0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή το μαρτύριο αυτό το χουμε περάσει όλοι και καλό είναι να χουμε πάνω από όλα την πληροφόρηση γιά το που πάει το πράγμα,πρέπει να σας πω στην πρώτη γενική καταγραφή διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας ,στην επαρχία ,πέραν των μαθηματικών και φιλολόγων που παρουσιάζουν μικρά ελλείμματα ,οι υπόλοιπες ειδικότητες βγήκαν με πλεόνασμα...Όπερ αν εφαρμοστεί,που αυτή πληροφορούμε ότι είναι είναι η οδηγία,η εγκύκλιος ,γιά το νομό αυτό οι αποσπάσεις θα είναι ανάλογες των μεταθέσεων...Και επειδή πρόθεση του Υπουργείου είναι να παροπλίσει τους ταχυδακτυλουργούς φέτος,όσοι δεν ανήκουν σε ΄΄βασικές΄΄ ειδικότητες και δεν έχουν υψηλή μοριοδότηση ίσως θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά ένα όποιο προγραμματισμό γιά το επόμενο διάστημα...
Πήρα σήμερα το πρωί τηλέφωνο την Πρωτοβάθμια του Πειραιά και μου είπαν να περιμένουμε τις αποσπάσεις εκτός 20-31 Αυγούστου. Μου είπαν όμως κι ότι οι αποσπάσεις εντός υπάρχει περίπτωση να βγουν πριν τις εκτός. Αυτό με παραξένεψε λίγο.[/Τα τελευταία χρόνια οι αποσπάσεις εντός και εκτός γινονται ταυτόχρονα γιατι είναι άδικο κάποιος με λίγα χρόνια υπηρεσίας ναπροηγέιται κάποιου με πολλά χρόνια αλλά προβληματα που τον αναγκάζουν να αλλάξει ΠΥΣΠΕ.Τώρα μαλιστα με τα μόριατα πραγματα μπορει να ' ναι ευκολότερα παρά τις όποιες αδικίες
Συνάδελφοι ,καλησπέρα.Διαφωτίστε με ,παρακαλώ.Είμαι δασκάλα και έκανα αίτηση απόσπασης για σχολείο εντός ΠΥΣΠΕ..Δυστυχώς έχω την ατυχία να πάσχω από τη νόσο του HODGKIN (με πιστοποιηκό αναπηρίας 67% άνω) και υπάγομαι σε <ειδική κατηγορία>.Από το γραφείο μου είπαν πως,-εδώ αρχίζει το ωραίο-το κάθε ΠΥΣΠΕ βάζει τα δικά του κριτήρια για το ποιές αιτήσεις προηγούνται...δε γνωρίζουν ακόμα τα λειτουργικά κενά...πως ακόμα και να υπάρχουν κενά προηγούνται οι υπεράριθμοι....και τέλος πως στο σχολείο που ζητώ (Παίδων) οι θέσεις είναι...πολύ συγκεκριμένες!!! Όποια πληροφορία και ενημέρωση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ !!Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. πρωτ. 81082/Δ2/18-7-2011 συμπληρωματική εγκύκλιο του ΥΠΔΜΘ με θέμα: ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις επί των αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ»ΣΧΕΤ.: Η αριθμ. 67353/Δ2/15-6-2011 εγκύκλιος σχετικά με την υποβολή αιτήσεωναποσπάσεων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ:Σας ενημερώνουμε ότι τα κριτήρια μοριοδότησης που αναφέρονται στην παραπάνω σχετική εγκύκλιο μας θα πρέπει να ισχύσουν και για τις αποσπάσεις εντος ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, προκειμένου να υπάρχει ενιαίος τρόπος αντιμετώπισης των αποσπάσεων.Η ΥΠΟΥΡΓΟΣΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΌσον αφορά τη σειρά στις τοποθετήσεις: από http://www.opengov.gr/ypepth/wp-content/uploads/downloads/2011/04/criteria.pdf5.2. Ειδικότερα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια, αποσπούν ήτοποθετούν τους εκπαιδευτικούς με την εξής σειρά:α. Αποσπάσεις και τοποθετήσεις υπεραρίθμωνβ. Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που είναι στη διάθεση του ΥΣγ. Αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο της περιοχής αρμοδιότηταςτου συμβουλίου και τοποθετήσεις αποσπασμένων από άλλες περιοχέςδ. Προσωρινές τοποθετήσεις μεταταχθέντωνε. Προσωρινές τοποθετήσεις νεοδιόριστωνστ. Τοποθετήσεις αναπληρωτών