορεί να το αναγνωρίζεις επιλεκτικά μόνο για κάποιους.

Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ, ότι το πάρτι ξεκίνησε το 2008-2009. Ωστόσο, δε ξέρω αν έγινε επιλεκτικά η κατάργηση των σεμιναρίων. Νομίζω η φιλοσοφία ήταν ότι καταργούνται για του ΠΕ61 και ΠΕ71 από τη στιγμή που υπάρχουν τα αντίστοιχα τμήματα στη τριτοβάθμια που οδηγούν σε πτυχίο Ε.Α. νηπιαγωγών και δασκάλων αντίστοιχα. Δε θα μπορούσαν να καταργηθούν και για τους λοιπούς κλάδους ακριβώς γι' αυτό το λόγο, μη ύπαρξης προπτυχιακών προγραμμάτων στις καθηγητικές σχολές. Το γεγονός ότι έπαψαν να ισχύουν μετά τον Αύγουστο του 2010 έχει να κάνει με την πληθώρα τους και φυσικά τον τρόπο διεξαγωγής τους. Η όλη διαδικασία έγινε ανέκδοτο, διαμαρτυρίες, ασχετοσύνη, συνεπώς κατάργηση. Κι όσοι απόμειναν με το σεμινάριο δεν θα είναι για πολύ ακόμα. Είτε τα σεμινάρια θα καταργηθούν διά παντός με τον επόμενο νόμο Ε.Α., είτε οι εναπομείναντες θα εκτοπιστούν από την πληθώρα των μεταπτυχιακών Ε.Α. (καλή ώρα και το θέμα μας). Τέσπα.

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 02:16:08 pm »
οκ ευχαριστώ!! ολόκληρο το 2ετές πρόγραμμα εννοείται αναγνωρίζεται. για τον 1 χρόνο που παίρνουμε και ειδικότητα δυσλεξίας δεν γνωρίζω.αν παρολαυτά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τα εξ αποστάσεως ενός χρόνου ας με πληροφορήσει.

Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Ε.Α.; Πώς αναγνωρίζεται, αφού είναι εξ αποστάσεως και δεν υπάρχει αντίστοιχο στο ΕΑΠ; Έχεις κάποια απόφαση ή τροποποιητική του ΔΟΑΤΑΠ;

Αποσυνδεδεμένος alkaliki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 01:31:02 am »
Δεν νομίζω Μάρκο ότι η Ελλάδα έχει λίγα μεταπτυχιακά, ούτε λίγους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Για την ακρίβεια στην Ελλάδα έχει πια κάνει και η κουτσή Μαρία μεταπτυχιακό. Ουσιαστικά έχει εκμηδενιστεί η αξία τους ως προσόν. Πλειάδα μεταπτυχιακών χωρίς σαφές επιστημονικό αντικείμενο και χωρίς κανένα αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, που οι περισσότεροι τα έκαναν μόνο και μόνο  για να τους παρέχουν επιπλέον μόρια για το δημόσιο.

Όταν έβγαιναν σωρηδόν τα 400ωρα, δε μας πείραζε..Ούτε που λέγαμε τίποτα, μπας και μας πάρουν χαμπάρι και το κάνουν κι άλλοι και χάσουμε τη θέση στην ΕΑ. Από το 2005 ξέρεις πότε το πήρα χαμπάρι κι εγώ και πολλοί συμφοιτητές μου; Το 2009 παρακαλώ! Λες και ήταν το εξαιρετικά επικίνδυνο κρατικό μυστικό, που δεν έπρεπε να το ξέρει κανείς άλλος, παρά μόνο οι πελάτες των πολιτικών γραφείων! Γιατί μη μου πείτε ότι δεν ήταν οι πρώτοι που το έκαναν ή καλύτερα οι πρώτοι που το αγόρασαν από τις κατά τα άλλα συμπαθείς επιστημονικές ενώσεις-τσιράκια των ελληνικών πανεπιστημίων! Ποιος όμως να τολμήσει να καταγγείλει τις ''λαμογιές'' που έγιναν με τα 400ωρα, αφού όλοι σας έχετε τσιμπήσει έστω κι ένα τόσοδα μοριάκι. Και, ακούστε ή μάλλον διαβάστε κι ένα τελευταίο: Όλοι διαβάσαμε το νόμο που - παρέχοντας μας μια πλήρη ικανοποίηση για την αδικία και την πληθώρα των 400ωρων - τα καταργεί και αναγνωρίζει μόνο όσα αποκτήθηκαν μέχρι τον Αύγουστο του 2010. Σωστά; Σωστά. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Πριν από λίγες μέρες πληροφορήθηκα ότι τουλάχιστον 3 άτομα υπάρχουν στους πίνακες της ΕΑ με 400ωρο σεμινάριο φετινής ημερομηνίας. Τυχαίο; Δε νομίζω. Ή πιστέψαμε τόσο εύκολα την εφαρμογή του νόμου; Ασχοληθείτε κι άλλο εσείς με τις ημερομηνίες, τη φυσική ή μη παρουσία στα μεταπτυχιακά της

