0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 25, 2011, 11:02:26 amΔεν μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε κάποιες περιοχές . Αυτό είναι σίγουρο πως ισχύει . Μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι Πανελλαδικώς .Μάλλον υπάρχουν!Για να μην πανικοβάλλω κανέναν, ξεκαθαρίζω ότι πρόκειται περί καθαρά προσωπικών μου εκτιμήσεων.Δεν μου είπε, δηλαδή, κάποιος κάτι. Απλά, ταιριάζω διάφορα δεδομένα μεταξύ τους και οδηγούμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.Μπορεί και να κάνω λάθος.Μπορεί και να μην κάνω όμως.Καλό μας κουράγιο...
Δεν μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε κάποιες περιοχές . Αυτό είναι σίγουρο πως ισχύει . Μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι Πανελλαδικώς .
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 25, 2011, 11:02:26 amΔεν μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε κάποιες περιοχές . Αυτό είναι σίγουρο πως ισχύει . Μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε Πανελλαδικό επίπεδο .σίγουρα υπάρχουν υπεράριθμοι σε παννελαδικό επίπεδο που τόσα χρόνια τους είχε στα γραφεία χωρίς διδακτικό αντικείμενο....όταν διορίστηκα εγώ είχε πάρει τόσες ειδικότητες γαλλικών και θεολόγων που δεν κατάλαβα που τους απορρόφησε...πάντως τα γραφεία ειναι γεμάτα....
Δεν μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε κάποιες περιοχές . Αυτό είναι σίγουρο πως ισχύει . Μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε Πανελλαδικό επίπεδο .
Παράθεση από: σκράπας στις Αυγούστου 25, 2011, 11:07:16 amεγώ θέλω να ξέρω, οι ίδιοι δεν έχουν αγωνία; σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές και πιθανότατα η Κυρία με την κουστωδία της θα συνταξιοδοτηθεί. δεν αγωνιά που ούτε μια βόλτα δε θα μπορεί να κάνει; τι νομίζει δηλαδή , θα παριστάνουν ισόβια τους υπουργούς;δυστυχώς "φίλε" και συνάδερφε όλα μέσα στο σχέδιο τους είναι...δε νομίζω να σκάνε και πολύ...
εγώ θέλω να ξέρω, οι ίδιοι δεν έχουν αγωνία; σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές και πιθανότατα η Κυρία με την κουστωδία της θα συνταξιοδοτηθεί. δεν αγωνιά που ούτε μια βόλτα δε θα μπορεί να κάνει; τι νομίζει δηλαδή , θα παριστάνουν ισόβια τους υπουργούς;
Παράθεση από: maria1978 στις Αυγούστου 25, 2011, 11:09:12 amΠαράθεση από: σκράπας στις Αυγούστου 25, 2011, 11:07:16 amεγώ θέλω να ξέρω, οι ίδιοι δεν έχουν αγωνία; σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές και πιθανότατα η Κυρία με την κουστωδία της θα συνταξιοδοτηθεί. δεν αγωνιά που ούτε μια βόλτα δε θα μπορεί να κάνει; τι νομίζει δηλαδή , θα παριστάνουν ισόβια τους υπουργούς;δυστυχώς "φίλε" και συνάδερφε όλα μέσα στο σχέδιο τους είναι...δε νομίζω να σκάνε και πολύ...αν και off topic, οι εξελιξεις εχουν δρομολογηθεί νομιζω παντώντας για μια ακομα φορά στον κοιμώμενο, πανσοφο και κυριαχο λαό. Στις εκλογες που δεν θα αργησουν να ερθουν, εχουν προετοιμάσει το εδαφος για τον μεγαλο συνασπισμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗ.ΣΥ. (ή εστω καποια κομματια απο το ΠΑΣΟΚ και της δεξιας πολυκατοικιας (ξερνω))Η παιδεια προσφερεται για την αφετηρια τετοιων συνεργασιων. Πηρατε χαμπαρι τι γινεται στη βουλη;http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=304096
Καλά αυτοί από την ΟΛΜΕ ούτε μια ανακοίνωση...έστω για τα μάτια του κόσμου.Ανυπομονώ να πάω σε σχολείο και να έρθει κανένας για ψήφο...