0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ήρεμα φιλενάδα, σε λίγο καιρό οπως ξανάπα η Κυρία θα ανήκει στο χρονοντούλαπο, σαν απόβλητο της πολιτικής ζωής. μη διακινδυνεύεις (τώρα) την ασφάλεια σου και την οικογένεια σου (ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ). το αίτημα τώρα όλων μας πρέπει να είναι ένα : ΑΦΟΥ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 5/9 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΣΤΩ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΝΑ
Εγκληματίες, κακούργοι, εκπαιδευτικοί θα υποφέρετε, θα σας βγάλω το λάδι, τώρα θα δείτε τι πα να πει σπάσιμο, θα ανακοινώσω τις αποσπάσεις στις 11.59 την Τρίτη 31 Αυγούστου ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ. Ετσι για να μάθετε πως δεν πρέπει να ανοίγετε τα μάτια των παιδιών, το έχω ξαναπεί, δεν θέλω σκεπτόμενους πολίτες, με άποψη και κριτική.Σκέψεις κάποιου πολιτικού βαστα γερα δασκαλε του τοπου μας, ολοι μαζί σου θα περάσει κι αυτή η μπορα.
για μένα δεν είναι θέμα μπόρας...ούτε και το βλέπω μελοδραματικά. Το ήξερα ότι αν δεν πάρω την απόσπαση (που δε θα την πάρω μάλλον ως νεοδιόριστη σύζυγος στρατιωκού) θα πρέπει να πάω για άλλα δύο χρόνια στη θέση μου.Είναι όμως θέμα οργάνωσης και σεβασμού στον πολίτη αυτού του κράτους. Έχουμε παιδιά, πρέπει να βρούμε σχολεία, σπίτι κοκ. Δε γίνεται να τα μαθαίνουμε στο παραπέντε. κι επιτέλους δεν μπορώ να καταλάβω για τη δική μας κατηγορία, αφού δεν είχαν σκοπό να μας δώσουν τις αποσπάσεις, γιατί δε μας το είπαν από την αρχή και μας άφησαν να κάνουμε τισ αιτήσεις. Είναι όμως για πολλές ντομάτες.....
Πάντως εγώ αν δεν βγούνε και χρειαστεί να πάω σύρο να παρουσιαστώ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΣΚΗΝΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΔΩΣΩ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜ
Μόνο μη σε πιάσουν για παράνομο κάμπινκ και βγαίνει και λέει η τρελή τέτοιοι είναι οι εκπαιδευτικοί!
επειδη τα καλοκαιρια κανω καμπινγκ κι εχω αρκετα μεγαλη σκηνη οποιος θελει του τη δανειζω για οσο χρειαστει!