Αποσυνδεδεμένος alkaliki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 01:37:25 am »
Και τι τηλέφωνα να δώσουν οι άνθρωποι, που το παρακολουθούν, ώστε να είναι όλα πιο ''καθαρά'', όπως λες..Μπες στις ηλεκτρονικές σελίδες των γραφείων, που ανεβάζουν στη Σόφια τους φοιτητές και πάρε όποια πληροφορία θέλεις. Δεν κρύβουν κάτι. Όλα φανερά τα έχουν! Αυτά και μάλλον ο ντόρος γίνεται κυρίως από όσους ήθελαν να γραφτούν στο μεταπτυχιακό και δεν πρόλαβαν ή για κάποιο λόγο δεν τους δέχτηκαν. Πάντως, πρέπει ακόμη κι σ' αυτή την περίπτωση, να χαίρεστε όσοι έχετε χρήματα ακόμη και ελπίζετε στην εξαγορά μιας τελευταίας ελπίδας. Γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν ούτε στην τόσο περιφρονημένη

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 08:30:46 am »
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 08:33:37 am από mpesg »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 08:41:09 am »
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 08:42:58 am από mpesg »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 09:36:12 am »
Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι. Δεν οφελεί να επαναλαμβανουμε τις ιδιες αποψεις συνεχεια ή να προσπαθήσουμε να πείσουμε. Λέμε τη γνωμη μας, δινουμε πληροφοριες που ισως εχουμε και μένουμε σε αυτό.
Αν συνεχίσουμε κατ αυτον τον τρόπο φοβαμαι πως το θέμα θα κλειδωθεί.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 03:14:45 pm »
Εχω νεότερες πληροφορίες για αυτό το μεταπτυχιακό.Η αναγνώριση που δείχνουν αφορά το συμβατικό που είχε γίνει στη βουλγαρική γλώσσα και κάποιες εργασίες παραδίδονταν στην αγγλική.Μου το είπε αυτό ένα ζευγάρι συναδέλφων που το παρακολούθησε και τους το αναγνώρισαν.Μάλιστα αυτό που αναγνωρίστηκε είχε διάρκεια σχεδόν 2χρόνων.Αυτό που πραγματοποιείται τώρα,δεν έχει αναγνωριστεί ξεκίνησε φέτος πρωτη χρονιά,πράξη αναγνώρισης δεν υπάρχει γιατί δεν έχει κάποιος αποφοιτήσει.Καθώς καταλαβαίνετε,λειτούργησαν στη

Αποσυνδεδεμένος alkaliki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 03:43:00 pm »

δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος/η, δεν ειμαι εγω υπευθυνος για την αναγνωριση , την γνωμη μου γραφω οπως και ολοι οι αλλοι και θα σε παρακαλουσα να δωσεις στο φορουμ το email σου και να βοηθησεις τα ατομα που θελουν να πανε δινοντας τους πληροφοριες...............αφου ολα ειναι καθαρα οπως λες και δεν πληρωσες μεσαζοντες αλλα μπηκες με την αξια σου............προφυλαξε συναδελφους που θελουν να το κανουν και δεν εχουν τα παραπανω 1500 περιπου που ζητουν οι μεσαζοντες, εσυ πληρωσες 3300 χωρις μεσαζοντες αρα μπορεις να βοηθησεις ;) ;) ;)
[/quote]

Μα είπα 100 φορές πως δεν το κάνω. Πόσες ακόμη να το ξαναπώ; Το κάνουν όμως πολλοί γνωστοί μου. Μακάρι να έιχα τα χρήματα να το έκανα. Πώς έβγαλες το συμπέρασμα πως έδωσα τα 3300; Αφού δεν το κάνω. Μίλησα εγώ για 3300 και 57οο και μεσάζοντες; ΕΛΕΟΣ. Μην παραποιήτε τα λόγια κάποιου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)