*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (  (Αναγνώστηκε 432206 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mariallena

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (
« Απάντηση #1078 στις: Απριλίου 26, 2013, 12:06:02 am »
Nαι ειναι σιγουρη και αξιοπιστη, δε γνωριζω γιατι καποιοι εδω μεσα υποστηριζαν οτι αναγνωριστηκε...

Επειδή πολύ απλά έμεινε μόνο ο τελικός έλεγχος των χαρτιών (για διπλοτσεκάρισμα δηλαδή) και η υπογραφή του προέδρου του Δ.Σ....2 φάσεις δηλαδή που δεν κρίνουν πλέον την αναγνώριση ή όχι...μια και αυτή αποφασίστηκε ήδη με την συνεδρίαση που έγινε τέλη Μαρτίου. Είναι δηλαδή τυπικά στάδια και καθόλου χρονοβόρα...
Για αυτό το υποστηρίζουν κάποιοι...γιατί είναι αλήθεια προφανώς...σε αντίθεση μ'εσένα που αν παρατηρήσει κανείς το ύφος σου και τα λεγόμενά σου στο συγκεκριμένο τόπικ εδώ και λίγο καιρό θα αναρωτιέται πόσο βάθος μπορεί να έχει η χαιρεκακία σ'έναν άνθρωπο!!  :o   :o

ΥΓ: Και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων στους συντονιστές της συζήτησης γι αυτό που έγραψα,αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι!!

+++++++++  επιτελους και μια λογικη κουβεντα!!!!
Ελεος πια ρε Giorgos-Effie,σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο και να διασπειρεις ψευδεις "εγκυρες πληροφοριες"-λασπολογιες για συναδελφους.
Παρουσιαζεις υποτιθεμενες εγκυρες πληροφοριες που παιρνεις δηθεν απο το 2ο και 3ο group φοιτητων(και κοψε αυτο το "φουρνια",εκπαιδευτικοι ειμαστε οχι ψωμια) και μονος σου αποφασιζεις 1ον οτι ειναι αληθεις και 2ον οτι ισχυουν για ολους.
1 μηνας περασε απο την αναγνωριση και ακομα επιμενεις να γραφεις ανοησιες για αδειες παραμονης κτλ.
Επιτελους κοψε τις... και απλως αποδεξουν οτι του χρονου θα αναγκαστεις "να συνεργαστεις" μαζι μας σε καποιο σχολειο ειτε σου αρεσει ειτε οχι!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:28:28 »

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: Απριλίου 26, 2013, 12:33:18 am »
Οπως εχω γραψει και παραπανω δε νιωθω πλεον κανεναν ανταγωνισμο σχετικα με το μαστερ της

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: Απριλίου 26, 2013, 01:03:08 am »
Παμε αλλη μια,μπας και το καταλαβεις,επιτελους:
1.το μεταπτυχιακο των συναδελφων του 1ου group ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ  εδω και 1 μηνα και δεν εκρεμμει  ΤΙΠΟΤΑ ,επετρεψε μας να ξερουμε καλυτερα απο εσενα αν αναγνωριστηκαμε ή οχι
2.ουδεποτε ζητηθηκε απο τους φοιτητες του 1ου group να πανε στη

Αποσυνδεδεμένος GregX

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1081 στις: Απριλίου 26, 2013, 02:19:19 pm »
Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Άδεια παραμονής από όσο γνωρίζω ζητούνταν τα προηγούμενα χρόνια όταν το μεταπτυχιακό ήταν διετούς διάρκειας και στην

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:28:28 »

Αποσυνδεδεμένος tomX

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: Απριλίου 30, 2013, 02:57:54 pm »
Για τους αποφοίτους της Σόφιας προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες, και καλά θα κάνουν να προετοιμάζονται όποιοι χρήζουν προετοιμασίας...  ;)

Τώρα σχετικά με το "όνειρο" του φίλου με το αρχαιοελληνικό όνομα:
Αν φύγουν όσοι είναι με 10-15 χρόνια υπηρεσίας και άνω από μέσα από τα σχολεία ή αν γίνει άρση μονιμότητας με έτησιες αξιολογήσεις και σε ενδεχόμενο αρνητικής βαθμολόγησης ερώτημα απόλυσης, μόνο τότε ίσως και να μπορεί να γίνει αυτό που λέει με μια σχετική επιτυχία.

