0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν χρειάζεσαι και διδακτορικό για να μπεις σε μια τάξη,να παίρνεις 700 ευρώ και να περνάς όλη αυτή την αγωνία κάθε χρόνο...ε τότε είμαστε για να αλλάξουμε επάγγελμα
Εννοω οτι αν καποιος το ξεκινησει ακομα και σημερα θα το καταθεσει με τις αιτησεις σε τουλαχιστον 2 χρονια (Ιουνιο-Ιουλιο του '14). Μεχρι τοτε... ζησε Μαη μου! Ο πινακας θα εχει τιγκαρει με μεταπτυχιακα και θα εχει ηδη στηθει η φαμπρικα των διδακτορικων...
Παράθεση από: Canar στις Σεπτεμβρίου 24, 2012, 01:25:04 amΚαλησπέρα σε όλους/ες,Το καλύτερο θα ήταν να αλλάξει το υπουργείο την μοριοδότηση στα μεταπτυχιακά της ειδικής αγωγής και να μοριοδοτούνται όλα τα κριτήρια των υποψηφίων αναπληρωτών. Προϋπηρεσία, ΑΣΕΠ, βαθμός πτυχίου, ημ/νια κτήσης, μεταπτυχιακά κ.τ.λ Δεν πιστεύω πως κάποιος δεν θα θέλει ένα αξιοκρατικό σύστημα επιλογής. Είναι άδικο κατά την γνώμη μου κάποιος με μεταπτυχιακό ενός χρόνου να προηγείται στην σειρά κατάταξης άλλων συναδέλφων με 5 ή 6 χρόνια προϋπηρεσίας χωρίς κανένα άλλο κριτήριο. Εάν θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό κάντο αλλά να ξέρεις οτι μοριοδοτείται τόσο. Έτσι θα σταματούσε το φαινόμενο της έξαρσης των μεταπτυχιακών από
Καλησπέρα σε όλους/ες,Το καλύτερο θα ήταν να αλλάξει το υπουργείο την μοριοδότηση στα μεταπτυχιακά της ειδικής αγωγής και να μοριοδοτούνται όλα τα κριτήρια των υποψηφίων αναπληρωτών. Προϋπηρεσία, ΑΣΕΠ, βαθμός πτυχίου, ημ/νια κτήσης, μεταπτυχιακά κ.τ.λ Δεν πιστεύω πως κάποιος δεν θα θέλει ένα αξιοκρατικό σύστημα επιλογής. Είναι άδικο κατά την γνώμη μου κάποιος με μεταπτυχιακό ενός χρόνου να προηγείται στην σειρά κατάταξης άλλων συναδέλφων με 5 ή 6 χρόνια προϋπηρεσίας χωρίς κανένα άλλο κριτήριο. Εάν θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό κάντο αλλά να ξέρεις οτι μοριοδοτείται τόσο. Έτσι θα σταματούσε το φαινόμενο της έξαρσης των μεταπτυχιακών από
Με μαθηματική ακρίβεια, τα νέα μεταπτυχιακά που θα μπουν του χρόνου θα μείνουν στην απ' εξω...εκτός κι αν έχουν ταυτόχρονα αρκετά μόρια προϋπηρεσίας!!! Αναφέρομαι στους ΠΕ02.50
παιδιά εγώ έχω τελειώσει το εν λόγω μεταπτυχιακό και με πήρανε αναπληρωτή πέρσι κατευθείαν...είναι πολύ καλό αν θέλετε την γνώμη μου...αν κα ιδε διάβασα όλο το topic...αν θέλετε πληροφορίες σε κάτι μπορώ να σας τις απαντήσω...
Eγω να ρωτησω κατι αλλο.Ειναι πολλες οι εταιρειες μεσαζοντες γι'αυτο το μεταπτυχιακο ;,εννοω μια ανα νομό ή μια σε ολη την ελλαδα.Μπορει σ'αυτη τη τελευταια περιπτωση καποιος να μου την ονομασει εστω και με π.μ;Ευχαριστω.
Και γιατί να είναι έτσι??? Το θεωρώ άδικο κάποιος που έχει δουλέψει σαν Αναπληρωτής Γενικής Παιδείας κάποια χρόνια να απαιτεί να πάρει σειρά κατάταξης και στον Πίνακα Ειδικής Αγωγής μόνο και μόνο επειδή έκανε ένα σεμινάριο 400 ωρών και θέλει να πιστεύει ότι έχει την κατάρτιση και τις γνώσεις να ασχοληθεί μ'αυτόν τον ιδιαίτερο τομέα....Ας βάλουμε λίγο τη λογική και την ορθότητα των πραγμάτων πάνω απ' όλα και όχι μόνο το τι μας συμφέρει για να διοριστούμε....