0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τι τηλέφωνα να δώσουν οι άνθρωποι, που το παρακολουθούν, ώστε να είναι όλα πιο ''καθαρά'', όπως λες..Μπες στις ηλεκτρονικές σελίδες των γραφείων, που ανεβάζουν στη Σόφια τους φοιτητές και πάρε όποια πληροφορία θέλεις. Δεν κρύβουν κάτι. Όλα φανερά τα έχουν! Αυτά και μάλλον ο ντόρος γίνεται κυρίως από όσους ήθελαν να γραφτούν στο μεταπτυχιακό και δεν πρόλαβαν ή για κάποιο λόγο δεν τους δέχτηκαν. Πάντως, πρέπει ακόμη κι σ' αυτή την περίπτωση, να χαίρεστε όσοι έχετε χρήματα ακόμη και ελπίζετε στην εξαγορά μιας τελευταίας ελπίδας. Γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν ούτε στην τόσο περιφρονημένη
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:23:43 pmΔεν νομίζω Μάρκο ότι η Ελλάδα έχει λίγα μεταπτυχιακά, ούτε λίγους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Για την ακρίβεια στην Ελλάδα έχει πια κάνει και η κουτσή Μαρία μεταπτυχιακό. Ουσιαστικά έχει εκμηδενιστεί η αξία τους ως προσόν. Πλειάδα μεταπτυχιακών χωρίς σαφές επιστημονικό αντικείμενο και χωρίς κανένα αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, που οι περισσότεροι τα έκαναν μόνο και μόνο για να τους παρέχουν επιπλέον μόρια για το δημόσιο.Όταν έβγαιναν σωρηδόν τα 400ωρα, δε μας πείραζε..Ούτε που λέγαμε τίποτα, μπας και μας πάρουν χαμπάρι και το κάνουν κι άλλοι και χάσουμε τη θέση στην ΕΑ. Από το 2005 ξέρεις πότε το πήρα χαμπάρι κι εγώ και πολλοί συμφοιτητές μου; Το 2009 παρακαλώ! Λες και ήταν το εξαιρετικά επικίνδυνο κρατικό μυστικό, που δεν έπρεπε να το ξέρει κανείς άλλος, παρά μόνο οι πελάτες των πολιτικών γραφείων! Γιατί μη μου πείτε ότι δεν ήταν οι πρώτοι που το έκαναν ή καλύτερα οι πρώτοι που το αγόρασαν από τις κατά τα άλλα συμπαθείς επιστημονικές ενώσεις-τσιράκια των ελληνικών πανεπιστημίων! Ποιος όμως να τολμήσει να καταγγείλει τις ''λαμογιές'' που έγιναν με τα 400ωρα, αφού όλοι σας έχετε τσιμπήσει έστω κι ένα τόσοδα μοριάκι. Και, ακούστε ή μάλλον διαβάστε κι ένα τελευταίο: Όλοι διαβάσαμε το νόμο που - παρέχοντας μας μια πλήρη ικανοποίηση για την αδικία και την πληθώρα των 400ωρων - τα καταργεί και αναγνωρίζει μόνο όσα αποκτήθηκαν μέχρι τον Αύγουστο του 2010. Σωστά; Σωστά. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Πριν από λίγες μέρες πληροφορήθηκα ότι τουλάχιστον 3 άτομα υπάρχουν στους πίνακες της ΕΑ με 400ωρο σεμινάριο φετινής ημερομηνίας. Τυχαίο; Δε νομίζω. Ή πιστέψαμε τόσο εύκολα την εφαρμογή του νόμου; Ασχοληθείτε κι άλλο εσείς με τις ημερομηνίες, τη φυσική ή μη παρουσία στα μεταπτυχιακά της
Δεν νομίζω Μάρκο ότι η Ελλάδα έχει λίγα μεταπτυχιακά, ούτε λίγους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Για την ακρίβεια στην Ελλάδα έχει πια κάνει και η κουτσή Μαρία μεταπτυχιακό. Ουσιαστικά έχει εκμηδενιστεί η αξία τους ως προσόν. Πλειάδα μεταπτυχιακών χωρίς σαφές επιστημονικό αντικείμενο και χωρίς κανένα αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, που οι περισσότεροι τα έκαναν μόνο και μόνο για να τους παρέχουν επιπλέον μόρια για το δημόσιο.
