0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Απριλίου 24, 2013, 10:49:43 pmNαι ειναι σιγουρη και αξιοπιστη, δε γνωριζω γιατι καποιοι εδω μεσα υποστηριζαν οτι αναγνωριστηκε...Επειδή πολύ απλά έμεινε μόνο ο τελικός έλεγχος των χαρτιών (για διπλοτσεκάρισμα δηλαδή) και η υπογραφή του προέδρου του Δ.Σ....2 φάσεις δηλαδή που δεν κρίνουν πλέον την αναγνώριση ή όχι...μια και αυτή αποφασίστηκε ήδη με την συνεδρίαση που έγινε τέλη Μαρτίου. Είναι δηλαδή τυπικά στάδια και καθόλου χρονοβόρα...Για αυτό το υποστηρίζουν κάποιοι...γιατί είναι αλήθεια προφανώς...σε αντίθεση μ'εσένα που αν παρατηρήσει κανείς το ύφος σου και τα λεγόμενά σου στο συγκεκριμένο τόπικ εδώ και λίγο καιρό θα αναρωτιέται πόσο βάθος μπορεί να έχει η χαιρεκακία σ'έναν άνθρωπο!! ΥΓ: Και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων στους συντονιστές της συζήτησης γι αυτό που έγραψα,αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι!!
Nαι ειναι σιγουρη και αξιοπιστη, δε γνωριζω γιατι καποιοι εδω μεσα υποστηριζαν οτι αναγνωριστηκε...
Δε νομίζω πως ο Giorgos-Effie είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες εσύ καθώς ανέφερε και ο ίδιος πως είναι στο τελικό στάδιο… Θεωρώ ότι οι επιθέσεις και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί λειτουργούν αποτρεπτικά από το να ειπωθούν εδώ κάποια πράγματα που πρέπει να ακουστούν. Επέτρεψε μου να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο λοιπόν: όπως δεν σου αρέσει το ύφος των άλλων μπορεί και σε αρκετούς να μην αρέσει το στυλ το δικό σου. Καλό θα είναι όμως να κρατάμε τις ισορροπίες ώστε να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Το μαστερ της