0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για οποιον ενδιαφερεται, μιλησα με αιρετο και μου ειπε οτι εχουν βγει οι αποσπασεις σε πειραματικα, αλλα δεν εχουν ακομα ανακοινωθει. Η υπαλληλος στο υπουργειο μου ειπε οτι σχετικες πληροφοριες μπορουμε να ζηταμε μετα τις 10. Εγω, συμφωνα παντα με τπν αιρετο, πηρα αποσπαση στο πειραματικο της πρωτης μου επιλογης. Αν αυτο βοηθα στη μειωση του αγχους οσων περιμενουν, δεν ειχα κανενα μα κανενα μεσο και τσουρουφλιζομουν μεχρι τη στιγμη που αποφασισα για πρωτη φορα στη ζωη μου να τηλεφωνησω σε αιρετο για πληροφοριες. Καλη επιτυχια σε οσους περιμενουν. Ευχομαι να μας αποκαταστησουν για την ψυχικη οδυνη στις μεταθεσεις. Καλα, μη φωναζετε, ενα αστειακι εκανα:)
Παράθεση από: TAS στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:56:33 pmΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 21 ΩΡΕΣ!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εγω παντα εκανα το ωραριο μου συμφωνα με τα χρονια υπηρεσιας.Αν ισχυει αυτο πρεπει να δουμε εγγραφως που το προβλεπει η διαδιακασια
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 21 ΩΡΕΣ!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
Το μωράκι στην κοιλιά της γυναίκας μου μας εμφανίστηκε στις 11 Ιουλίου
Έχω μια απορία...Απ' ότι κατάλαβα η
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Elena_K.
Στο Facebook γράφει ο Καψαλακης ότι στη β φάση θα γίνουν ελάχιστες και οι πλέον απαραίτητες αποσπάσεις, κυρίως ειδικές κατηγορίες και συνυπηρετησεις. Το αναφέρει υποθέτω για τη Α
Παράθεση από: black21 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 07:52:51 pmΈχω μια απορία...Απ' ότι κατάλαβα η
Παράθεση από: Elena_K στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 08:01:16 pmΠαράθεση από: black21 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 07:52:51 pmΈχω μια απορία...Απ' ότι κατάλαβα η