Διευκρινίζουμε ότι ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αναγνώρισε το αγγλόφωνο πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου σπουδών DIPLOMA Μagistr – Special Education, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν (τα οποία αναφέρονται σε συμβατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα τακτικής παρακολούθησης με 60 ECTS, διάρκεια δύο εξαμήνων και μεταπτυχιακή εργασία), ως ισότιμο προς τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών των ελληνικών Α.Ε.Ι. (Δ.Σ. 110 Α΄/18-03-2011).Ενδιαφέρομαι να μάθω τί ακριβώς εννοούμε συμβατικό μεταπτυχιακό....κάνω αντίστοιχο πρόγραμμα μέσω αγγλίας, βρισκόμαστε όπως βλέπω το ίδιο με της βουλγαρίας...αλλά γνωρίζουμε πως θεωρείται εξ αποστάσεως και τελειώνει στα 2 χρόνια...παίρνεις κανονικά ειδικότητα τον 1ο χρόνο....Επειδή ζώ επαρχία μπορώ ενημερωθώ μέσω τηλ απο Δοαταπ,πρέπει να πάω εκεί...τί γίνεται??
@ Lucinda Το πάρτι με την ειδική αγωγή ξεκίνησε το 2008 όταν έγιναν οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών από το Υπουργείο και σταμάτησε το σύστημα ο κάθε νομός να έχει τους δικούς του πίνακες, με όποια διαπλοκή αυτό συνεπαγόταν. Τότε λοιπόν ο πολύς κόσμος διαπίστωσε ότι είναι μία καλή "τρύπα" για να μπεις στην εκπαίδευση και τότε κάποιοι επιτήδιοι είδαν την ευκαιρία για εκμετάλλευση της ζήτησης και γέμισε η Ελλάδα σεμινάρια. Το απαράδεκτο με την κατάργηση των σεμιναριών είναι ότι έγινε επιλεκτικά, μόνο δηλαδή για αυτούς που ήθελαν να τα κάνουν από εδώ και πέρα, ενώ προκλητικά και χαριστικά τα άφησαν να ισχύουν για όσους τα είχαν και επομένως να τους προτάσσουν στους πίνακες. Ένα προσόν ή το καταργείς για όλους ή το αφήνεις ελέυθερο για όλους. Δεν μπορεί να το αναγνωρίζεις επιλεκτικά μόνο για κάποιους.
οκ ευχαριστώ!! ολόκληρο το 2ετές πρόγραμμα εννοείται αναγνωρίζεται. για τον 1 χρόνο που παίρνουμε και ειδικότητα δυσλεξίας δεν γνωρίζω.αν παρολαυτά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τα εξ αποστάσεως ενός χρόνου ας με πληροφορήσει.