Αλλιώς...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1083 στις: Μαΐου 01, 2013, 08:11:55 pm »
Δε νομίζω πως ο Giorgos-Effie είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες εσύ καθώς ανέφερε και ο ίδιος πως είναι στο τελικό στάδιο… Θεωρώ ότι οι επιθέσεις και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί λειτουργούν αποτρεπτικά από το να ειπωθούν εδώ κάποια πράγματα που πρέπει να ακουστούν.
Επέτρεψε μου να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο λοιπόν: όπως δεν σου αρέσει το ύφος των άλλων μπορεί και σε αρκετούς να μην αρέσει το στυλ το δικό σου. Καλό θα είναι όμως να κρατάμε τις ισορροπίες ώστε να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Tουλάχιστον εγώ είχα την αξιοπρέπεια να ξέρω εκ των προτέρων πως ίσως ξεπέρασα τα όρια,αλλά εγώ ήταν η πρώτη φορά που μίλησα εδώ και καιρό, μια και βγήκα απ΄τα ρούχα μου πλέον βλέποντας τη συνεχή επί μήνες χαιρεκακία και παραπληροφόρηση!! Αντί να μιλάς λοιπόν για το δικό μου στυλ, που είπα κάτι μετά από μήνες που άλλοι στάζουν δηλητήριο και τα ψέμματα....διάβασε ξανά λίγο όλο το τόπικ ή έστω τις τελευταίες σελίδες του και θα δεις ποιος είναι ο μικροπρεπής!!
 Εγώ έχω δηλώσει ξανά εξάλλου (σε άλλο τόπικ) πως δουλεύω ήδη στην ειδική αγωγή στον ιδιωτικό τομέα (με την αξία μου και μετά από πολύ κόπο) και δόξα τω Θεώ...δεν έχω φτάσει σε τέτοια επίπεδα μικρότητας να θέλω να φάω τον οποιονδήποτε τυχόν μπει μπροστά μου σ'έναν πίνακα....απ'τον οποίο φυσικά δεν περιμένω να σωθώ και δεν κρεμάστηκα απ'αυτόν για να επιβιώσω!! Αν έχεις αξία και όχι κακομοιριά τα καταφέρνεις,διαφορετικά περιορίζεσαι στη λασπολογία! Απλά βγήκα απ'τα ρούχα μου γιατί μετά από τόσο καιρό λασπολογίας...ε...ε...κάποια στιγμή απαντάς γιατί σου ανεβαίνει λίγο λίγο το στομάχι στο στόμα απ'την πολλή λάσπη.... ???  ???  :-X  :-X   :o  :o
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος SX1986

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση- Αυτή όμως????
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: Μαΐου 02, 2013, 11:43:05 pm »
Να σου πω ΛΩΡΑ… παρακολουθώ αυτό το θέμα από καιρό οπότε πάνω κάτω ξέρω τι έχει ειπωθεί. Τώρα το να κάνω το δικηγόρο δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να ενημερώσω (αν ξέρω κάτι) και να ενημερωθώ από άλλους που ξέρουν.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1085 στις: Μαΐου 18, 2013, 01:03:00 am »
Το μαστερ της

Αποσυνδεδεμένος irida pap

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: Μαΐου 18, 2013, 01:19:51 pm »
Δυστυχως το ακουσα κι εγω απο γνωστο μου που εχει κανει το μεταπτυχιακο της

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1087 στις: Μαΐου 20, 2013, 01:34:37 am »
Oλα θυσια στον βωμο του χρηματος.. καποιοι ανθρωποι ειναι πραγματικα αδιστακτοι. Καλα και οι φοιτητες το δεχονται? Τοσο "αρμεγμα" πια?

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: Μαΐου 20, 2013, 10:03:05 pm »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: Μαΐου 20, 2013, 10:11:39 pm »
χαχαχα οι απειλες σου ειναι τουλαχιστον αστειες.

Αποσυνδεδεμένος irida pap

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1090 στις: Μαΐου 20, 2013, 10:46:59 pm »
Λες να εχουμε προηγουμενα με τα ατομα που εχουν κανει το εν λογω μεταπτυχιακο??? Φυσικα και οχι. Επισης υπαρχουν πολλα αλλα μεταπτυχιακα στην ειδικη αγωγη που δεν εχει ακουστει τιποτα ασχημο γι αυτα. Τυχαιο?? δε νομιζω..Απλα οι πληροφοριες που μας ερχονται για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο ειναι τουλαχιστον εξοργιστικες. Και ακριβως επειδη βλεπουμε ποσο ασχημη ειναι η κατασταση στην εκπαιδευση και συγκεκριμενα στην ειδικη αγωγη, γι αυτο και τα αναφερουμε ολα αυτα. Εξαλλου σε forum ειμαστε και ο καθενας λεει ελευθερα την γνωμη του. με το να σπευδουν καποιοι να απειλησουν μαλλον το αντιθετο πετυχαινουν..μαλλον γι αυτους ισχυει το γνωστο, η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: Μαΐου 20, 2013, 10:50:29 pm »
+1
Να συμπληρωσω οτι δεν εχει κανενας εμπαθεια με αυτο το μεταπτυχιακο. Θα μπορουσαμε οπως ειπε και η Ιριδα να ασχοληθουμε και με αλλα μεταπτυχιακα εαν ειχαμε εμπαθεια γενικα για τους συναδελφους ειδικης. Απλα σχολιαζουμε της

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182613
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)