0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: doroth στις Αυγούστου 31, 2011, 09:06:57 pmΑντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα το εκτιμουσα, αν καποιος μπορει να νε βοηθησει. Θα το περιγραψω σε σκελη για να μη σας μπερδεψω:1) Δεν εχω παρει αποσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ σε καμια απο τις περιοχες που δηλωσα, ομως2) Εχω πανω απο τη βαση του τελευταιου αποσπασθεντα και στις πεντε προτιμησεις που δηλωσα3) Λαμβανοντας υποψη οτι εχω κανει αιτηση και για αποσπαση σε πειραματικο, υποθετω οτι εχω αποσπαστει σε πειραματικο. Ομως4) Ταυτοχρονως, για την περιπτωση που δε θα επαιρνα αποσπαση, καταθεσα αιτηση για αδεια ανατροφης ανευ αποδοχων απο 1η Σεπτεμβριου, την οποια η διευθυνση μου κρατα σε εκκρεμοτητα μεχρι να ανακοινωθουν οι αποσπασειςΛαμβανοντας υποψη τα παραπανω, τι πρεπει να κανω:α) Να παρουσιαστω στην οργανικη μου στα Χανιαβ) Να περιμενω τις αποσπασεις στα πειραματικα;Και με την αιτηση αδειας τι να κανω;α) Να την ανακαλσω; Κι αν δεν παρω αποσπαση, τι γινεται;Και στο σχολειο με ποιο επιχειρημα δε θα παρουσιαστω, οτι ειναι πολυ πιθανο να παρω αποσπαση σε πειραματικο;
Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα το εκτιμουσα, αν καποιος μπορει να νε βοηθησει. Θα το περιγραψω σε σκελη για να μη σας μπερδεψω:1) Δεν εχω παρει αποσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ σε καμια απο τις περιοχες που δηλωσα, ομως2) Εχω πανω απο τη βαση του τελευταιου αποσπασθεντα και στις πεντε προτιμησεις που δηλωσα3) Λαμβανοντας υποψη οτι εχω κανει αιτηση και για αποσπαση σε πειραματικο, υποθετω οτι εχω αποσπαστει σε πειραματικο. Ομως4) Ταυτοχρονως, για την περιπτωση που δε θα επαιρνα αποσπαση, καταθεσα αιτηση για αδεια ανατροφης ανευ αποδοχων απο 1η Σεπτεμβριου, την οποια η διευθυνση μου κρατα σε εκκρεμοτητα μεχρι να ανακοινωθουν οι αποσπασειςΛαμβανοντας υποψη τα παραπανω, τι πρεπει να κανω:α) Να παρουσιαστω στην οργανικη μου στα Χανιαβ) Να περιμενω τις αποσπασεις στα πειραματικα;Και με την αιτηση αδειας τι να κανω;α) Να την ανακαλσω; Κι αν δεν παρω αποσπαση, τι γινεται;Και στο σχολειο με ποιο επιχειρημα δε θα παρουσιαστω, οτι ειναι πολυ πιθανο να παρω αποσπαση σε πειραματικο;
Παράθεση από: gumus στις Αυγούστου 31, 2011, 09:13:15 pmΠαράθεση από: doroth στις Αυγούστου 31, 2011, 09:06:57 pmΑντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα το εκτιμουσα, αν καποιος μπορει να νε βοηθησει. Θα το περιγραψω σε σκελη για να μη σας μπερδεψω:1) Δεν εχω παρει αποσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ σε καμια απο τις περιοχες που δηλωσα, ομως2) Εχω πανω απο τη βαση του τελευταιου αποσπασθεντα και στις πεντε προτιμησεις που δηλωσα3) Λαμβανοντας υποψη οτι εχω κανει αιτηση και για αποσπαση σε πειραματικο, υποθετω οτι εχω αποσπαστει σε πειραματικο. Ομως4) Ταυτοχρονως, για την περιπτωση που δε θα επαιρνα αποσπαση, καταθεσα αιτηση για αδεια ανατροφης ανευ αποδοχων απο 1η Σεπτεμβριου, την οποια η διευθυνση μου κρατα σε εκκρεμοτητα μεχρι να ανακοινωθουν οι αποσπασειςΛαμβανοντας υποψη τα παραπανω, τι πρεπει να κανω:α) Να παρουσιαστω στην οργανικη μου στα Χανιαβ) Να περιμενω τις αποσπασεις στα πειραματικα;Και με την αιτηση αδειας τι να κανω;α) Να την ανακαλσω; Κι αν δεν παρω αποσπαση, τι γινεται;Και στο σχολειο με ποιο επιχειρημα δε θα παρουσιαστω, οτι ειναι πολυ πιθανο να παρω αποσπαση σε πειραματικο;
Παράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 31, 2011, 07:56:19 pmΜύρια, σου έστειλα Pm. Αν μπορείς απάντησέ μου σε παρακαλώ.Σου απάντησα συναδέλφισσα.
Μύρια, σου έστειλα Pm. Αν μπορείς απάντησέ μου σε παρακαλώ.
Καρλαύτης 6944653607 και Σακαλίδης 6977209097.