Παράθεση από: alkaliki στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:44:09 amΠαράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:23:43 pmΔεν νομίζω Μάρκο ότι η Ελλάδα έχει λίγα μεταπτυχιακά, ούτε λίγους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Για την ακρίβεια στην Ελλάδα έχει πια κάνει και η κουτσή Μαρία μεταπτυχιακό. Ουσιαστικά έχει εκμηδενιστεί η αξία τους ως προσόν. Πλειάδα μεταπτυχιακών χωρίς σαφές επιστημονικό αντικείμενο και χωρίς κανένα αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, που οι περισσότεροι τα έκαναν μόνο και μόνο για να τους παρέχουν επιπλέον μόρια για το δημόσιο.Όταν έβγαιναν σωρηδόν τα 400ωρα, δε μας πείραζε..Ούτε που λέγαμε τίποτα, μπας και μας πάρουν χαμπάρι και το κάνουν κι άλλοι και χάσουμε τη θέση στην ΕΑ. Από το 2005 ξέρεις πότε το πήρα χαμπάρι κι εγώ και πολλοί συμφοιτητές μου; Το 2009 παρακαλώ! Λες και ήταν το εξαιρετικά επικίνδυνο κρατικό μυστικό, που δεν έπρεπε να το ξέρει κανείς άλλος, παρά μόνο οι πελάτες των πολιτικών γραφείων! Γιατί μη μου πείτε ότι δεν ήταν οι πρώτοι που το έκαναν ή καλύτερα οι πρώτοι που το αγόρασαν από τις κατά τα άλλα συμπαθείς επιστημονικές ενώσεις-τσιράκια των ελληνικών πανεπιστημίων! Ποιος όμως να τολμήσει να καταγγείλει τις ''λαμογιές'' που έγιναν με τα 400ωρα, αφού όλοι σας έχετε τσιμπήσει έστω κι ένα τόσοδα μοριάκι. Και, ακούστε ή μάλλον διαβάστε κι ένα τελευταίο: Όλοι διαβάσαμε το νόμο που - παρέχοντας μας μια πλήρη ικανοποίηση για την αδικία και την πληθώρα των 400ωρων - τα καταργεί και αναγνωρίζει μόνο όσα αποκτήθηκαν μέχρι τον Αύγουστο του 2010. Σωστά; Σωστά. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Πριν από λίγες μέρες πληροφορήθηκα ότι τουλάχιστον 3 άτομα υπάρχουν στους πίνακες της ΕΑ με 400ωρο σεμινάριο φετινής ημερομηνίας. Τυχαίο; Δε νομίζω. Ή πιστέψαμε τόσο εύκολα την εφαρμογή του νόμου; Ασχοληθείτε κι άλλο εσείς με τις ημερομηνίες, τη φυσική ή μη παρουσία στα μεταπτυχιακά της
Παράθεση από: alkaliki στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:26:15 amΚαι τι τηλέφωνα να δώσουν οι άνθρωποι, που το παρακολουθούν, ώστε να είναι όλα πιο ''καθαρά'', όπως λες..Μπες στις ηλεκτρονικές σελίδες των γραφείων, που ανεβάζουν στη Σόφια τους φοιτητές και πάρε όποια πληροφορία θέλεις. Δεν κρύβουν κάτι. Όλα φανερά τα έχουν! Αυτά και μάλλον ο ντόρος γίνεται κυρίως από όσους ήθελαν να γραφτούν στο μεταπτυχιακό και δεν πρόλαβαν ή για κάποιο λόγο δεν τους δέχτηκαν. Πάντως, πρέπει ακόμη κι σ' αυτή την περίπτωση, να χαίρεστε όσοι έχετε χρήματα ακόμη και ελπίζετε στην εξαγορά μιας τελευταίας ελπίδας. Γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν ούτε στην τόσο περιφρονημένη
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 24, 2011, 01:24:47 pmΠαράθεση από: alkaliki στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:26:15 amΚαι τι τηλέφωνα να δώσουν οι άνθρωποι, που το παρακολουθούν, ώστε να είναι όλα πιο ''καθαρά'', όπως λες..Μπες στις ηλεκτρονικές σελίδες των γραφείων, που ανεβάζουν στη Σόφια τους φοιτητές και πάρε όποια πληροφορία θέλεις. Δεν κρύβουν κάτι. Όλα φανερά τα έχουν! Αυτά και μάλλον ο ντόρος γίνεται κυρίως από όσους ήθελαν να γραφτούν στο μεταπτυχιακό και δεν πρόλαβαν ή για κάποιο λόγο δεν τους δέχτηκαν. Πάντως, πρέπει ακόμη κι σ' αυτή την περίπτωση, να χαίρεστε όσοι έχετε χρήματα ακόμη και ελπίζετε στην εξαγορά μιας τελευταίας ελπίδας. Γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν ούτε στην τόσο περιφρονημένη